Quantcast

Keskiolut pois kaupoista.

Pekka Puska on THL-Terveyden ja hyvinvoiti laitoksen johtaja. Hän on laimentamassa kauppojen kaljaa=keskikalja siirtyy alkoon. Ainiin, Puska on myös Alkon varapuheenjohtaja!

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Keskiolut pois kaupoista. | Pekka Puska on THL-Terveyden ja hyvinvoiti laitoksen johtaja. Hän on laimentamassa kauppojen kaljaa=keskikalja siirtyy alkoon. Ainiin, Puska on myös Alkon varapuheenjohtaja!

Julkaistu: 9.9.2011 11:12

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: ZorGy

0 / 5 (3 ääntä)

Keskiolut pois kaupoista. | Pekka Puska on THL-Terveyden ja hyvinvoiti laitoksen johtaja. Hän on laimentamassa kauppojen kaljaa=keskikalja siirtyy alkoon. Ainiin, Puska on myös Alkon varapuheenjohtaja!

Kommentit

14.09.11 13:47
<RealBros> Olen myös vahvasti sitä mieltä, että jos joku haluaa keskikaljalla elämänsä tuhota, niin antaa mennä. Karsiipahan tylsät neulat terävien joukosta pikkuhiljaa. Ei sillä, ettenkö itse silloin tällöin olutta joisi, mutta en humalahakuisesti.
12.09.11 08:57
<HansJuergen> viekää vaan olut alkoon. haen sitä sit peräkärryllisen kerralla ja myyn kulmakunnan kersoille että saan itselleni vaivanpalkat siitä hakureissusta.
10.09.11 04:41
<Ayz> Paska kielioppi lisää artikkelin uskottavuutta. No joo, mutta pekka puska ja jopa jotkut ministerit ja tutkimukset saavat olla mitä mieltä haluavat, mutta ruotsin malli ei toimi edes ruotsissa joten on aika naurettavaa kaavailla sitä tänne. Ei ikinä tule lakiesitystä, älkää huoliko.
10.09.11 02:36
<mieli> no mulle on riittäny keskari lähisiwasta, mut jos joudun sen alkosta hakeen niin houkutus on väkevämpiin melkoinen, ja sitähän tällä vissiin haetaan???
10.09.11 00:34
<Reposti-Rasia> Edelleen kannatan kieltolakia. Kieltolaki helpottaisi viinan saatavuutta, sillä joka torpassa porisisi pontikkatehdas. Pimeästä pontikasta ei tarttisi maksaa alkoholiveroa, sitä saisi kellonympäri ja humalaisillekin myytäisiin. Joten pliis tuokaa se kieltolaki suomeen, niin setä pääsee käärimään fyffeä.
09.09.11 16:44
<piran> Tämä tuli nyt kyllä ihan puskasta.
09.09.11 16:42
<RealBros> Myös tuo 3,5% siirtyminen oluen vahvuudessa on typerää. Olut on mallasjuoma, melko hiilihydraattipitoinen siis, joten se lihottaa. Mitä enemmän olutta juo, sitä enemmän lihoo. Mitä vähemmän oluessa on potkua, sitä enemmän sitä täytyy juoda vetääkseen kännit, näin baarikärpäsen logiikalla. Vaihtoehdoiksi siis jää ostaa kallista, mutta laimeaa ja pahanmakuista olutta tai lähteä Alkoon ostamaan viinapullo.
09.09.11 16:38
<RealBros> "Alkoholikuolemia tulisi vähemmän" on typerä väite. Se, että olut sirrettäisiin Alkon hyllyille johtaisi sen kallistumiseen. Jos olut taas olisi kalliimpaa, niin ihmiset ostaisivat mieluummin vahvaa viinaa kuin olutta, koska kukaan ei halua maksaa 3 euroa pullolta 4,7% litkua kun viereisestä hyllystä löytyy 15 eurolla litra 32% tavaraa. Vahvemmat tutkitusti aiheuttavat mietoja enemmän kuolemia.
09.09.11 13:49
<Mohnake> Näinhän sen kuuluisi ollakin. Elintarvikkeet ja vapaa-ehtoiset huvitukset erikseen.
-1
09.09.11 13:43
<RoCCo-> Ja sekin vielä kun lukee joskus tommosen uutisen kommentteja niin suomalaiset vaan itkee ja vikisee asiasta, mutta silti ei tehdä asian eteen yhtään mitään! Toista se on muualla Euroopassa! Nössöjä kun ollaan!
-1
09.09.11 13:42
<RoCCo-> Oon huomannu, että pääsee paljon helpommalla kun ei availe mitään linkkejä, mitkä liittyy verotukseen tai muuhun paskaan mitä valtio kyhäilee! Päivä pilalla jos avaa jonkun esim. polttoainevero uutisen tms.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Pakko-Ruotsi pois

7722 katselukertaa

Lempäälän poistetut taulut

16495 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.