Quantcast

Westboron baptistikirkko toivotti Steve Jobsin helvettiin - iPhonella

Westboron baptistikirkko puuttui Applen johtajan Steve Jobsin kuolemaan. Fanaattiseen tapaansa seurakunta julisti Jobsin joutuvan helvettiin.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Westboron baptistikirkko toivotti Steve Jobsin helvettiin - iPhonella | Westboron baptistikirkko puuttui Applen johtajan Steve Jobsin kuolemaan. Fanaattiseen tapaansa seurakunta julisti Jobsin joutuvan helvettiin.

Julkaistu: 7.10.2011 15:58

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: kido

3.2 / 5 (5 ääntä)

Westboron baptistikirkko toivotti Steve Jobsin helvettiin - iPhonella | Westboron baptistikirkko puuttui Applen johtajan Steve Jobsin kuolemaan. Fanaattiseen tapaansa seurakunta julisti Jobsin joutuvan helvettiin.

Kommentit

09.10.11 12:52
<Jortikka69> paska läppä toi kirkko :D
08.10.11 17:05
<WnBKillaH> Mikä näitä ihmisiä oikeasti vaivaa? Ei sillä, että Jobsin kohtalo koskettaisi, mutta mitä helvettiä? Kuolkoot tuskaisesti tuollaiset ihmiskunnan syövät...
08.10.11 10:54
<Reposti-Rasia> Internet on syntiä ja sen kehittäjät joutuisi helvettiin!
08.10.11 02:46
<12343235> Jatkoa alempaan...Se sai ainakin minun mieleni ajattelemaan hetken hyvää jobsista kunnes tajusin että voi tosiaan olla ihan lavastettu, mitään järkeä
08.10.11 02:45
<12343235> maksavat 300 rumista sanoista, nyt tuntuu että onko lavastettu juttu, siis yleisesti, jobs ei ollut maailmanlaajuisesti tykätty ja se että kirkkofanaatikot haukkuivat äijän täysinturhasta (esim. homoudesta yms yms haukkumisen ymmärrän mut en oo nähny muitakaan puhelinfimoja haukuttavan/tietokone)
08.10.11 02:43
<Migus> Vajaaälyinen, homofobinen ja äärikristitty astui baariin ja siinä oli vasta vitsin ensimmäinen henkilö.
12
08.10.11 02:39
<WremahThD> Voi sitä trollfacen määrää kun pääsevät katseilta suojaan.
08.10.11 00:11
<auer123> Paskoja trolleja vaan, ei mitään mielikuvitusta.
07.10.11 21:53
<scopezero> Because god, we can.
-1
07.10.11 19:29
<PenZon> Nuo on kyllä kanssa lähettämässä tasan kaikki helvettiin.
07.10.11 18:50
<Mikko84> Noitten kanssa en olisi koskaan samaa mieltä vaikka apple onkin rahastava microsoftin kamu yhtiö. (oikeasti jos applessa tosissaan kilpailtaisiin microsoftia vastaan ne ei pyytäisi ylihintaa eikä yrittäisi saada yhtiötä pois.)
07.10.11 17:12
<Markkedi> Kerrankin samaa mieltä noiden kanssa...
-2
07.10.11 16:56
<TapTT> Ironista. Jumalako loi iphonen? Cool. Ja steve jobs teki syntiä koska siis oli yksi applen perustajista ja siis tota hmm loi tietokoneita ja kaikenlaisia i-etuliitteitä omaavia tuotteita jotka siis oli syntiä, mutta jumala kuitenkin loi iphonen ja siis siten se ei oo syntiä mutta steve jobs teki syntiä ja joutui helvettiin. OK. Kyllähän se käy järkeen.
07.10.11 16:30
<j2-> kaasukammioon noi
07.10.11 16:22
<Auron> Olikos tämä se homosaatananpalvojaporukka mikä iloitsi kun suomessa oli jokelan kouluammuskelu?

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.