Quantcast

Superpeltipoliisi

Lukee 32 auton rekkarit samanaikaisesti!

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Superpeltipoliisi | Lukee 32 auton rekkarit samanaikaisesti!

Julkaistu: 3.11.2011 22:10

Katsottu: 10349 kertaa

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: Arab

3 / 5 (9 ääntä)

Superpeltipoliisi | Lukee 32 auton rekkarit samanaikaisesti!

Kommentit

24.09.12 18:07
<0tt0> <kanakotka> vanha kunnon "olen lukenut tutkimuksia" -kommentti. Ei taida kovin uskottavalla pohjalla tämä "tutkimuksesi" olla, jos sen mukaan pieni ylinopeus vähentää onnettomuusriskiä. Suosittelen lähdekritiikkiä, eikä vain sitä omia uskomuksia tukevien kirjekurssiyliopistojen tekemien tutkimuksien etsimistä/kritiikitöntä uskomista. Ehkä ikä tuo sinullekin lisää järkeä. Tai sitten ei...
06.11.11 20:43
<Kanakotka> Wremahthd voikin sitten mennä lopettamaan itsensä vaikkapa lusikalla, jos ei muuta löydy. Ehkäpä rasian turhin paskanjauhaturrikin on eksynyt tänne näköjään. Jos et vaikkapa googlea osaa käyttää todistettavan aivovauriosi takia, en voi sinua auttaa. Tietoa ei ole kovin vaikea etsiä.
-1
06.11.11 17:34
<WremahThD> <Kanakotka> Hei trolli, idiootti tai miksi vanhempasi sinua ikinä kutsuvatkaan, toivon todella että sinulla on järjettömälle väitteellesi yhtään todisteita.
06.11.11 13:53
<Kanakotka> 0tt0, jos joskus lukisit tutkimuksia niin tietäisit, että tuossa ei ole mitään totta. Täytyy kai sinunlaisille idiooteille vääntää rautalangasta, että se ylinopeus ei ole mikään kriteeri onnettemuudelle, kunhan se on alle törkeän ylinopeuden. Täysin päinvastoin, pieni ylinopeus pakottaa keskittymään, jolloin onnettomuusriski pienenee huomattavasti. Et sitten jaksanut lukea mitään tutkimusta, tulit vaan jauhamaan paskaa tänne, kun luulit tietäväsi jotain. Tee yhteiskunnalle palvelus, ja leikkauta ajokorttisi halki, tai pistä silppurin läpi.
-1
06.11.11 12:06
<0tt0> Suurin osa kolareista johtuu kanakotkan kaltaisista "olen maailman paras kuski" -junteista, jotka ajelevat sitä reilua ylinopeutta, kun luulevat itsestään liikoja.
-1
06.11.11 02:22
<Kanakotka> Suurin osa kolareista johtuu kuljettajan huolimattomuudesta, ja/tai osaamattomuudesta (eli sinun kaltaisista ihmisistä) jotka köröttelevät sitä kolmeakymppiä kolmenkympin alueella, katsellen maisemia ja ties muuta paskaa, ja vikisevät sitten jos joku, jolla ei ole keskittymishäiriötä tai muuta vakavaa ongelmaa vetää 50km/h taulussa ohi. Sitten ihmetellään kun corolla onkin puoliksi mennyt puhelintolppaa ylös, kun se huomio kiinnittyi marmatukseen/lintubongaukseen/bikinirajaan eikä siihen liikenteeseen, kun vauhti ei ollut tarpeeksi kiinnostava. Tämä siis on useiden tutkimusten tulos.
06.11.11 02:19
<Kanakotka> Jakedus, meidän mukava tientukkomme, et taida nyt itsekkään tajuta mitä juurikin päästit suustasi :) Ensinnäkin, jos tuntumalla vedät sitä kaasua, vedät juurikin sitä nopeutta miltä itsestä tuntuu, et nopeusrajoitusta. Saa olla vitun käsi ihminen, jos se auto ei pysy hanskassa hieman suuremmalla nopeudella, kuin 40km/h suoralla tiellä ilman lähiasutusta. Muutenkin, minkään alan tutkimuksen mukaan ylinopeus (siis alle törkeän, joka on >40km/h rajoituksen yli) ei ole vaikuttanut liikenneturvallisuuteen huonosti. Päinvastoin, suurempi nopeus vaatii suurempaa keskittymistä.
-1
06.11.11 01:56
<Jakedus> Äläkä vedä mitään autobahn kommenttia tohon vastaan, suomen tiet on laadultaan kuitenkin ihan eri luokkaa.
-2
06.11.11 01:51
<Jakedus> Aika typerää kanakotka sanoa, että ajetaan sitä nopeutta mikä itsestä tuntuu hyvältä ja jos osaa ajaa. pääset unohtamaan sen, että et ole ainut siellä liikenteessä eikä välttämättä kaikki osaa ajaa, vaaratilanteita tulee jos siellä yksi teiden sankari ja huippukuski ajaa 100km/h muitten seassa. Unohdat ohessa myös fysiikan lait liikenneturvallisuuden kannalta, ja saa olla ihan vitun käsi ihminen, jos ei osaa pitää kaasua siinä kohtaa missä nopeus säilyy, tarpeeksi kauan kun samalla autolla ajaa niin oppii millä vaihteella ja millä kaasulla liikutaan kuinkako nopeasti.
-2
05.11.11 22:39
<anus-apina> tuolla luki että laitos näkee kaiken realiajassa mut ne tallentuu sd kortille
05.11.11 20:21
<Kanakotka> Muutenkin tällanen turha rahastus on aika naurettavaa, muttei läheskään niin naurettavaa, kuin nämä vittumaiset tientukot jotka lesoavat ja hakkaavat rintaa sillä, että hellanlettas eivät yletä nopeusrajoitusta. Jos osaa ajaa, niin ajetaan sitä nopeutta joka itsestä tuntuu oikealta. Tuntuuko todellakin se hyvältä idealta, että jaetaan kuljettajan mielenkiinnosta iso osa siihen nopeuden kyttäämiseen, jolloin ympäristön tarkkailuun jää vähemmän aikaa? Eli toisinsanoen, jos olet millintarkka nopeudessasi, olet täysi liikenneriski. Vituttaako, nami nami?
05.11.11 20:15
<Kanakotka> Tallenettaan sd kortille, ja salattuna, elikkä laitos ei lähetä langatonta tallennettavaa tietoa mihinkään. Kyseisen laitteen huomatessa saa siis ihan kiltisti tuikata sen vaikka tuleen, tai vaikka vähän myöhemmin, sitä ei nimittäin kukaan livenä poliisiasemalta huomaa. Kiva tietää kumminkin, sillä näistä päästään eroon pienellä vaivalla, jopa pienemmällä, kuin muista telkänpöntöistä. Muutenkin, tuollainen langaton verkko on elso koulutuksen saaneelle tai opiskelleelle henkilölle naurettavan helppo juntata, ja muutenkin antaa kivan mahdollisuuden hypätä laitteeseen sisään.
04.11.11 04:26
<Jakedus> Ei koske minua, minä ajan aina nopeusrajoitusten mukaan <3
04.11.11 02:09
<deequ-> Poliisit joutuu varmaan sakottamaan enemmän, että saavat ostettua Suomeen tuollaiset
04.11.11 00:06
<blunt> *george orwell kääntyy haudassa*
03.11.11 23:11
<hohotin> pitää kohta varmaan hankkia takaisin prätkä...
03.11.11 22:56
<weqaz> Moottoripyörällä ajaessa ei edelleenkään mitään hätää vaikka ylinopeutta olisikin.
03.11.11 22:48
<Surprise> itsesiakia_namaS
03.11.11 22:30
<JuppeXXX> saman_aikaisesti

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.