Quantcast

Jonneille tullut harhoja energiajuomista !

Energiajuomien vaaroista, jonnet kertovat omakohtaisia kokemuksia mm. Harhoja, särkyjä, riippuvuutta ym.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Jonneille tullut harhoja energiajuomista ! | Energiajuomien vaaroista, jonnet kertovat omakohtaisia kokemuksia mm. Harhoja, särkyjä, riippuvuutta ym.

Julkaistu: 8.11.2011 13:18

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: kido

0 / 5 (3 ääntä)

Jonneille tullut harhoja energiajuomista ! | Energiajuomien vaaroista, jonnet kertovat omakohtaisia kokemuksia mm. Harhoja, särkyjä, riippuvuutta ym.

Kommentit

08.11.11 21:50
<JuppeXXX> ja asiantuntijat, jotka eivät itse ole edes maistaneet energiajumoia, puhuvat tästä?
08.11.11 21:19
<Destru> Kyllähän nuo valvottaa mutta ei ainakaan piristävästi
08.11.11 21:18
<mazaroth> vittuku löytäis jostain tota oranssia sobe rushia, enää vittu missään myydä, muutenvain parhainta kyseisistä litkuista.Nykyään harvakseltaan nautin tehoa, koska suosin kotimaista ja varsinkin omasta kaupungista tullutta.
08.11.11 21:13
<L-Jam> Elämme aikaa, jolloin internet-trollit pääsevät lehtiin asti..
08.11.11 19:21
<lorentsio> kuhan ei kielletä kokonaan vaan siks koska jotkut ei osaa
08.11.11 17:18
<viljorasia> Mitä vittua Merja!?
08.11.11 16:58
<Reposti-Rasia> <DAI>. Olet osittain oikeassa. Kyseinen ilmiö voi johtua vahvasta huimauskohtauksesta. Toisaalta vahva huimauskohtaus voi johtua liian suuresta määrästä energiajuomia, kahiva tai muista kofeiinia sisältävistä tuotteista.
08.11.11 16:51
<DAI> "valorinkuloita pimeessä huoneessa." jokseenkin normaali näköharha jos vahva huimauskohtaus tai pyörtymispisteessä. Rinkulat on samanlaisia, kun katsoo suoraan valoihin pimeässä. Ei ne mitään harhanäkyjä aka. hallusinaatioita ole vaan silmän kemiallista reaktiota.
08.11.11 16:50
<Galeazzo> Jos yrittää sahata kättään irti, syy ei ehkä ole juomassa vaan pääkopassa ja kannattaa hakeutua hoitoon!
08.11.11 16:45
<wunderbaumi> minullakin oli yli 400 tölkkiä batteryä juotuna noin 10kk aikana :) jostain syystä tuli lopetettua kun käsi tärisi kuin horkkatautisella...
08.11.11 16:26
<Thonmix> juon energiajuomani vain Jägerin kanssa.
08.11.11 16:22
<lowbtry> Kyllä vaikuttaa mun mielestä siltä että noi ihmiset on muuten vaan hulluja ja laittaa energiajuomien syyksi omat mielenterveydelliset häiriöt :D Koko ikäni satunnaisesti nuita "litkuja" juonu ja mitään muuta kun pienimuotoista riippuvuutta havainnut.
08.11.11 15:54
<Sp33dy> – Juon energiajuomia ihan samasta syystä, kuin kahvinjuojat juovat kahvia ! Kofeiinia saadaan kahvista enemmän kuin energiajuomista, mutta miksi vain e-juomat ovat "vahingollisia" ? Jos lapsi juo kahvia, kukaan ei meuhkaa asiasta ! – Keski-ikäinen nainen - nauratti toi, just mainittu liuta syitä miks e-juomat on epäterveellisiä ja sit lukee vikan kommentin joka on tälläinen :D
08.11.11 15:35
<WnBKillaH> Trolleja kaikkialla :D
08.11.11 14:05
<Reposti-Rasia> Ei ole uusi juttu. Liika kofeiini voi aiheuttaa vaikka mitä, kaverikin alkoi näkemään näkyjä valvottuaan neljättä vuorokautta putkeen, pelkän kahvin voimalla. Kunnon uni palautti miehen pääkopan takas normaaliksi.
08.11.11 13:29
<poseeeh> "mies yritti sahata omaa kättään irti" wot
14
08.11.11 13:27
<-SEPARi-> Poikani 25 v. on jounut nuorempana paljon kyseisiä juomia ja nyt joutuu rajoittamaan kaikkea missä on kofeiinia, sydänoireiden vuoksi. Lääkäri arvio osasyyllisenä olevan runsaan energiajuomien juonnin.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.