Quantcast

Maahanmuuttajien tukitiedot julki

Että tällaiseen uppoaa Suomessa rahaa

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Maahanmuuttajien tukitiedot julki | Että tällaiseen uppoaa Suomessa rahaa

Julkaistu: 20.11.2011 20:59

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.5 / 5 (33 ääntä)

Maahanmuuttajien tukitiedot julki | Että tällaiseen uppoaa Suomessa rahaa

Kommentit

24.11.11 13:11
<sokkelinkivittäjä> Tämähän se kannustaa duunaria maksamaan veronsa ja näin kantamaan huolta tästä tasaarvoisesta hyvinvointi yhteiskunnasta..
22.11.11 17:41
<ambom> Maahanmuuttaja ei itsestään saa mitään hurjia tukia (riippuen vähän onko pakolainen, siirtolaien ym.) mutta tässä nyt on kyseessä systeemin kusetus, jolle ei näemmä oikeuslaitos voi mitään jos lain kirjainta ei selvästi rikota.. Kyllä tällaisissa tapauksissa tukien jäädyttämisen pitäisi olla mahdollista kaikilta
22.11.11 14:54
<Got2bemad2behere> Otin ihan print screeneinnä talteen niin KKO:n päätöksen että tuon jutun kun tässä meidän oikeusvaltiossa tuppaa tuollaiset jutut aika nopsaan häviämään
21.11.11 16:23
<Ayz> jaha taas linkataan sama juttu joka on pyörinyt tosiaan tuon 10 vuotta uutisissa ja nykyään taas blogeissa. Lukepaaka se korkeimman oikeuden päätös niin ehkä ymmärrätte jotain (nainen oli siis jo tuomittu aiemmin petoksesta). Missä muuten piilee se mysteerivirkamies joka kykenee tässä viheliäisessä salaliitossa maksamaan ulkomaalaisille enemmän tukia kuin samassa asemassa olevalle suomalaiselle? ja tuethan ovat tunnetusti verottomia kuten kansanedustajan palkatkin ja ömmönmömmönkuusykskuusyks!!11
21.11.11 15:29
<Codipelaaja> Taas päästään Tuttuun aiheenseen rasismi ja rasismin vastainen työ. Ei vissiin oikeasti voida myöntää saati tajuta, että tämä on suurin syy rasimiin. Sehän on rasismia omaa kansaa kohtaan kun ei rehellinen duunari taho saaha työtä tai siitä kunnon korvausta ja nämä loiset tahtovat aina vain enemmän ja enemmän.Ja mikä parasta nämähän saavat tahtomansa kansan kustannuksella...Somaliassa henkilö on viisas ja järkevä, joka osaa elää toisten elätettävänä mahdollisimman paljon.Siitä se riemu repeää kun nämä ilmestyy lössinä kelan luukulle...
21.11.11 14:00
<vilestine> Tietää taas ketä äänestää...
21.11.11 13:07
<h1nttimuna> Itsehän opiskelen AMK:ssa, vuokran jälkeen jää 20e kuussa käteen KELA:n opiskelu- ja asumistuista. Sosku tai mikä se nyt onkaan ei maksa mitään, koska "asumiskulut" eivät ylitä tulojen määrää. Joten käyn töissä koulun ohella, mutta kiitoksia nyt siitäkin, että "saan" tienata korkeintaan 660e kuussa, etten menetä KELA:n tukia. Kuulostaa ihan reilulta nuo maahanmuuttajien tuet.
21.11.11 12:46
<mainosposti> erikoista, ettei katsottu rikokseksi, vaikka on selvää ettei henkilö olisi saanut oleskelulupaa ilman väitettyä avioliittoa.
21.11.11 11:27
<GET> ihan päin helvettiä hommat
21.11.11 10:38
<amokki> ei noita voi laittaa muiden valtioiden kontoille koska sielä syntyisi mellakoita tuollaista systeemiä vastaan. suomeen vaan suomalainen ei kapinoi narisee vaan
20.11.11 23:04
<kornimaa> nii vittu!
20.11.11 22:59
<tobazzah> Kyllä pikkusen pistää vituttamaan. Normi suomalainen pulliainen, joka elää toimeentulotuella saa alle 1000e. Ja sitten normi duunari saa sen +-2000e kuussa TEKEMÄLLÄ TÖITÄ. Maahanmuuttaja saa sitten yli sen 2000 tekemällä yhtään mitään!
13
20.11.11 22:35
<morshu1> mitäs erikoista tässä on. ei ne niiten vanhempien takia niitä tänne tuonu. ne on ne lapset joista ne rahat tehdään. pistetään paska homiin kun ei ne suomalaisille kelpaa.
20.11.11 22:15
<PenZon> C'est la vie. Lunta sataa ja kaikkia vituttaa. Paitsi somaleita.
10

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Maahanmuuttajien huipputulot

7946 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.