Quantcast

Manipulaation merkkejä Nasan kuvissa

NASAa on epäilty aiemminkin kuvien manipuloimisesta. Nyt on tullut ilmi uusi video joka paljastaa lisää näitä kuvamanipulaatioon viittaavia todisteita.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Manipulaation merkkejä Nasan kuvissa | NASAa on epäilty aiemminkin kuvien manipuloimisesta. Nyt on tullut ilmi uusi video joka paljastaa lisää näitä kuvamanipulaatioon viittaavia todisteita.

Julkaistu: 19.1.2012 07:02

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: ZorGy

2.5 / 5 (13 ääntä)

Manipulaation merkkejä Nasan kuvissa | NASAa on epäilty aiemminkin kuvien manipuloimisesta. Nyt on tullut ilmi uusi video joka paljastaa lisää näitä kuvamanipulaatioon viittaavia todisteita.

Kommentit

20.01.12 19:11
<Kanakotka> Ainiin, ja yhdyn tietty gravitaatioon myös. Tuon paskasivun mainostus seis. Kaatopaikaksihan tätä kutsutaan, mutta joku vitun raja silti.
20.01.12 19:09
<Kanakotka> Yhdyn repolaiseen kuin timanginsormus pinnalliseen lutkaan. Mutta tosiassa, onhan nasa noita kuvia editoinut, ja jopa myöntänytkin sen. Esimerkiksi Nasa yleensä lyhentää kuun ja maan välimatkan nk. maisemakuvissa, sillä todellinen välimatka on äärimmäisen pitkä. Kuin myös nasa yleensä värittää kuvia mars-planeetasta (ei paikanpäällisiä) punaisemmiksi kuin tosiasiassa, koska yleinen uskomus on siitä punaisena planeetttana. Tämän lisäksi heitä voidaan "syyttää" esimerkiksi kuvien yhdistelemisestä, jolloin saadaan kunnon panoraamakuvia.
20.01.12 12:17
<snuoq> Nauran teille kaikille jonneille jotka arvostelevat asioita julkaisijan mukaan. T: Aivopesu toimii ;)
20.01.12 01:02
<Gravitaatio> Vitun Wespa. Tuolta munattomalta homolta median lisäysoikeus pois. Mitä vittua nyt oikeasti saatana
20.01.12 00:44
<Corot> Asianhan voi tietysti itsekin varmentaa jollain vähän painttia paremmalla kuvanmuokkausohjelmalla.
20.01.12 00:43
<Corot> Ei helvetti. Kuka täällä taas alkoi meuhkaamaan siitä, että kuussa ei oltaisi käyty? Video nyt ei ainakaan liittynyt siihen aiheeseen pätkän vertaa, vaan siinä ainoastaan todisteltiin sitä, että kuvia on editoitu. Mikäli kyseessä ei ole täysi kusetus, niin aika vahvat todisteet videossa on mielestäni kuvamanipulaatiosta. Syytä manipulointiin en sen kummemmin osaa arvata. EDIT: Kaikki ufothan ne ovat piilottaneet paintbrushilla. Case closed.
20.01.12 00:36
<Logir> uskokaa tai älkää. itse en usko
19.01.12 12:17
<Derty> witun wespa ja ufo-juttunsa :S
19.01.12 12:14
<amcg> Foliohattujen sekoilua. Vaikka osa kuvista oiskin feikkejä tai muokattuja niin ei se merkitse ettei kuussa ole käyty.
19.01.12 11:57
<largehc> No se olikin sitten feikkiä.
19.01.12 10:33
<PenZon> No voi hitsi voi hurja. Vitunko väliä jos niitä kuvia on paranneltu hieman järkevämmän näköseks. Ja ennenkö joku vatipää tulee hehkuttamaan että kuussa ei käyty, ota kaukoputki ja katso, ne romut näkee täältä asti.
19.01.12 09:50
<Lazke> Aika jäätäviä johtopäätöksiä. Tosiaan paranormaaliblogi, joten kannattaa ottaa vähän skeptisesti. Mun mielestä ei ole mitenkään ihmeellistä että filmikuvissa on epätäydellisyyksiä varsinkin kun ottaa huomioon että ne on vielä skannattu digitaalikseksi siinä välissä.
19.01.12 09:26
<Kettu Repolainen> Heti kun luin "paranormaaliblogi", niin lopetin lukemisen.
20

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.