Quantcast

Mellakka Ateenassa livenä

Kreikassa koitetaan kaataa "uutta maailmanjärjestystä"

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Mellakka Ateenassa livenä | Kreikassa koitetaan kaataa "uutta maailmanjärjestystä"

Julkaistu: 12.2.2012 23:27

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

0 / 5 (4 ääntä)

Mellakka Ateenassa livenä | Kreikassa koitetaan kaataa "uutta maailmanjärjestystä"

Kommentit

14.02.12 21:55
<Ahlbert> ei tosta kapitalismista pääse ees hinkkaamalla, turha siitä on nyt valittaa. Kohta myydään jo ruumiinosia laillisesti varaosiksi supermarketeissa ja sama paska haisee.
14.02.12 03:11
<piisami> kolme ihmistä torilla! RIOT!!!!
13.02.12 21:53
<Antero Vipunen> Suomen osuudet EVM:stä ovat aika päätähuimaavat sotakorvauksiin verrattuna. Jokainen näistä penneistä menee parempaan taskuun ja sitten annetaan korttitalon romahtaa. Tämänhetkiset toimenpiteethän ovat vain tekohengitystä keuhkottomalle ruumiille...
13.02.12 18:29
<Neris> Kohta saatavilla myös suomessa!
13.02.12 17:13
<soomipojk> <pedarikarhu> nimenomaan veroja kiertämällä. Oletkohan koskaa käynyt kreikassa? Sieltä ei saa yhdestäkään ravintolasta kuittia kysymälläkään, jos vaikka vähentäisi verotuksessa. Vähintään puolet pienyrityksistä (ja osa suuremmistakin) yrityksistä kiertää veroja niin että tyrät rytkyy
13.02.12 17:10
<libi__> <tuplakuitti> ne vastustavat säästöjä jolla maksetaan lainaa, olisikos se sitten kivaa jos tulisi muille maille vähän vielä lisää maksettavaa?
13.02.12 13:57
<WremahThD> <Kapa53> Ainoa asia mistä ne välittävät on kannabiksen laillistaminen. Vaikka koko perkeleen maailma palaisi ympärillä niin elämän ykkösprioriteetti on päästä pakenemaan pilvilinnaan.
13.02.12 11:37
<Kapa53> "korkeintaan lauma hippejä seisoo kylttien kanssa eduskuntatalon edessä "osoittamassa mieltään" Niinpä. Ainoat, jotka välittävät asioista.
13.02.12 11:14
<Ahlbert> Onko riipperi sun mielesta kapitalismille toimivaa vastinetta?
-1
13.02.12 09:31
<reaper75> näkeehän ton sokeakin että kapitalismi on syöpä joka ei parane rahalla....
13.02.12 06:44
<Presidentti> <Makal4> koko homma ei ole ollenkaan noitten ihmisten syytä, vaan liikemiesten ahneuden ja hallituksen välinpitämättömyyden/valehtelun.
13.02.12 02:13
<amissimo> vittu ku löi noi kaikki playerit yhtäaikaa päälle hirveellä metelillä keskellä yötä ja kone hyyty ja netti hyyty ja voihan vittu ja pitäisköhän mennä nukkumaan...
13.02.12 01:51
<Morthimer> Eivät suomalaiset lähde koskaan mellakoimaan, korkeintaan lauma hippejä seisoo kylttien kanssa eduskuntatalon edessä "osoittamassa mieltään"
13.02.12 01:44
<Jeseboy> Soini tais olla oikeessa. Mitä mieltä asiasta kokoomuspellet, teidän takia suomenkin rahat on ulkomailla.
13.02.12 01:24
<kewlthis> voisko joku selittää mitä EU politiikkojen päässä liikkuu kun tunkevat väkisin noille lisää velkaa?Vähän vedetty siihen pisteeseen ettei enää auta mikään. Toivotaan ettei suomes mee ihan samaan pisteeseen...
12.02.12 23:44
<Makal4> Elikkäs... Ekana ne veroja kiertämällä yms vetäsee itse oman taloutensa kuralle ja nyt on kapina päällä kun pitäs alkaa tilannetta korjaamaan ettei syöksykierre enään jatkus. Voisko joku viisaampi selittää mitä noiden päässä pyörii?

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Vancouverin mellakka

5100 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.