Quantcast

Kahvin maksaminen käteisellä Amerikassa

Jos maksat kahvin käteisellä amerikassa, FBI pitää sinua mahdollisena terroristiepäiltynä.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kahvin maksaminen käteisellä Amerikassa | Jos maksat kahvin käteisellä amerikassa, FBI pitää sinua mahdollisena terroristiepäiltynä.

Julkaistu: 15.2.2012 12:38

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

4.5 / 5 (10 ääntä)

Kahvin maksaminen käteisellä Amerikassa | Jos maksat kahvin käteisellä amerikassa, FBI pitää sinua mahdollisena terroristiepäiltynä.

Kommentit

19.02.12 01:31
<naukuarvo> No niin. Ihanko tosissaan joku luulee, etta noin se menee . "taytyy olla totta, koska netissa luki" Onko kellekaan tullu mieleen, etta jotku voi tehtailla naita uskomattomia juttuja ihan vittuillakseen. Ja riemurasialaiset uskovat, kuin jumalan sanaan.
18.02.12 01:26
<Vadpup> Mutta salaliittoteoriaahan sen on pakko olla koska kaikki sanovat niin. Näin minulle on opetettu ja siitä pidän kiinni.
16.02.12 23:47
<Zeesus> kuka vitu urpo juo kahvia pillillä.
16.02.12 16:44
<uberballo> Kuka juo kahvia pillillä?
16.02.12 14:06
<pelipaallikko> <Mikkikii> mul ois tollanen vähän käytetty foliohattu, haarniskan voin tehä tilauksesta mutta se maksaa sitten hieman enemmän
16.02.12 09:34
<Apinapallo> Tee jotain anonyymisti -> Terroristi.
16.02.12 05:11
<ranaka> En taida kyläillä jenkeissä ikinä, en halua käyvän silleen kun tulen aamukrapulassa kahvilaan ostaa kahvia ja isken viiden dollarin setelin tiskiin ja saan jonkun FBI agentin painaa mut lattiaa vasten tykki selässä.
15.02.12 23:02
<piran> En maksa kortilla koskaan missään.
15.02.12 20:58
<haki> Suomessa rakennetaan kahden hehtaarin kokosia rakennuksia pelkästään sitä varten että ihmiset tulis ostaan kahvin käteisellä(abc). Jos ykski:n fbin agentti eksyis lomalemaan suomeen niin kuolis järkytykseen.
15.02.12 19:10
<kallepekka> AMERICA FUCK YEAH
15.02.12 17:15
<Päärynä> Ei siinä mitään jos sheikki ostaa privaattikoneen 15 miljoonalla käteistä, mutta auta armias jos meet ostaan starbucksista jonku heartstopperin ni heti ollaan räjäyttelemäs pommia...
10
15.02.12 15:49
<PurjoS> nyt FBI vittu
15.02.12 12:59
<avv> Saahan ne pitää. Kunhan ei räjäytä pommia nii ei oo pelättävää
15.02.12 12:48
<Mikkikii> Tää on tätä new world order hommaa, illuminatin eliitti. Kansalaisia halutaan vahtia, terrorismin verukkeella. Siellä kongressi sopi lain 3000 vakoilubotista.
10

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.