Quantcast

Etiikan asiantuntijat: Vastasyntyneen saa surmata

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Etiikan asiantuntijat: Vastasyntyneen saa surmata

Julkaistu: 2.3.2012 08:27

Katsottu: 4753 kertaa

Kommentit: 24 kpl

Tarkastaja: kido

4.13 / 5 (8 ääntä)

Etiikan asiantuntijat: Vastasyntyneen saa surmata

Eniten ääniä saaneet kommentit

02.03.12 18:58
<Kanakotka> Hyvin ymmärrettävää tietyissä tapauksessia, kuten täällä aiemmin pyörinyt "kakara haavoittuu kosketuksesta" tapaus. Myöskin hyvin tarpeellinen esim. Harlequin fetus (joka pikku kotikokki sitten googlaa tämän omalla vastuulla) on sanoinkuvaamattoman kivulias. Iltalehti nyt hehkuttaa ja vikisee kaikesta ilman todellista aineen tietoa. Ja kuten stonesia tuossa mainitsikin, lapsi ei ole kognitiivisesti siinä vaiheessa millään tavalla aktiivinen. Vaikea aine käsitellä, mutta kaikin puolin ymmärrettävä tuomio asiantuntijoilta.

Kommentit

04.03.12 05:45
<WremahThD> Iltalehti taas paukuttaa näppis sauhuten kohuotsikkoa, josta vain 10% on totta. Todellisuudessa kuitenkin jossain jotkut tiedemiehet ovat ottaneet kantaa eutanasiakysymykseen, käsitelleet asiaa siltä kantilta että jos lapsi syntyisi todella vaikeasti vammautuneena. Tästä asiasta on sitten joku raportti tehty ja pari ääriuskovaista ovat pudottaneet virsikirjansa lattialle ja lähettäneet muiluttavaa viestiä tiedemiehille. Iltalehden mukaan tässä nyt ollaan tappamassa kaikki ei-niin-nätit lapset ja ihmiset ympäri maailmaa ovat tarttuneet talikoihin ja soihtuihin. Mediakriittisyys on päivän sana.
03.03.12 22:01
<avv> hyvä
03.03.12 18:40
<Mahikainen> Ruma vauva. Niskat nurin vaan.
03.03.12 13:44
<Stibbe> Kanakotka on täysin oikeassa, kyllä minäkin ääritapauksissa sallisin tämän.
03.03.12 12:08
<reaper75> jokainen joka syntyy tähän maailmaan ansaitsee edes pienen hetken olla täällä...
03.03.12 09:23
<Pege90> http://jme.bmj.com/content/early/2012/02/22/medethics-2011-100411.full.pdf+html Siinäpä se itse artikkeli niille Rasialaisille, joiden lontoontaito riittää. Molemmille.
03.03.12 05:57
<T12J7M6> Jos tapatat lapsen olet tappaja. Lapsi on ihminen aina hedelmöityksestä eteenpäin. Matt. 18:6 - "But whoso shall offend one of these little ones which believe in me, it were better for him that a millstone were hanged about his neck, and that he were drowned in the depth of the sea.". Praised be the name of the Lord forever o/
03.03.12 02:32
<Ayz> <pedarikarhu> ottamatta edes kantaa ko. Henkilöiden väitteeseen otan vakavasti kantaa sinun mielipiteesi vaikka et mitään argumentteja itse esitäkkään, kun kannat minkä tahansa yliopiston professorin arvonimeä, puhumattakaan maailman huippuyliopistoista.
02.03.12 21:09
<DAI> hyi saatana kanakotka! sinun takia taisin menettää yöunet... onneks on vielä kaljaa kaapissa.
-1
02.03.12 19:02
<Kanakotka> Ehkä naurettavin tässä asiassa on tuo kivulias ironia, että kyseisestä asiasta mitääntietämättömät idiootit ovat artikkelin julkaisijoille lähettäneet (lukuisia) tappouhkauksia.
10
02.03.12 18:58
<Kanakotka> Hyvin ymmärrettävää tietyissä tapauksessia, kuten täällä aiemmin pyörinyt "kakara haavoittuu kosketuksesta" tapaus. Myöskin hyvin tarpeellinen esim. Harlequin fetus (joka pikku kotikokki sitten googlaa tämän omalla vastuulla) on sanoinkuvaamattoman kivulias. Iltalehti nyt hehkuttaa ja vikisee kaikesta ilman todellista aineen tietoa. Ja kuten stonesia tuossa mainitsikin, lapsi ei ole kognitiivisesti siinä vaiheessa millään tavalla aktiivinen. Vaikea aine käsitellä, mutta kaikin puolin ymmärrettävä tuomio asiantuntijoilta.
02.03.12 17:27
<Orgasmatron> Jos lapsi syntyy esim. aivokuoleena vihanneksena jolla ei ole ihoa, tulisi tämmöinen vaihtoehto olla olemassa.
02.03.12 16:39
<_dem0_> jotenkin tuntuu että iltapaskat on mennyt vääntelemään taas omiaan, tuskin ihan noin sanoivat (ainakaan suoraan)
02.03.12 15:54
<Mikkikii> Kuinka vauvan saa naukumaan kuin kissa?- Jäädyttää sen pakastimessa ja sitten ajaa sirkkelinterän läpi. MIIAAUU!
02.03.12 14:12
<stonesia> Muksu on sikiö vielä noin 6kk syntymän jälkeen. Immeiset syntyvät kehittymättöminä ison pään ja suht kapeiden lanteiden (jotka mahdollistaa kävelyn) takia. Kaikki äidin titsiin tarrautuminen ja ääntely on refleksinvaraista, mukelolla ei meinaa ole minkään valtakunnan kognitiivisia kykyjä. Huom. Myös uimarefleksi, joka häviää siinä 6kk kohdilla, sekä nopiasti kasvava hahmotus- ja motoriikkakyvykkyys. tl;dr jos joku miettii, notta kuinka kauan vaavelin saa antaa respitoida eetteriä ennenkuin homma menee ihmisen tappamiseksi, niin vastaus on pauttiarallaa 6kk.
02.03.12 12:36
<Cre4tive> Kannatan myös jälkiaborttia, Jonne:iden kohdalla jopa 17vuotta syntymän jälkeen!
02.03.12 12:19
<morshu1> just joo. iltasanomat on niitä luotetavimpia lähteitä.
02.03.12 12:06
<DAI> noniin rasialaiset! trollataan se kysely vihreän puolelle!!
16
02.03.12 11:25
<Arab> Hyväksyn abortin kaikissa tilanteissa, myös kannatan sitä.
02.03.12 10:53
<zha> Vaikeasti vammaisten ei pitäisi ainakaan lisääntyä, evoluutio häiriintyy.
02.03.12 10:26
<Partisaani> saa. Vaikeasti vammainen on helvetin työlästä hoitaa parikymmentä vuotta. Olen seurannu vierestä. Tekis mieli ite käydä tyynyllä päästään se tuskistaan.
02.03.12 10:01
<zädäm> :D Voi juma. Tutkijat kirjottaa, että "Vastasyntyneet saa surmata", johon tämän vastustajat vastaa "Ketään ei saa surmata. terv. Tapamme sinut"
18
02.03.12 08:58
<Jakedus> Tää on taas niitä poliisin juonia

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.