Quantcast

Luomisopin kannattajille uusi voitto Yhdysvalloissa

Evoluution lisäksi elämän kemiallinen alkuperä, ilmaston lämpeneminen ja kloonaus kyseenalaistetaan... Fuck yeah, America!

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Luomisopin kannattajille uusi voitto Yhdysvalloissa | Evoluution lisäksi elämän kemiallinen alkuperä, ilmaston lämpeneminen ja kloonaus kyseenalaistetaan... Fuck yeah, America!

Julkaistu: 15.4.2012 11:33

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.5 / 5 (9 ääntä)

Luomisopin kannattajille uusi voitto Yhdysvalloissa | Evoluution lisäksi elämän kemiallinen alkuperä, ilmaston lämpeneminen ja kloonaus kyseenalaistetaan... Fuck yeah, America!

Eniten ääniä saaneet kommentit

15.04.12 14:25
<Migus> Evoluutio on vain teoria, mutta niin on painovoimakin - Hyppää parvekkeelta. :)

Kommentit

16.04.12 12:11
<Presidentti> Tosiasia on se, ettemme ikinä voi olla varmoja mistään, mikä liittyy ihmistä isompiin asioihin.
16.04.12 11:26
<Corot> Selvästi jonkun uskontohörhön tekemä laki, kun piti oikein erikseen sallia 'kriitinen' tarkastelu evoluutiota kohtaan, vaikka kaikkiin tieteenaloihin kuuluu jo itsessään voimakas itsekrittiikki - toisin kuin uskontoihin.
16.04.12 02:19
<hexagon> No ilmastonlämpenemistä ei oo olemassa. Se on vaan rahastuskeino. Siinä mielessä ovat ihan oikealla asialla. Muuten menikin sit metsään :D
-1
16.04.12 00:38
<Makrks> Huh kun sattu Nixan loppukommentti herättämään naurupyrähdyksen. Juttelin kaverini kanssa tänään asiasta ja hän mainitsi, että on ateisti ja uskoo evoluutioon, koska metsästää. Se kommentti sai kyllä myös minut sanattomaksi :D btw. ennenkun saat slaagin niin olen myös ateisti mutta ymmärrän myös uskovaisten näkökantaa maailmaan :) pointtini vaan olis se, että vaikka on ateisti niin ei automaattisesti ole ns. viisaampi ihminen :)
-1
16.04.12 00:30
<Jake_Regan> Onko kriittinen tarkastelu aina kyseenalaistamista? Kyllähän kyseenalaistaminen kuuluu tieteeseen erottamattomana osana. Jos käyttää kyseenalaistamista perusteena teorian hylkäämiseen, on kieltäytynyt oikeudestaan käydä keskustelua.
-1
15.04.12 19:55
<Cremaster> 50 vuotta niin jenkkilä on tossun alla... kiina tulee ja rytinällä. uutta maailmanjärjesystä ootellessa.
15.04.12 19:38
<Giljain> btw, eikös tossa jutussa sanota, että laki sallii mm. evoluution kriittisen tarkastelun, ei varsinaisesti sen kieltämisen. Olishan se kummaa, jos evoluutiota ei sais tarkastella kriittisesti.
-1
15.04.12 19:29
<Giljain> <jamppa23> USA:ssa kirkko ei ole koskaan ollut osa valtiota, joten eipä siitä hirveästi apua näytä olevan:P
15.04.12 18:23
<Jeseboy> Uskonnot on jälkeenjääneille apinoille.
15.04.12 16:48
<DAI> <WremahThD>: meinasin tylsyyksissäni haukkua sinut kunnon idiootiksi ja laoittaa fleimaamisen, mutta tuo sinun viimenen lause esti sen. otetaan sille.
-1
15.04.12 15:52
<Nixa> Paha paikka tämä. Uskonnot ovat saaneet ihmiset keskenään sotimaan jo tarpeeksi kauan, nuorin uskonto sotii viimeisenä. Nyky yhteisössä on vain liikaa luolamiehiä ja naisia joita tulee ohjata uskonnolla. Nämä ihmiset kun huomaavat ettei kaikkivaltiasta olekkaan, ja muutkin sadut hälvenevät korvien välistä, on hyvä huomioida että kyseinen yksilö voi flipata ja alkaa tekemään eettisesti, empaattisesti ja moraalisesti itsensä järjestelmän ulkopuoliseksi. Tieteen ihminen lopettaa usein väittelyn, kun toinen osapuoli laittaa jumala/ uskonto kortin. Evoluutio jättää jälkensä myös näille uskovaisille
15.04.12 15:41
<WremahThD> Mitäs tänään aamiaiseksi? No peppukipua! Jotkut sanovat että uskonto häviää maailmasta, vaikka todellisuudesta se lisääntyy vuosi vuodelta. Mitä paskemmin tällä maailmalla menee, sitä enemmän ihmiset turvautuvat korkeampaan voimaan, kun usko ihmiskuntaan on mennyt. Sairaudet, sodat, ihmisten pahuus, ahneus, kateus sekä inhimmillisyyden katoaminen. Luotetaan ennemmin korkeampaan kuin ihmiseen. Itse ainakin luotan ennemmin vaikka maahiseen aarniometsän keskeltä kuin ihmisiin, otetaan sille.
-1
15.04.12 14:33
<Teipp193> ja tässä on teille esimerkki miksi kirkko pitää pitää erillä valtiosta
15.04.12 14:25
<Migus> Evoluutio on vain teoria, mutta niin on painovoimakin - Hyppää parvekkeelta. :)
15.04.12 13:58
<soomipojk> <JrG> paitsi että evoluutioteoria on kyllä ihan yhtä kiistattomasti todistettu kuin vaikka painovoima. Hihhuleille näyttää riittävän että jokin teoria on ristiriidassa uskonnon kanssa niin se voidaan leimata 'epävarmaksi'
15.04.12 13:30
<Päärynä> Kiellä evoluutioteoria koska sitä ei voi todistaa tieteellisesti - opeta luomisteoriaa. Näen jo meemin päässäni :D
15.04.12 13:17
<Kapa53> "tieteellisesti heikolla pohjalla" Yep. Luomistaruista onkin vitusti näyttöä.
15.04.12 13:03
<Destru> Uskovaiset uuniin
15.04.12 12:31
<PenZon> Taas tulee mieleen tää clarksonin lausahdus "Joissain osavaltioissa ihmiset ovat alkaneet risteytyä vihannesten kanssa"
26
15.04.12 11:48
<_dem0_> <riemunakki> jep, jenkit nyt tuppaa olemaan ihan hiton uskonnollinen maa, ainakin suhteessa muihin länsivaltoihin. Tieteiden ymmärrys oli jotain samaa tasoa kuin Turkissa ja Egyptissä
15.04.12 11:47
<eKokki> "Vain 16 prosenttia on sillä kannalla, että ihminen sekä kaikki muu elämä maapallolla on miljardien vuosien kehityksen ja luonnonvalinnan seurausta." ei voi pitää paikkaansa... vai voiko... eikai sentään...
13

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.