Quantcast

Uhkaako Suomea slummiutuminen?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Uhkaako Suomea slummiutuminen?

Julkaistu: 16.4.2012 17:51

Katsottu: 4522 kertaa

Kommentit: 25 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4 / 5 (8 ääntä)

Uhkaako Suomea slummiutuminen?

Kommentit

19.04.12 23:07
<Sneigla> <TinQQ> tuokaan summa ei nallelle tunnu missään.
18.04.12 10:01
<TinQQ> "16.04.2012 20:18:35 <jukkak-> Mahdollisimman tasavertainen yhteiskunta on kaikkien etu."Noh en tiedä mitenkä tasavertainen yhteiskunta on kyseessä, kun tämä Wahlroos maksaa yksin noin 5 miljoonaa euroa ansio- ja pääomatuloveroaja vuodessa? Paljonko sinä maksat? Miksi yksi joutuu maksamaan veroja 200 ihmisen edestä? Käyttääkö Wahlroos muka 200 kertaa enemmän yhteiskunnan ilmaisia palveluita? Tasavertaista?
-2
17.04.12 20:08
<köpernicus> Verojen maksaminen ei ole hyväntekeväisyyttä. Jotta yhteiskunta pysyisi kasassa (koulut, päiväkodit, poliisi, oikeuslaitos, julkinen terveydenhuolto jne..) täytyy valtion saada jostain tuloja. Tuloja saadaan tietysti verottamalla. Toisilla ei ole yhtä paljon maksaa kuin toisilla. Toiset joutuisivat vakaviin ongelmiin jos joutuisivat maksamaan yhtä paljon kuin toiset. Näin ollen, jotta valtio saisi tarpeeksi rahaa yllämainitun yhteiskunnan ylläpitämiseen täytyy sen hankkia verotuloja heiltä joilla on enemmän. Toki voisimme elää viidakon lakien mukaan emmekä sivistyneessä yhteiskunnassa.
17.04.12 18:55
<Prometheus-> Jos todellista tehokkuutta halutaan niin yksin tekemällä sitä ei tule löytymään. Haista nalle vittu.
17.04.12 18:55
<Prometheus-> Ja se puhe siitä että ihminen on luonteeltaan itsekäs ja siksi tämä koko vene olisi uppoamassa. Paskanmarjat. Siihen on kaksi syytä - itsekkyys JA typeryys. Ensimmäistä ei voida kovin järkevästi poistaa, mutta jälkimmäisestä päästäisiin eroon jos tajuttais että yhdessä tekemällä saa paljon tehokkaammin tulosta kuin yksin hamstraamalla. Rikas eliitti uskottelee vaan itselleen (moro taas nalle) että heidän itsekkyytensä rahan tahkoamisessa on suvaittavaa, koska se on luonnollista, jotta he voivat jatkaa itselleen hyväksi kokemaansa käytösmallia.
17.04.12 18:49
<Prometheus-> Siis totta helvetissä itsensä rikastuttaminen on aina toisilta pois. Koska rahan yhteismäärän todellinen markkina-arvo on aina vakio, painettiin sitä rahaa lisää tai ei, niin silloinhan sen vaurauden on tultava muilta. Pankit tahkoaa valtioilta rahat ja valtiot ihmisiltä, kunnes tajutaankin että kaikkialla on aivan saatanan köyhää poislukien se 1% joka välttämättä haluaa rikastua enemmän ja enemmän vaikka niillä vitun koirilla on jo kaikki mitä ne voi tarvita (paitsi absoluuttinen valta, mitä ollaan ilmeisesti nyt hakemassa). Moro vaan nalle. älkää katsoko oireita, katsokaa itse ongelmaa.
17.04.12 18:39
<lmfao> http://vapaasana.net/blogi/2012/01/rikkaat-maksavat-verot lukekaa siitä ja tajutkaa että rikkaimmat todellakin pitää tän maan sosiaaliturvan pystyssä
17.04.12 13:19
<jukkak-> Mitäs vittua? En minä tässä kommunismia kaipaa, mutta kasvavat tuloerot on silti suuri uhka yhteiskuntarakenteelle. Levottomuudet tulevat lisääntymään aivan taatusti, jos tästä mennään vielä huonompaan suuntaan. Kapitalismi tarvii rajansa. Eikä ne rikkaiden maksamat verot todellakaan näy kokonaisverotuloissa juuri mitenkään - tämä on fakta. Suomessa on onneksi vielä iso keskiluokka, joka maksaa leijonanosan veroista. En ole kateellinen kellekkään, vaikka raha kelpaisi kyllä. Hullu sitä töitä tekee, viis... onnekas pääsee vähemmällä.
-1
17.04.12 12:52
<^PKN^> <rectus>En meinaa. Kommunismista ei ole koskaan seurannut hyvää. Pari kysymystä: Omistatko asunnon? Lottoatko? Omistatko tietokoneen? Käytkö lomalla jossain muualla kuin omalla paikkakunnalla? Jokainen täällä kuuluu maailman alle 10 % eliittiin joten turha täällä on kenenkään jauhaa. Suomessa tulot taitavat jakautua 4. tasaisimmin koko maailmassa, joten tämä ei ole mitään muuta kuin kateutta.
17.04.12 10:27
<suklaarusina> <^PKN^> Meinaatko oikeasti, että ne rikkaat pistävät kaiken rahansa autoihin ja kelloihin? Älä nyt naurata, kyllä ne rahat pistetään tasan tarkkaan rahan hankkimiseen, sijoittamalla yms. Oikeiston näkemys, että rikkaiden rahat valuvat hiljalleen köyhemmille on todistetusti kusetusta, raha menee rahan luo.
-2
17.04.12 08:36
<^PKN^> <jukkak-> "Mahdollisimman tasavertainen yhteiskunta on kaikkien etu" -> http://www.skp.fi/
17.04.12 08:21
<^PKN^> Suomi on niin perkeleen kateellinen maa. Suomessa on pari rikasta jamppaa ja porukka vauhkoaa! Niin kuin <jukkak> sanoi: "ei ne rikkaat suomeen veroja tuo". Miksi niiden "rikkaiden" pitäisi lähteä pois? Jäisi monelta autoliikkeeltä nämä tuottavimmat autot myytyä, kultaliikkeiltä parhaat kellot hyllylle jne. Jos ei olisi rikkaita yrityksiä olisi oma yritys myös kusessa. Kasvattakaa munakarvat! Miksi lottoatte? Mitä se on pois teiltä jos toisella on vähän enemmän? Mikä vittu suomalaisia oikeasti vaivaa???
17.04.12 06:56
<Gmith> <Mohnake>, ei sillä ole väliä kuinka paljon sitä rahaa kenelläki on. Pointti on siinä että ne on niiden rahoja ja niillä on tasan yhtä paljon oikeus ostaa vaikka paskaa niillä rahoilla ku köyhällä duunarilla on. Mä en tajua mikä tarve ihmisillä on sörkkiä muiden rahoja ja määrätä niille miten niitä pitäs käyttää ja sitten vielä viitsitään puhua "vapaasta maasta"
17.04.12 06:42
<Mohnake> En nyt oikein ymmärrä rikkaita. Varaa olisi varmaankin maksella näitä Suomen veroja, mutta tahalteen ökyillään ja posotetaan menemään autoliikkeissä ja talo-ostoksilla parin kuukauden välein. Itseänsä saavat syyttää jos verot tuntuvat liian suurilta jos eivät kerran rahat meinaa pysyä kourassa.
-2
16.04.12 22:38
<Don Holttinen> Mihin te kaikki veroista valittajat lähdette? Luuletteko, että markkinatalous ja yleinen turvallisuus ylläpidetään jossain muualla taikakeinoin? Kertokaa edes yksi maa, johon kannattaa Suomesta muuttaa sen takia, että säästäisi selvää rahaa luopumatta kuitenkaan mistään eduista mitä Suomi tarjoaa.
-3
16.04.12 22:24
<DAI> onneksi iltalehden kyselyt eivät ole yhtään johdattelevia.
16.04.12 20:54
<Biriwal> Mikä nyt on nallella hätänä kun koko ajan kiukuttelee, onko sille tullu riitaa Kalle Kustaan kanssa :(
16.04.12 20:18
<jukkak-> Ei ne rikkaat suomeen veroja tuo. Keskiluokka maksaa varmaan 90% henkilöverotuksesta. Ökyrikkaat lähteköön vittuun jos ei maistu, en jäisi kaipaamaan. Mahdollisimman tasavertainen yhteiskunta on kaikkien etu.
13
16.04.12 18:58
<rocky> mitä se nalle itkee ja pelottelee, kun jo nyt yli puolet maailmankaupasta käydään veroparatiisien kautta. suomalaisista yrityksistä ensimmäisenä tulee mieleen mehiläinen.
16.04.12 18:53
<morshu1> energian tasautus. entropiaa. rikaisiin maihin muutaa köyhiä. köyhiin mahin rikkaita. tasaantuuko?
16.04.12 18:52
<PenZon> No en rikas ole mutta ei tää nykymenokaan kiinnosta. Vähän vielä jos vetävät lisää välistä niin täällä ei enää ole yhtään duunareitakaan.
16.04.12 18:46
<ragnarök> Wahlroos on näköjään kääntänyt takkinsa ja on nykyään perussuomalainen, eli rivien välistä voi lukea, että maahanmuuttoa pitäisi rajoittaa huomattavasti. Paitsi että eu:n sisällä vapaa liikkuvuus...
-1
16.04.12 18:13
<Rappis> iltalehden spellcheck ei toimi

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Vihaako Jumala Suomea?

12769 katselukertaa

Osaatko suomea?

11225 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.