Quantcast

God is imaginary

Luulisi jo neuroottisimmankin noidanpolttajan viimeistään nyt tajuavan että jumalaa ei ole olemassa.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
God is imaginary | Luulisi jo neuroottisimmankin noidanpolttajan viimeistään nyt tajuavan että jumalaa ei ole olemassa.

Julkaistu: 2.5.2012 12:33

Kommentit: 37 kpl

Tarkastaja: ZorGy

2.9 / 5 (30 ääntä)

God is imaginary | Luulisi jo neuroottisimmankin noidanpolttajan viimeistään nyt tajuavan että jumalaa ei ole olemassa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

02.05.12 17:11
<Rotorhead> Tää uskontovastaisuus Suomessa on yhtä vammaista kuin kettutyttöjen toiminta. Menkää amerikkaan levittämään näitä. Siellä kunnon ateismille on tarvetta.

Kommentit

06.05.12 01:18
<Jeseboy> Siis toi kaikessa puolueettomaks jääminen on ihan helvetin naurettavaa.. "ehkä jumala on, ehkä ei" Joo, ehkä sun sänkys alla asuu mörköjä ja ehkäpä hammaskeiju ja yksisarvisetkin on todellisia? Oikeesti ihmiset, nyt vittu.
04.05.12 19:32
<shoon> <sikamaster> Ai ei ollut mitään? Katsotaanpas. Energian säilymislain mukaan energiaa ei synny tyhjästä eikä katoa minnekään. Eistein taas kertoi meille, että massa on energiaa. Näin ollen jos ennen alkuräjähdystä ei ollut mitään, kuulostaa ihan siltä kuin... Se energia ja massa olisi taiottu sinne... Mitäs se todistaa? ;)No ei se todista yhtään mitään muuta kuin että joudut pohtimaan asia vähän enemmän.
-1
04.05.12 13:19
<vooodooo> Saatanan saatana kun ei voi ateistiksikaan enää itseään nimittää, kun joku tulee aina pätemään että sekin on uskonnollinen vaukaumus/uskonto. Uskonnot ei kuulu nykymaailmaan. Ja <Lakeside> onko luonnonvakiot siis mielestäsi eri asia kuin faktat? apina...
03.05.12 19:24
<Lakeside> Dynhattor Ateismi ei ole uskonto, sillä se ei ole dogmaattista. Se on elämänkatsomus/uskonnollinen vakaumus. Anteeksi tämä virheeni. Omasi on se, että pidät tieteellisiä todisteita faktoina. Kannattaa muistaa, että tiede ei juuri tunne faktoja, ainoastaan teorioita ja luonnonvakioita. Jumaluuskysymyksessä ongelma on se, että jumaluutta ja sen olemassaoloa ei voi mitata tieteellisin menetelmin. Samalla perusteella millä kiellät jumalan olemassaolon kiellät myös mm. maan ulkopuolisen elämän olemassaolon ja universumin äärettömyyden.
03.05.12 19:05
<Lakeside> sikamaster agnostismi ei ole sama asia, kuin ateismi. Agnostismi pohjautuu tiedon puutteesseen (a gnosis=ei tietoa) ja ateismi kieltää jumalan olemassaolon suoraan (a theos=ei jumalaa). Olet kuitenkin osaksi oikeassa, sillä agnostismista on useampia muotoja (Joista yksi on ateismi). Kuvailemasi agnostismi on nimeltään agnostinen teismi, eli ei tiedetä onko jumalaa olemassa, mutta uskotaan siihen silti. Oma agnostismini on sekoitus vahvaa agnostismia (ei voida tietää ja todistaa) ja ignostismia ("mikä edes on jumala?").
03.05.12 17:50
<KoRno> Mietin vain että miten tuollaiselle sivulle tulee edes eksyttyä? Pitäisikö keksiä muutakin tekemistä kuin koneella kyhjöttäminen jos aika käy näin pitkäksi?
03.05.12 17:33
<Orgasmatron> <Lakeside>: Olet aika tyhmä. Ateismi ei ole uskonto. En kiellä jumalan olemassaoloa kieltämisen huvista, vaan tieteellisten todisteiden puutteesta. 'Pyhä' kirjoitus ei ole tieteellinen todiste.
03.05.12 17:03
<sikamaster> @shoon. Ennen alkuräjähdystä ei ollut yhtään mitään! Enkä väitä että olisin erityisen älykäs sillä perusteella että en käy kirkossa. Väitän vain että kirkossa käyminen ja siihen kuuluminen vain tavan vuoksi on erittäin typerää. Newtonista sen verran että hänen älykkyytensä parhaat hedelmät eivät liittyneet mitenkään uskontoon. Olisi myös ollut mielenkiintoista nähdä miten paljon hän olisi saanut aikaan ellei olisi lakannut planetaaristen mekanismien pohtimista uskonnon motivoimana. Eli usko oli este älykkyyden hyväksikäytölle myös Newtonilla vaikka viisas mies olikin muuten.
03.05.12 16:57
<sikamaster> @lakeside. Väärin, olet ateisti. Agnostismin ajatus on että jumala nimenomaan voidaan todistaa mutta niin ei vielä ole käynyt. Mahdollisuus siis pidetään avoinna. Jos rajaa suoraan että jumalaa ei voi todistaa on silloin ateisti koska muuten joutuu ottamaan loogisesti perustelemattoman kannan "Jumalaa ei voi olla olemassa, uskon mahdollisuuteen silti". Ja toinen mikä meni väärin on se että ateismi olisi muka uskonto. Ei uskoa ->ei uskonto. By def.
03.05.12 15:13
<Lakeside> Ateismi on uskonto siinä missä kristinusko, Islam yms. On yhtä älytöntä väittää, että ei ole olemassa mitään jumalaa, kuin väittää tietävänsä että on. Itse olen valinnut katsomuksekseni agnostismin (vaikka kuulunkin ev.lut. kirkkoon ja olen sen toiminnassa aktiivisesti mukana), jonka perusajatuksena on, ettei jumalallisuuden olemassaoloa voi havaita ja näin osoittaa todeksi tai epätodeksi,
-1
03.05.12 12:22
<shoon> <Dynhattor> Ei sitten mennyt jakeluun, että nimenomaan en ole uskonnollinen ihminen? Ymmärrän kyllä, jos pitää vääntää rautalangasta, sillä yleensä itseään erityisen järkevinä pitävät ihmiset ovat loppupeleissä niitä vähän vähemmän lahjakkaita. Lisäksi pienenä vinkkinä, että tavan suomalainen kristitty harvoin (joskin toisinaan kyllä) valitsee itse omaa uskontoaan, koska meillä on tämä syntymäkaste. Vitsi onkin siinä, etten ole aktiivisesti hakenut mitään muuta elämänkatsomusta, koska koen näin olevan hyvä. Viisasta ateistiahan se ei miellytä, koska uskontoa lähelläkään ei voi olla hyvä elää.
03.05.12 11:50
<Orgasmatron> <shoon>: Voisitko sinä kertoa mikä tekee juuri sinun uskonnostasi sen oikean uskonnon? Olet nimittäin valintasi tehneenä hylännyt tuhannet muut uskonnot ja jumalat. Näiden muiden uskontojen ja jumalien kannattajat pitävät sinun uskontoasi vääränä. Jos et pysty ajattelemaan asioita näin pitkälle, uskonto on ehkä juuri se oikea juttu sinulle. Nauti pimeästä keskiajastasi.
03.05.12 11:26
<shoon> Järki sitä ja järki tätä. Voi ystävät hyvät kun se järki ja uskonto voi asua samassa kehossa. Muuan newton oli hyvin uskonnollinen mies ja alkemistikin vielä, silti äo meni suurin piirtein kolmannelle sadalle. Olen tavan suomalainen kristitty, käyn kirkossa lähinnä häissä ja hautajaisissa. Voisitteko te ylemmyyskompleksista pahoin kärsivät "uskonnottomat" ystävällisesti olla väittämättä olevanne erityisen älykkäitä, jos ette käy kirkossa? Erityisen älykkäitä olette sitten, kun keksitte, mitä oli ennen alkuräjähdystä.
03.05.12 02:10
<Orgasmatron> <Jun-nu>: Ateismi voidaan perustella järjellä, jumala(t) voidaan kumota järjellä. Tahallinen tyhmyytesi oksettaa minua.
-2
02.05.12 23:38
<Jun-nu> Itkuparkuvinkuvonku. Toiset uskoo toiset ei, vittuako valitatte. Himoateistit = himouskovaiset, yhtä paskoja kaikki jotka lietsoo vihaa eikä hyväksy muita ..i..
02.05.12 22:26
<Orgasmatron> <lakeside>: joo-o, mutta jos sieltä 'vastapuolelta' ei tule niitä faktoja niin on ihan luonnolista kallistua sinne paremmin perustellun asian puoleen.
-3
02.05.12 22:07
<Lakeside> On surullista, että ihmiset luulevat olevansa oikeassa, kun väittävät jumalan olevan epätosi... tai tosi. Miten joku voi väittää tietävänsä jotain jostakin, mitä ei ihminen voi havaita tai ymmärtää? Lisäksi vielä: Kriittinen ajattelu ei tarkoita vain sitä, että uskotaan vain faktoihin perustuvat asiat. Myös faktat on asetettava kyseenalaisiksi.
-1
02.05.12 21:34
<Nikotiini> ymmärrän, ettei ihminen pääse ihan helpolla johtajan tarpeesta, muttei siihen kai jumalaa tarvita? onhan meillä jo ihan tarpeeksi vittumaiset kansanedustajatkin.
02.05.12 20:57
<avv> eiks tota voi kertoo lyhyemmin?
02.05.12 20:35
<anzyi> ei ollu suomeks nii uskon edelleen jeesuksiin
02.05.12 20:33
<Gmith> Kerran yks jeesustelija sanoi minulle pitkän väittelyn jälkeen, että olen luultavasti oikeassa, mutta hän ei kuitenkaan koskaan muuta mieltään koska blääblääblää. Pointti on siinä, että uskisten kanssa ei ole mitään järkeä väitellä. Ne muuttaa mieltään vain jos ne jossain vaiheessa saa jonku inspiksen itse, eikä siksi että te osaattee lyödä järkeviä argumentteja pöytään.
02.05.12 19:28
<Jeseboy> Täysin samaa mieltä alemman kommentin kanssa.
02.05.12 19:16
<Orgasmatron> <wremahthd>: oi kunpa se vain olisikin näin yksinkertaista vain antaa muiden uskoa mitä haluaa jne. Mutta kun nämä 'muiden' uskot oikeuttavat ihmisille valehtelemisen lapsesta lähtien jolloin näistä lapsista kasvaa idiootteja jotka eivät ole kykeneväisiä kriittiseen ajatteluun.
02.05.12 19:00
<jarski99> en oo mikään jeesustelija mutta uskon jotenkin
-1
02.05.12 18:53
<WremahThD> Kumma homma tämä ihminen... Ihmisellä on kyky valita elämänsä. Ihminen pystyy halutessaan sivuuttamaan mielen halut, ei suostu mielen orjaksi, tätä ei ohjaa hormoonit eivät muutkaan. Eläimet taas joutuvat toimimaan vaistojensa varassa ja niiden vietävänä, halusivat tai eivät. Ero ihmisen ja eläimen välillä on kuitenkin se, että elukat eivät vaivaannut vaahtoamaan internetissä jos joku toinen elukka paskookin tänään eri kuusen juurelle kuin eilen. Olette häpeäksi ihmiskunnalle ja meidän asemallemme planeetan johtavana lajina. Hävetkää.
-1
02.05.12 18:22
<Orgasmatron> <Modest>: a) Ateismi ei ole uskonto b) Tuputtaa ateismia? Missä sitä tuputetaan? Koulujen ateismitunneilla ja aina sunnuntaisin ateismikirkossa?
02.05.12 18:18
<Modest> Miksi ateisteille on niin tärkeää tuputtaa omaa uskontoaan muille?
-4
02.05.12 17:36
<HailisenLasse> Köyhää että jotkut ottaa työkseen levittää omaa ahdasta maailmankuvaansa, ja se että kaikilla pitää olla joku jyrkkä mielipide mistä porukalla väitellä kun voisivat ihmiset mieluummin vaikka myöntää että hei ei me voida tietää ihan kaikkea. Ja muutenki avonaisempia eri vaihtoehdoille tai niiden yhdistelylle
02.05.12 17:11
<Rotorhead> Tää uskontovastaisuus Suomessa on yhtä vammaista kuin kettutyttöjen toiminta. Menkää amerikkaan levittämään näitä. Siellä kunnon ateismille on tarvetta.
02.05.12 16:43
<Abraabaa> jännä miten ihmiset vetää herneen nenään jos vähänkään yrittää haastaa kriittiseen ajatteluun
02.05.12 13:48
<PenZon> Aiheesta on ihan turha puhua, ei logiikka ihmisiä uskossa pidä vaan pelko. Pelko siitä että saattaisi vaikka ihan yksin itse olla vastuussa tekemisistään ja tulevaisuudesta.
02.05.12 13:45
<reaper75> kaise menee niin että ajasta ikuisuuteen siirryttäessä ei niin paljoa pelota kun uskoo johonkin suurempaan voimaan joka odottaa toisella puolella...
02.05.12 13:35
<shoon> Elämänkatsomuspropagandaa, eli automaattisesti kuraa.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

"Tanssiva" penis ;)

69811 katselukertaa

Poliiseja koijataan :D

40024 katselukertaa

Totuus kuvista

303317 katselukertaa

Kauniita naisia bikineissä

187308 katselukertaa

Tulevaisuuden menopeli

15271 katselukertaa

koko maapallo satelliitista

41510 katselukertaa

Poseerausta gallerioissa

87616 katselukertaa

WTC iskujen spekulointia?

16757 katselukertaa

Terveisiä ylemmältä taholta

43959 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.