Quantcast

Mustat laatikot tulevat myös autoihin

- Autoteollisuus on itse sitoutunut, että vuonna 2014 eCall on uusissa autoissa. Jos se toimii, niin hyvä, Jos ei, niin EU-komissio on väläytellyt, että se laite pakollistetaan, sanoo kansliapäällikkö Harri Pursiainen liikenne- ja viestintäministeriöstä.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Mustat laatikot tulevat myös autoihin | - Autoteollisuus on itse sitoutunut, että vuonna 2014 eCall on uusissa autoissa. Jos se toimii, niin hyvä, Jos ei, niin EU-komissio on väläytellyt, että se laite pakollistetaan, sanoo kansliapäällikkö Harri Pursiainen liikenne- ja viestintäministeriöstä.

Julkaistu: 29.6.2012 15:07

Katsottu: 3818 kertaa

Kommentit: 23 kpl

Tarkastaja: Arab

2 / 5 (6 ääntä)

Mustat laatikot tulevat myös autoihin | - Autoteollisuus on itse sitoutunut, että vuonna 2014 eCall on uusissa autoissa. Jos se toimii, niin hyvä, Jos ei, niin EU-komissio on väläytellyt, että se laite pakollistetaan, sanoo kansliapäällikkö Harri Pursiainen liikenne- ja viestintäministeriöstä.

Kommentit

01.07.12 14:39
<Antti27> onhan kuorma-autoisssa ollut jo pitkään.
01.07.12 12:12
<TimoHerra> mietin justiin, sehän kuluttaisi sähköä jonka kautta bensaa, joka jo painonsa takia lisää kulutusta. ja onko se pois päältä kun auto ei ole käynnissä? jos näin on niin irrottaa vain sen niin np
01.07.12 00:52
<BBT> Ideana onnettomuustietojen osalta hyvä, mutta jatkuvan reaaliaikaisen sijainnin ja nopeuden seurannan osalta ei.
30.06.12 12:21
<Make90> Voi tulla aika paljon turhia hälytyksiä ku aika usein sen auton saa omin avuin tai naapurin auton voimalla pois sieltä ojasta ja voi jatkaa matkaa...
30.06.12 10:00
<Irppa> Gmith, eihän se valtio noita autoihin varmasti laittaisikaan vaan ns. Pakottaisi ihmiset siihen esimerkiksi nostamalla autoveroa naurettavaksi ilman tuota laatikkoa tai nostamalla vakuutushinnat pilviin. Siinä ei paljon naurata. Toisekseen idea on mielestäni ihan perseestä
30.06.12 01:25
<H0bla> Vittu mitä paskaa taas... Ihan vitusti enemmän huonoja puolia ku hyviä. Hätäsoiton ymmärrän, kaikki muu täyttä kuraa. Gps-pannat kaulaan kaikille, sirut ihon alle ja tunnistetatuoinnit käteen...
29.06.12 22:54
<Jimbelo> Jos laite toimii, niin hyvä. Jos ei, niin se pakollistetaan
29.06.12 22:49
<Gmith> Eipä tuo nyt vaikuta kovin huonoltakaan idealta. Naurattaa aina ku nää Matti Meikäläiset kitisee jostain yksityisyydestä tämmösten kohdalla ihan ku valtio jaksaisi pistää rahaa joittenki perussorvareitten autoja seuraamaan ja toisekseen, tarkoitus ei varmaan ole pitää tarkkaa tietokantaa jokaisen auton menemisistä vaan seurattaisiin nimen omaan reaaliajassa, jos joutuu kolariin tai ajaa ylinopeutta ja jos joutuu tosiaan kolariin niin luultavasti nämä laitteet toimisi lentokoneen mustanlaatikon tapaan että se siitä voidaan sitten katsoa mitä kolaria ennen tarkalleen tapahtui.
29.06.12 21:59
<Mikkikii> New World order, kuten Katainen möläytti. Illuminati eliitin märkäuni.
29.06.12 19:05
<TimoHerra> Hatsid, aivan oikein, helvetillistä ohittaa pitemmänaikaa vastaantulevien kaistalla
29.06.12 19:05
<TimoHerra> aatella jos on tarve ajaa kovempaa jos vaikka jollakin on hätä. sit tulee vaa sakkoa vaikka olis kuinka lyhyt matka, ei kiitos valtion rahastukselle.
29.06.12 18:44
<Hatsid> Jos tuo toteutuu niin taas saadaan autokanta vanhentumaan. Ihan vain kaikkien tielläliikkujien turvallisuuden kannalta on ohitustilanteessa suotavaa ajaa ylinopeutta. On aika riskaapeliä ohittaa esim 70km/h ajava auto tasan 80km/h nopeudella. Vaatii aika pitkän matkan.
29.06.12 17:55
<zaxa> Verdat, samaa mieltä!
-3
29.06.12 17:43
<Wiiksi> sanonpahan vaan, et jos tulen tollasen auton ostamaan missä kyseinen laite on niin revin sen ensimmäittenä vittuun ja sen jälkeen kusetan autoverotuksessa, jos tuon perusteella alkaa joutumaan maksaa jtn veroa ajetuista kilometreistä
29.06.12 17:34
<Verdat> Jaa riemurasialaiset on niitä kusipäitä, jotka järjettömästi ohittelevat tuolla maantiellä. Ei siinä mitään häviä, jos ajaa 77km/h 80km/h:n alueella.
-4
29.06.12 16:47
<Esaj2> Mitä tämä käytännössä tarkoittaa: Jatkossa liikennevalvonta suoritetaan näiden GPS-paikantimien avulla ja auta armias, jos menet edes vahingossa ajamaan ylinopeutta, tulee sakot postiluukusta. Lisäksi ajoneuvoveroja aletaan periä ajettujen kilometrien mukaan, joten paska homma, jos satut asumaan maalla, jossa oma auto on välttämätön ja työpaikalle on matkaa enemmän kuin viisi kilometriä. Myös vakuutusyhtiöt alkaisivat veloittaa kilometrien mukaan ja onnettomuustilanteissa olisi hyvä evätä korvaukset, koska varmasti löytyisi aina joku syy, että uhri ajoi 5 km/h ylinopeutta, tms.
29.06.12 16:39
<eebra> isoveli valvoo! "Quis custodiet ipsos custodes?"
29.06.12 16:12
<Seke> Jep kaulapanta kaulaan GPS seuranta kaikille ja kotiin kamerat sillä eihän rehellisellä ihmisellä voi olla mitään salattavaa, eihän????
20
29.06.12 16:05
<PenZon> Seuraavaks jokaselle kaulapanta. ...toista perässä: olen vapaa.
13
29.06.12 15:36
<Juntas> Ha! Tiemaksut tulee varmasti automaattiseen maksuun ja ylinopeudesta heti lappu himaan. Vittu mä nautin tästä seurannan ja pakon lisäämisestä joka paikkaan.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kovia on nykyään laatikot

4890 katselukertaa

Hawking ja mustat aukot.

2606 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.