Quantcast

Vaaralliset lisäaineet

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Vaaralliset lisäaineet

Julkaistu: 30.6.2012 13:24

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: Arab

2.5 / 5 (7 ääntä)

Vaaralliset lisäaineet

Kommentit

02.07.12 13:37
<Gmith> Se on myös fakta että nykyään syöpä ei ole sen yleisempää nuorissa kuin ennenkään. Ihmiset elää pitempään nykyään ja vanhukset on syövälle altiimpia ja syövän diagonosointi on helpompaa nykyään, jonka takia syöpätapauksia ilmenee enemmän. Lukaskaa cancer.org sivustolta "history of cancer". Jos lisäaineet vaikuttaa jotain niin se on niin vitun pieni vaikutus että ei tuosta jaksa edes välittää.
02.07.12 13:30
<Gmith> Ihme vitun itkuparkua nykyään näistä e-koodeista. Tiesittekö että te hengitätte muutamaa e-koodattua lisäainetta koko ajan ja joka vitun porkkanassa ja luonnon rehussa jota mussutatte on aineita jota käytetään lisäaineena, mutta ainoa ero on siinä että sitä e-koodia ei lätkästä siihen kylkeen ku se on siinä luonnostaan. Vielä sellanen, että montako tutkimusta olette lukeneet lisäaineiden POSITIIVISISTA vaikutuksista? Se on hyvä niin vitun ykspuolisesti demonisoida jotain asiaa jostai ei tiedä mitään, mutta se onki eri asia olla objektiivinen.
02.07.12 05:17
<Tontza69> Huomatkaa, että kaikissa näissä lukee "voi" tai "epäillään aiheuttavan" eli toisin sanoen 0,0000001% mahdollisuus tai 0%
02.07.12 05:14
<Tontza69> että ihmiset on tyhmiä !! kaikki e-koodit on testattu ja todistettu turvallisiksi! niitä on muutamia, jotka ovat haitallisia, mutta niihin on niin tarkat määräykset kuinka paljon sitä saa olla ruoassa. muistaakseni ihmisen pitäisi syödä 5,5 kertainen määrä ruokaa päivässä, että e-aineilla olisi vaikutusta, mutta sekin vasta 10-20 vuoden päästä...
01.07.12 21:42
<pasava> ennenmuinoin ihmiset kuolivat ruokamyrkyityksiin ja kaikenmaan puutostauteihin eli säilöintäainella on joku tarkoitus näin sanoi Tampereen yliopiston eelitarvike proffa
01.07.12 17:20
<Juntas> <LordBhorak>---Ei väriaineet suurimaksi osaksi ole haitallisia koska ne on luonnontuotteista tehty. Synteettisiäkin löytyy kyllä. Seulo siitä kaupassa käydessäs... derp brörp
01.07.12 15:53
<_PP_> Jaha en sitten syö enää mitään:D
01.07.12 14:34
<largehc> Kaikkein vittumaisinta tässä on se, että nykyään kaikissa tuotteissa lukee "Ei sisällä natriumglutamaattia" Ihan ku se ois joku hieno asia.. Kuitenkin 5 muuta syöpää aiheuttavaa ainetta löytyy. Että terve, tätä on nykyajan ruokateollisuus.
01.07.12 03:52
<LordBhorak> Eniten ihmetyttää näissä haitallisissa lisäaineissa se, että onko sen väärti saada johonki ruokaan hieno väri, kun se tökötti, jolla se siihen laitetaan on kuitenkin haitallista? Jotkut lisäaineet toki ymmärrän, mutta jos ei perkele ihminen pysty karkkia syömään, jos se ei ole esim. punaista, niin olkoon syömättä saatana.
30.06.12 23:47
<omanimisukunimi> noni.. kaikki on myrkkyä. ei sitten syödä mitään ja siihenkin kuolee.. voi vattu mitä paskaa.
-1
30.06.12 19:27
<Cre4tive> Ahneuttaan ne teille syöttää kaikkea paskaa jotta katetta tulisi mahdollisimman paljon, ei se ihmiskunnan pitkäikäisyys poista sitä tosiasiaa. Se on lähes mahdotonta todistaa erinlaisten myrkkyjen pitkäaikaisvaikutuksia pieninä annoksina, tästä syystä niitä voi todella pieninä määrinä esiintyä elintarvikkeissa. Onko se sitten hyvä vai huono asia, ken tietää. Mutta hauskaa on se miten jenkkilässäkin annetaan potkuja terveystutkijoille, jotka sattuvat kirjoittamaan negatiivisia puolia jostain elintarvikeesta. WHO on täysin ostettu organisaatio, luulempa ettei EU ei ole kaukana tästä toiminnasta.
30.06.12 18:25
<largehc> ihminen on pitkäikäisempi kuin koskaan, mutta se johtuu lähinnä vain siitä, että nälkäkuolemia, karhun tappamaksi tulemistä ja sairauskohtauksiin menehtymistä ei enää tapahdu niin paljoa kuin ennen. Ei nämä e-moskat ole hyödyksi kenellekään.
30.06.12 18:22
<keikari_fi> Niin hyvää E:tä.
30.06.12 16:07
<Rotorhead> Ihminen on pitkäikäisempi kuin koskaan. Paska puhetta koko juttu enkä usko t: Aku Ankka
30.06.12 16:04
<piran> <jkpelle> Eniten ihmetytti että lehdessä luki oikeen isolla että vauvaa pystyy syöttämään muullakin kuin valmisjutuilla siis niitä piltti hommeleita onko vanhemmat oikeesti noin tietämättömiä tottakai niitä <--ei vanhemmat ole tietämättömiä, vaan laiskoja. Osa kyllää saattaa olla tietämättömiäkin...mitä voiko perunaa ja porkkanaa keittää ihan kotona.
30.06.12 16:04
<Kanakotka> "vaaralliset" lisäaineet. Jos ne tosiaan olisi niin vaarallisia, kuin nämä ituhippisivustot väittävät, niin niitä ei ruoasta löytyisi, ja elinikä ei jatkuvasti olisi menossa ylöspäin. Vitun idiootit. Sitäpaitsi, natriumnitriittiä löytyy kana ja liharuuista, joita syön pääasiallisesti, ja koko lähiperhe kärsii perinnöllisestä migreenistä. Minkäännäköisiä yliherkkyysongelmia ei ole ikinä ollut kellään perheessä tämän suolan kanssa.
-1
30.06.12 15:57
<hasta123vista> Kyllähän lisäaineet (ja ympäristömyrkyt) on ihan todellinen uhka eikä pelkkää haihattelua. Ennen vanhaan syöpä oli pelkkä marginaalisairaus, kun tätä nykyä sen saa ennen pitkää lähestulkoon enemmistö. Räjähtäneellä sokerin käytöllä on myös osuutensa.
30.06.12 14:39
<Gmith> Omenoissaki on syanidia niin pitää varmaan lopettaa niittenki syöminen. Eikö porukka oikeasti tajua että jos ei niitä vitun mömmöjä ja paskoja vetele naamaan kouratolkulla ja niitä käytetään kohtuudella niin ne ei aiheuta syöpää sen kummemmin kuin mikään muukaan mömmö. Ainakin näin suurimmassa osassa tapauksia. Aspartaamiaki saa vetää ihan helvetisti ennen ku siitä tulee mitään aivosyöpäriskiä, mutta kuka jotain aspartaamijauhoa vetelee nassuun kilo- vai pitäiskö sanoo grammatolkulla?
30.06.12 14:20
<eehee> Jep. Kaikki tappaa ja kaikkesta saa syövän ja hivin. Parempi syödä vaan käpyjä ja muuttaa metsään asumaan
30.06.12 14:09
<Duff_Man> Jotenkin pistää silmään tuo, että jokaisessa on Wikipedia mainittu ensimmäisenä lähteenä...
30.06.12 14:09
<jkpelle> eniten ihmetytti että lehdessä luki oikeen isolla että vauvaa pystyy syöttämään muullakin kuin valmisjutuilla siis niitä piltti hommeleita onko vanhemmat oikeesti noin tietämättömiä tottakai niitä voi syöttää muullakin.
30.06.12 13:54
<Azusa> Hyvin olen hengissä ja terveenä pysyny vaikka olen noita tuotteita syöny

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Lisäaineet/E-Koodit

8221 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.