Quantcast

Satelliittikuvia Espanjan ”aavekaupungeista”

Kiinteistökuplan aikana rakennettuja, espanjalaisten pankkien rahoittamia, asuinalueita, jotka nyt ovat vailla asukkaita.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Satelliittikuvia Espanjan ”aavekaupungeista” | Kiinteistökuplan aikana rakennettuja, espanjalaisten pankkien rahoittamia, asuinalueita, jotka nyt ovat vailla asukkaita.

Julkaistu: 28.7.2012 20:45

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Arab

2.7 / 5 (5 ääntä)

Satelliittikuvia Espanjan ”aavekaupungeista” | Kiinteistökuplan aikana rakennettuja, espanjalaisten pankkien rahoittamia, asuinalueita, jotka nyt ovat vailla asukkaita.

Kommentit

29.07.12 21:50
<madeleine> <Bolleny> Ja monet ostivat asuntoja sijoituskohteiksi, eivätkä omaksi kodikseen, koska asuntojenhintojen oli tapana nousta joka vuosi.
29.07.12 19:56
<jmppa> Miksei suomi vain olisi voinut ostaa noita taloja laina rahoilla ja lahjoittaa niitä suomen kansalaisille???
29.07.12 13:29
<Doubl3> huono ois ottanu alhaalla päin kuvat niin sitten sais selvää ei tota voi oikeen tajuta minkä näkönen paikka se on ja sit on vielä englannin kielinen toi teksti niin ihan tyhmää esittää täällä suomen sivulla tuota juttua
-5
29.07.12 12:39
<largehc> <reaper75> koska suomi haluaa pysyä omavaraisena maana.
29.07.12 09:09
<reaper75> minkä takia täällä ei heittäydytä tuulten vietäväx ja kun fyrkat on loppu niin käsiojoon saatna ja eu:lta rahaa!!!...
29.07.12 05:19
<parsakaali> no vittu hurraa, kiinassa sama juttu paitsi paljon pahempi
29.07.12 02:32
<RaDeon> Jumankauta! Tonne vaa autolla driftailee tyhjille kaduille!
29.07.12 02:29
<Kanakotka> Ihan kiva vedätys tämä espanjan pankeilta.
29.07.12 00:48
<WTF> unrelated note: vittu mitä kuraa nämä tv5:sen lauantaiyön leffat (Y)
29.07.12 00:47
<WTF> Esim. uudet kaupunkilähiöt kaavoitetaan kyllä, mutta yhtään ainutta tietä ei tehdä eikä puuta kaadeta ennenkuin tontteja saadaan myytyä...toisaalta paska ratkaisu, mutta taloudellisesti kannattavampaa, eikö?
29.07.12 00:46
<WTF> En oo ikinä ymmärtäny tätä ulkomaalaisten rakennuskulttuuria. Ensin tehdään tiet ym. infrastruktuuri tonttien ympärille ja vasta sitten tulee rakentajat ja asukkaat? Suomessahan järjestys on juurikin päinvastainen, ainakin jyväskylän yläpuolella...
29.07.12 00:24
<VeikkoVälikäsi> Ruotsissa 70-luvulla valtio rakennutti miljoona asuntoa mutta tuli globaalisaatio ja lama, taloja rakennettiin vaikka tiedettiin ettei niihin tule asukkaita, pakko koska rakennusliikkeiden kanssa oli sopimukset. Tosin kun sopimukset oli täytetty niin kyllä rakennusliikkeillekin tuli huonot ajat.
28.07.12 23:54
<Bolleny> Kartzaz, kysyntää kyllä oli. Pankit jako erittäin halpaa lainaa joten lähes jokaisella espanjalaisella kotitaloudella oli varaa ottaa asuntolainaa ja ostaa tuollainen talo. Noh porukka sitte otti vähän liikaa lainaa tämän takia savolainen supersankari iski.
28.07.12 23:27
<jkpelle> mamu solution
28.07.12 21:51
<Kartzaz> Miksi rakentaa taloja, jos sinne ei ole ketään muuttamassakaan? Eikö se pitäis kysyntää vastaavasti rakentaa eikä että oletetaan jos tänne muuttais tuon ja tuon verran ihmisiä..?
28.07.12 21:18
<MrRattlehead> Muistuttaa ihan mun sim cityn kaupunkeja.. Vittu ne paskat asukit ole koskaan tyytyväisiä vaikka olen niin täydellinen pormestari..
13
28.07.12 20:48
<Morthimer> Olisiko se sitten niin paha myydä nämä pilkkahintaan? Uusia taloja kuitenkin on turha heittää hukkaan. Purkaisivat vanhat paskat pois

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.