Quantcast

Ehdotus lihattomasta päivästä nostatti raivon USA:ssa

Vaan meilläpä vapaassa Suomessa on pakollinen rehupäivä kouluissa, mutta ei pakollista lihapäivää.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Ehdotus lihattomasta päivästä nostatti raivon USA:ssa | Vaan meilläpä vapaassa Suomessa on pakollinen rehupäivä kouluissa, mutta ei pakollista lihapäivää.

Julkaistu: 30.7.2012 07:07

Katsottu: 4532 kertaa

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: ZorGy

0 / 5 (2 ääntä)

Ehdotus lihattomasta päivästä nostatti raivon USA:ssa | Vaan meilläpä vapaassa Suomessa on pakollinen rehupäivä kouluissa, mutta ei pakollista lihapäivää.

Kommentit

30.08.12 16:29
<Wermintshki> Onpas se nyt sitten rankkaa, jos joutuu yhtenä päivänä yhdellä aterialla olemaan syömättä lihaa? Itsetunto laskee, miehisyys putoaa nollaan ja munakaan ei enää seiso. Kaverit alkaa haukkumaan essolla homoksi. Kyllähän nyt jokainen lihansyöjä voi sen jonkun linssimuhennoksen popsia, mutta kasvissyöjällä ei lihankimpale edes sula suolistossa kunnolla. Ihme haloo tästä aina jokatapauksessa.
31.07.12 17:12
<Erno Liukas> ja koulussa saa kasvisruokaa jos ei "tykkää" lihasta. Mutta meneppä sanomaan ettet tykkää porkkanasa, saat vittuilua takaisin. On se perkele että kasvisruokaa saa liharuuan tilalle muttei päinvastaoin.
31.07.12 13:34
<Juntas> Liiku ja syö mitä haluat. Vitun yksinkertaista.
31.07.12 11:40
<Kapa53> Ihan hyvä. Lääkärikaverin mukaan 10 vuoden aikana lasten paino on vain kasvanut, joten mun puolesta voisivat syödä terveellisesti vaikka joka päivä.
30.07.12 21:09
<TapTT> Juu en ole minäkään ikinä koulussa ollut, että olisi ollut kasvisruokapäivä. Oli vaan lihamureketiistai ja kokolihapihviperjantai.
-1
30.07.12 21:08
<bbnykis> Minusta tällainen päivä olisi ehdottoman ajankohtainen myös Suomeen. Laitetaan vielä kerralla överiksi: yhtenä päivänä vuodessa ei syödä lihaa, juoda alkoholia, eikä naida. Tätä päivää voisimme kutsua vaikka juhannukseksi.
30.07.12 21:02
<Juzu89> Omalla kohdalle jokaikisessä koulussa ollu pakollinen kasvispäivä. Yleensä mentiin kavereiden kanssa kebabille tai jonnekin lounasravintolaan syömään sillon.
30.07.12 19:32
<Stibbe> in your face, vegehomot!
30.07.12 17:10
<Mikkikii> Pitäisi olla päivä jolloin käydään itse tappamassa ja suolistamassa se lehmä.
14
30.07.12 16:55
<Rotorhead> Vittu syön lihaa päivittäin. Ei ole verisuonitauteja. Kunto on ikäisiini verrattuna huippuluokkaa ja olen muutenkin terve. Syön vihanneksia ja kasviksia mutta myös lihaa. Kasvishömpötys on paskaa.
30.07.12 16:32
<largehc> On kyllä ihan hirvee juttu pitää yksi kasvispäivä viikossa. Verisuonitaudit on jees ja sydänkohtaus.
-3
30.07.12 15:34
<snarky> Länsimaisilla on oikeus hei syödä lihaa joka päivä koska me voidaan!!!1 ja sitä ei mikään luonto estä ja pekoni on paras ja meetwurst
-1
30.07.12 13:54
<PenZon> Läskit paskat. Vaikka en mikään kasvisruuan ystävä olekkaan niin kyllä jenkeissä on suorastaan pakko alkaa tehdä asialle jotain, mokomat idiootit kun eivät käsitä sanaa "kohtuus".
30.07.12 13:14
<jkpelle> ei mitä mellakoita tulis rasvattoman päivän ehdotuksesta
30.07.12 12:40
<Kanakotka> Onko suomessa pakollinen rehupäivä koulussa? Ei ainakaan 10 vuotta sitten ollu. Saattaa olla enemmänkin koulukohtanen kun maanlaajuinen. Tämä menis kyllä aika pahasti överiksi, kun joka viikolla jotaan vitun iturehuja.
30.07.12 12:21
<Makal4> Vitun ituhipit!
30.07.12 07:51
<banjosaurus> helevetin hyviä makkaroita!

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kohuehdotus Saksassa

3302 katselukertaa

Tarjoiluehdotus

10600 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.