Quantcast

Koiranomistaja sai kammottavan puhelun: ”Onko sinulla koiria vai susia? No ei ole enää”

Eihän lapsien puheita kannata aina kuunnella?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Koiranomistaja sai kammottavan puhelun: ”Onko sinulla koiria vai susia? No ei ole enää” | Eihän lapsien puheita kannata aina kuunnella?

Julkaistu: 10.8.2012 16:05

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: Arab

2.43 / 5 (7 ääntä)

Koiranomistaja sai kammottavan puhelun: ”Onko sinulla koiria vai susia? No ei ole enää” | Eihän lapsien puheita kannata aina kuunnella?

Eniten ääniä saaneet kommentit

10.08.12 17:02
<Astraali_laama> Kumpikin on kämminyt oman vastuunsa. Toinen koirien vapaana pitämisellä ja toinen ampumalla niitä.

Kommentit

13.08.12 11:27
<Otaka> Rotten, mitä varoituslaukauksia?
11.08.12 13:15
<Rotten> Jos omistaisitte lauman koiria aitauksessa ja jonkun vapaaksi laskemat lampaat tulisivat pureskelemaan koirianne, mitä tekisitte, jos lampaat eivät varoituslaukauksista huolimatta poistuisi?
11.08.12 00:29
<WremahThD> On se muailma hulluksi mennyt. Jos joku käy elukoittesi kimppuun niin mitään et saa tehdä, katsella vain nätisti. Tämä menee samaan ryhmään niiden tapausten kanssa, että sinut tuomitaan kun puolustat kotiasi ja murtoveikolle tulee pipi, ei voi mitään, paska oikeuslaitos, paskat säännöt.
10.08.12 20:44
<Thonbon> Drugtrain idioottikusipää vaikka susi on rauhotettu saa sen ampua jos se hyökkää kotieläinten kimppuun.
10.08.12 20:20
<hospu> Ei tainu muija tietää että koiria kun ei saa vapaana juoksuttaa 1.3-20.8 tai ne on ainakin oltava välittömästi kytkettävissä. Rikkoi metsästyslakia ja myöntää vielä tehneensä sitä useemman kuukauden...Tyhmästä omistajasta kärsii eläin. Tosin tais lammasfarmarikin turhan innokkaasti puolustaa omiaan kun säikähti "susia"...
10.08.12 19:00
<PenZon> Jos elukoita pitää irrallaan niin se on omalla vastuulla. Jos totta puhutaan niin en ymmärrä nykypäivänä juur minkäänlaista lemmikkien pitämistä. Kun ei kerran kukaan osaa omiaan kouluttaa niin ei niistä ole kuin riesaa.
-1
10.08.12 18:45
<edjesus> Koirien omistajalle sakot metsästysrikoksesta ja lampaiden omistajalle kunniamainita. Saahan sitä omia elukoitaan suojella pedoilta, mitä koiratkin on irti päästessään
-3
10.08.12 18:25
<Plootu> Ja taas vain toisen osapuolen näkemys tapahtumien kulusta. Siinähän on hyvä väritellä omaa viattomuuttaan.
10.08.12 17:33
<hammerfix> tyhmä plotko. ois menny sinne vitun koirapuistoon mitä tänne kalliilla rahalla rakennetaan. olisin itsekkin ampunut lammasfarmarin asemassa.
10.08.12 17:30
<joru123> Vittu pitäis ne koirat hihnassa!! eikä antais juoksennella. Koirapuistot on sitä varten et ne saa liikkua vapaasti!!
10.08.12 17:02
<Astraali_laama> Kumpikin on kämminyt oman vastuunsa. Toinen koirien vapaana pitämisellä ja toinen ampumalla niitä.
10.08.12 16:57
<Kanakotka> Voisi kyllä ampujan lopettaa, tai vähintään viikoksi jalkapuuhun keskustorille. Vanha kunnon jalkapuu tällaiseen käyttöön sopii hyvin.
-1
10.08.12 16:54
<jkpelle> nainen ajatteli rahaa tuossa samalla ihan selvästi niinkuin mieskin mutta mitä tähän nyt voi sanoa ja olihan ampujalla omaisuutta vaarassa ja sudet vasta on pahoja ei edes tapa vain syödäkseen joten oli aika ymmärrettävää että suojeli mutta huonoa toimintaa molemmilta
10.08.12 16:42
<Rutjake> eeheen voisi lopettaa. Ei lampaiden omistajalla ole mitään velvollisuutta antaa koirien pureksia elukoitaan.
10.08.12 16:34
<Thonbon> Tyhmä ämmä ku päästää koiransa minnevaan, oisin minäki lampaitani suojellu.
10.08.12 16:18
<eehee> Ampujan voisi lopettaa

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Tanja Karpela sai mp3 soittimen

18694 katselukertaa

poliisi sai sakot

17997 katselukertaa

Susan Kuronen sai syytteen :D

7629 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.