Quantcast

Applen ongelmat paisuvat, Nokia iski arkaan paikkaan

Esimerkiksi Lontoossa Apple-käyttäjille ryhdyttiin jakamaan paperikarttoja, sillä uusi karttasovellus on monin paikoin lähes käyttökelvoton.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Applen ongelmat paisuvat, Nokia iski arkaan paikkaan | Esimerkiksi Lontoossa Apple-käyttäjille ryhdyttiin jakamaan paperikarttoja, sillä uusi karttasovellus on monin paikoin lähes käyttökelvoton.

Julkaistu: 24.9.2012 11:41

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: P_A_B_L_O

4.5 / 5 (5 ääntä)

Applen ongelmat paisuvat, Nokia iski arkaan paikkaan | Esimerkiksi Lontoossa Apple-käyttäjille ryhdyttiin jakamaan paperikarttoja, sillä uusi karttasovellus on monin paikoin lähes käyttökelvoton.

Eniten ääniä saaneet kommentit

24.09.12 12:39
<largehc> Abble on paskaa :D

Kommentit

25.09.12 08:23
<Rageta> Taas on kirjoittajalla spellcheck ollut hukassa: "...toteamalla keskittyneensä jo kuuden vuoden ajan itse tekemiensä karttojen tarkkuuteen ja laadukkaita."
25.09.12 07:53
<Corot> Jobsi pyörii kuin hyrrä haudassaan.
24.09.12 21:37
<juhkionmies> hyvä puhelin
24.09.12 21:34
<bbnykis> Onko ap­ple nykyään kirosana?
24.09.12 20:48
<PenZon> Seke, jos käyttäisit luetun ymmärtämiseen yhtä paljon energiaa kuin puhelimellesi runkkamiseen saataisit havaita etten maininnut rakasta iluuriasi lainkaan. Viittasin lähinnä kaikkiin uuskapitalismisiin tuotteisiin jotka jokaisen on "pakko saada", vaikka yli99% näistä "pakotetuista" pärjäisi täysin mainiosti sillä jo nyt e-jätteeksi luettavalla vanhalla vähintgäänkin yhtä hyvin.
24.09.12 19:22
<Seke> "No mitä vittua tekee käyttöesineellä joka ei kestä käyttöä?" Tämä tarkoittaa mitä? Oletko koskaan edes mahtanut käyttää iPhonea? Kyseessä on äärimmäisen hiottu ja toimiva laite (ei kuitenkaan täydellinen). Paras älypuhelin jonka olen omistanut. Ja ei en ole (...) "uskovainen" vaan tyytyväinen kuluttaja. Enkä ota sitä henkilökohtaisesti jos joku haukkuu (...)n tuotteita mutta täälläkin palstalla monella ei tunnu olevan mitään kosketusta ko. firman tuotteisiin ja silti ollaan niin asiantuntijaa.
24.09.12 18:03
<harhis> Jos ihan rehellisiä ollaan No.kialla ei ole nykytilassa varaa vittuilla kenellekkään.
24.09.12 17:21
<PenZon> No mitä vittua tekee käyttöesineellä joka ei kestä käyttöä? Tai edes ole käytännöllinen? Mutku hurrr, se kiiltää.
24.09.12 17:08
<sallinen> Lapselle opetetaan oikea asenne Äppelin tuotteita kohtaan.
24.09.12 15:11
<-SEPARi-> abple on anaalista :D
24.09.12 14:17
<Mekir> ahahahah, no hyvä näin. Kyseinen yritys kuuluukin "kirosanojen" joukkoon, joten sensuuri lienee ihan paikallaan. Vois samalla tavalla sensuroida kyseisen roskapuljun vaikka maailmanlaajusesti. Päästäspähän siitäkin syövästä
24.09.12 14:16
<Mekir> (...)
24.09.12 12:39
<largehc> Abble on paskaa :D
24.09.12 12:19
<Kartzaz> Eihän noi ap*len omistaja edes tiedä koko romusta mitään muuta ku merkin
13
24.09.12 12:12
<Rofle> Ihan kun se paskanheitto omaa myyntiä kohentaa. Varsinkin kun (...)n ostajaryhmä on sitä ääliömallia. Ne ostaa merkin takia, ei laadun. E: Jaa PKrasian diktatuuri sensuroi omenan.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Pekka Sauri ja ongelmat.

6726 katselukertaa

Applen patentti

4096 katselukertaa

Applen omenat

4459 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.