Quantcast

Väkijoukko kähmi suoraa lähetystä tehnyttä toimittajaa Kairossa

Naisten seksuaalinen häirintä on arkipäivää Kairon kaduilla. Silminnäkijöiden mukaan Tahririn aukiolla on viime aikoina tapahtunut yhä enemmän vakavia hyökkäyksiä ja jopa raiskauksia, joihin virkavalta ei ole reagoinut mitenkään.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Väkijoukko kähmi suoraa lähetystä tehnyttä toimittajaa Kairossa | Naisten seksuaalinen häirintä on arkipäivää Kairon kaduilla. Silminnäkijöiden mukaan Tahririn aukiolla on viime aikoina tapahtunut yhä enemmän vakavia hyökkäyksiä ja jopa raiskauksia, joihin virkavalta ei ole reagoinut mitenkään.

Julkaistu: 21.10.2012 20:11

Katsottu: 8161 kertaa

Kommentit: 32 kpl

Tarkastaja: Arab

2.75 / 5 (6 ääntä)

Väkijoukko kähmi suoraa lähetystä tehnyttä toimittajaa Kairossa | Naisten seksuaalinen häirintä on arkipäivää Kairon kaduilla. Silminnäkijöiden mukaan Tahririn aukiolla on viime aikoina tapahtunut yhä enemmän vakavia hyökkäyksiä ja jopa raiskauksia, joihin virkavalta ei ole reagoinut mitenkään.

Kommentit

25.10.12 17:53
<Nimi7> Tarkoitan siis näitä ei suomessa kasvatettuja muslimeita. Kyllä taas alko vituttaa, kun miettiikin näitä sinun suojeltavias.
25.10.12 17:40
<Nimi7> Mitä vittua TapTT:i. Minä tunnen paljon paremmin muslimi miehet, kuin sinä. Vai montako "kusipäätä" sinä tunnet? Ne tulee mulle olemaan aina niekereitä. NIEKEREITÄ SAATANA!!!
22.10.12 23:49
<TapTT> Laitala24, jep, mutta siinä tulee taas vastaan se, että mikä kulttuuri on "oikeampaa". Usko tai älä, moraalikäsitykset vaihtelee kulttuureittain. Ei ole olemassa universaalia moraalia. Eikä Suomi, tai mikään muukaan valtio, tai kukaan pysty muuttamaan toista kulttuuria, paitsi ehkä väkivalloin. Yksinkertaisempaa olisi vain tehdä selväksi maan tavat ja valtion lait, ottaen huomioon mistä kolkasta pakolainen tai maahanmuuttaja tulee. Sopeuttaminen on se tärkein juttu.
-2
22.10.12 20:58
<GAL1700> <Dynhattor> heti löytyi apinalta solidaarisuutta muille apinoille
22.10.12 15:41
<Grammar Nazi> <guuggeli> ai jotta sinäkin saisit ystäviesi kanssa kähmiä tuota maahanmuuttanutta työtään tekevää (lähes) puolustuskyvytöntä naista?
22.10.12 15:20
<huorillemelaa> Lisää persettä rättipäille!
22.10.12 11:43
<LordBhorak> Dynhattor, kun noissa kommenteissa ei missään puhuttu viron ja ruotsin mamuista... perusvääntöä taas siitä, että kun "kriitikko" puhuu pohjois-afrikan mamuista, niin nämä toiset käyttää ruotsin mamuja keppihevosenaan. Jos nyt kuitenkin puhuttaisiin ihan siitä asiasta, eli pohjoisen afrikan tulijoista ja heidän kulttuuriperinnöstään Suomelle ja siitä, kuinka tänne tuleva väki sieltä saadaan hyvin yksinkertaisesti pois omasta kulttuuristaan. Se on vain niin, että ei kaikkia barbaarikulttuureita pidä pitää arvossa. Olkoon omine juttuineen kotonaan, mutta Suomeen on turhan barbaarikuttuuria tuod
22.10.12 10:35
<Laitala24> TapTT, aivan oikein, maahanmuuttajia tulee muualtakin kuin hiekkamaista ja kaikki eivät ole rikollisia. Ja heidät pitää saada ymmärtämään ettei täällä saa kähmiä ihmisiä miten haluaa ja naisetkin ovat ihmisiä. Mutta tämä ymmärtäminen pitäisi tapahtua jo heidän kotimaassaan ja omassa kulttuurissaan. Vaikka se kuuluukin heidän kulttuuriin, niin ei se siitä sen oikeutetumpaa tee. Toki joka kulttuurissa on omat valuvikansa, mutta perseestä tuollainen siltikin on.
22.10.12 10:14
<Jake_Regan> Teleskooppipamppu, tainnutin tai pippurisumutin jokaiseen käsilaukkuun.
22.10.12 00:58
<Markkedi> Tässähän nyt on parit linkit jo tulleet
22.10.12 00:47
<Pates> odotin videota, petyin
22.10.12 00:46
<Markkedi> Juuh okei mutta mitä helvettiä aatu tuolla tekee http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0AfdRthxOms#t=126s
21.10.12 23:59
<reaper75> no eläimiähän noi on jos ei osata pitää halujaan sisällä...
21.10.12 23:35
<TapTT> Olla tervetullut tänne. Eri asia miten sitten tuon kulttuurishokin hoitaa. Toivottavasti paremmin täällä kuin ruotsissa, tai britanniassa.
-1
21.10.12 23:34
<TapTT> Dynhattor on ihan oikeassa ja niin on nekin, jotka sanoo, ettei tälläsiä suomeen kiitos. Nimi7 voisi kyllä lähteä vittuun. Kyse ei ole niekeröinnistä, vaan tuolla vallitsevasta naiset on alempiarvoisia kuin miehet-kulttuurista. Me suomalaisetkin olisimme ihan samanlaisia, jos meidän kulttuuriin kuuluisi, että nainen omistaa miehen. No vittu, jotkuthan ajattelee niin suomessakin. Siltikin, sellaisista kulttuureista tulevat maahanmuuttajat pitää saada ymmärtämään, että täällä ei saa ihmisiä kähmiä miten haluu ja että naiset on ihan yhtä ihmisiä kuin miehetkin. Jos tuota ei tajua, niin ei saisi..
-1
21.10.12 23:32
<Tuntemätön> Tuli mieleen se yks tapaus kiinassa missä joku äijä alko syömään toista metrossa ja kukaan ei auttanu. Kaikki vaan kuvas tapausta kännyköillä. Liveleakissa on video siitä
21.10.12 23:24
<Orgasmatron> <DrunkenHearted>: Et tietenkään. Ethän pidä edes rationaalisesta ajattelusta!
-2
21.10.12 22:45
<Orgasmatron> Suomeen tulee eniten mamuja virosta ja ruotsista, joista osa on teitä paremmin koulutettuja ja 'vaaleampia' kuin te. Meno vitun kollektivismi. Entäs ne mamut jotka ovat syntyneet suomessa ja asuvat nyt jossain muualla? Puhutaanko heistä rikollisina?
-5
21.10.12 22:42
<Orgasmatron> Hienoa kommentointia pojat, erittäin hienoa *sarkastista taputusta*. Kyllä taas näkee miten saadaan 'maailman kovimmasta kansasta' joukko ruikuttavia, muukalaisvastaisia idiootteja kun hieman raottaa millaisia ihmisiä jossain toisessa maassa on. Maahanmuuttaja ei ole synonyymi rikolliselle vitun idiootit, miksi te käytätte sitä sillä tavalla? Entäs ne 'oikeat suomalaiset' rikolliset ja raiskarit? Miksi te ette valita niistä? Sen sijaan päätätte tarttua johonkin fraktioon jostain toisen maan kansalaisista.
-2
21.10.12 22:16
<looordi> Juu teretulemast tänne porukalla laittamaan meidän omia kukkahattutätejä! Ja miksei kätestäkin voi vähän perseraiskata, sillai varovasti
21.10.12 22:14
<Knullare> Ja tätä kukkahattutädit haluaa tännekin, ja sitten kun niin tapahtuu, niin sitten vasta herätään, että eihän me tätä haluta
21.10.12 21:35
<largehc> Tervetuloa kesään 2012.
21.10.12 21:12
<WremahThD> Rassismi!
21.10.12 20:49
<Nimi7> Ei ne niekerit röyhkeitä ole, ei!
21.10.12 20:20
<guuggeli> nonii ja lisää vain noita maahanmuuttajia tänne meilleki
19

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.