Quantcast

TTVK:n kiusaamalle tytölle lahjoitettiin tietokone

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
TTVK:n kiusaamalle tytölle lahjoitettiin tietokone

Julkaistu: 27.11.2012 10:29

Katsottu: 4504 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: kido

4.5 / 5 (6 ääntä)

TTVK:n kiusaamalle tytölle lahjoitettiin tietokone

Eniten ääniä saaneet kommentit

27.11.12 11:57
<Mekir> En vaan edelleenkään tajua tota "vaitiolosopimusta". Miksi tollasesta asiasta pitäisi olla vaiti? Näyttää TTVK itsekkin tietävän millasia mulkkuja ovat jos ei teot päivänvaloa kestä. Vittu mitä (...)a, rupee vaan vituttamaan ihmisten/järjestöjen jne toiminta päiväpäivältä enemmän. Onneks maailmanloppu tulee kohta, mut vittu sekään ei pidä paikkaansa perkele.

Kommentit

27.11.12 21:27
<Varag> Paistaa kyllä niin joku Lions club tai vapaamuurari-periaate tästä läpi. "Yhteiskunnallinen asema" on kuitenkin mainittuna jokaisessa samankaltaisessa uutisessa.
27.11.12 20:29
<TapTT> Omena-viha menee riemurasiassa hyvien tekojen edelle. Hieno juttu, jonnet, vaikka hexagonin kommenttille nauroinkin. Siinä sentäs oli joku läppä takana. Hyvin tehty, nimetön ryhmä lahjoittajia.
-1
27.11.12 19:14
<Zei_Zei> <Trololoo> sitä matkitaan siksi koska idiootit ostaa niitä...
27.11.12 16:42
<NäkymätönKerjäläinen> aikalaista vittuilua kun antoivat macin oikean tietokoneen sijaan :D
27.11.12 15:27
<Druidi> Jalosti tehty :)
27.11.12 14:00
<Gmith> Ne vaan ovelasti lähetti sille Macin et jos se erehtyy taas torrentteileen niin ainakaan se ei voi ladata ohjelmia tai pelejä ku noille leluille niitä ei edes kunnolla löydy.
27.11.12 13:58
<Necrophobic> Mac? Kiitti ei :D
27.11.12 13:18
<Makal4> Luin otsikon ja luulin et se sai tietokoneen, mut uutisesta selviskin et se sai vaan macin
27.11.12 12:56
<largehc> Ei ole lahjahevosen suuhun katsominen, mutta miksi ihmeessä sille pitää tyrkyttää tommosta kakkaa.
27.11.12 12:10
<nmpho> No mitä outoa siinä on jos lataa laittomasti ja häkki heilahtaa tai lyyään sakkoa sopivasti. Mitäköhän mulle tapahtuis, jos chisun levy aiheuttaa tollasen ja multa löytyy varmaan kolmen teran edest leffoi ja musaa, muutamia pelei, kaikki torrenteil ladattu :D Niitten arvo yhteensäkin olis varmaan luokkaa 200 000€-2 000 000 ja oon tienannut elämäni aikana ehkä kaks tonnia, ni tottakai olisin ostanut ne kaikki muuten xD
27.11.12 11:57
<Mekir> En vaan edelleenkään tajua tota "vaitiolosopimusta". Miksi tollasesta asiasta pitäisi olla vaiti? Näyttää TTVK itsekkin tietävän millasia mulkkuja ovat jos ei teot päivänvaloa kestä. Vittu mitä (...)a, rupee vaan vituttamaan ihmisten/järjestöjen jne toiminta päiväpäivältä enemmän. Onneks maailmanloppu tulee kohta, mut vittu sekään ei pidä paikkaansa perkele.
27.11.12 11:54
<hexagon> Eikö tyttöä oo rankaistu jo ihan tarpeeks?! Piti sitten vielä hedelmillä kiusata...
11
27.11.12 11:20
<Hönöpönö> no aivan satavarmana on jotai loggeria tuossa koneella
27.11.12 10:55
<KultaMulkku> Hehheh, poliisisedät varmaan vaan toivat uuden koneen, jossa keyloggerit asennettuna ja päästään paremmin tarkkailemaan mitäs laittomuuksia nyt tehdään.
20
27.11.12 10:55
<Bimota> Go @pple!
-3

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.