Quantcast

Keskustelu ravintoloiden aukioloajoista jatkuu..

MaRaa ei ole edes kutsuttu mukaan lakia valmistelevaan työryhmään.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Keskustelu ravintoloiden aukioloajoista jatkuu.. | MaRaa ei ole edes kutsuttu mukaan lakia valmistelevaan työryhmään.

Julkaistu: 28.11.2012 22:26

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: Arab

4.5 / 5 (7 ääntä)

Keskustelu ravintoloiden aukioloajoista jatkuu.. | MaRaa ei ole edes kutsuttu mukaan lakia valmistelevaan työryhmään.

Eniten ääniä saaneet kommentit

28.11.12 22:37
<Jake_Regan> Kieltolaki ei toiminut vuosisadan alussa, eikä toimi nykyäänkään. Minusta lain pitäisi rohkaista ravintoloissa kulutettavan alkoholin nauttimista, kaupan viinan sijaan. Minä tosin olen humanisti(...) joka kaipaa kännnin sijaan (...)njauhantaa oluensa seuraksi.

Kommentit

30.11.12 16:57
<Ayz> kieltävälle ja rajoittavalle lainsäädännolle pitää aina olla perusteet.. mitä tulee alkoholin myyntiaikoihin ja baarien aukioloon ne ovat ehkä vähän häilyviä enkä oikein tiedä vastaavatko nykyaikaa, mielenkiintoista kyllä jos kehtaavat oikeasti rajoittaa lisää ennestäänkin tiukkoja säädöksiä.
30.11.12 02:45
<WremahThD> Itse olen vahvasti sitä mieltä, että on pelkkä helpotus ja huokaus kun känniset seinänaapurit lähtevät 10-12 välillä baariin ja palaavat vasta lähempänä neljää, jolloin asunnosta ei kuulu kuin askelia jonka jälkeen hiljaisuus. Joskus saattaa yöllä kantautua korviin hentoista yökkimistä, mutta sekään ei kestä kauan aikaa.
30.11.12 01:10
<Tanuki> No jaa. Jos verrataan yökerhoja, jossa prosentuaalisesti suurin osa väestä käy, niin on kyllä siinä sitä kulttuuria juu. Jatkokulttuurikin elävyhtyisi taas ja ihmiset tekisivät kännässä naapureidensa iloksi muutakin kuin huutaisivat jonossa toisilleen (...)n konemusiikin yli. Kauheita lääviä, "mitää arvokasta ei menetetty".
30.11.12 00:54
<polpoti> Jos aukioloaikoja rajoitetaan niin siinähän käy niin että porukka ryypiskelee kotona joka aiheuttaa ongelmia naapurustossa. Viinaakin hankitaan niin paljon ettei lopu ainakaan kesken. Olen ollut sen verran ulkomailla että kun siellä baarissa temmeltää kuuteen aamulla niin tulee lähdettyä suoraan himaan eikä enää "jatkoille".
29.11.12 18:40
29.11.12 18:37
<Hellscream> ryyppään sit kotona
29.11.12 15:41
<Laitala24> Ei ole tutkimusnäyttöä, joka tukisi sitä että myyntiaikojen/ baarien aukioloaikojen lyhentäminen vähentäisi alkoholin kokonaiskulutusta. Vaikka tulokset ovat varsin olemattomat, toimenpiteet ovat näkyviä, eli helppo keino saada muutama poliittinen irtopiste. (Tehokkain keino laskea alkoholinkulutusta on muuten ollut viinakortti).
29.11.12 15:26
<jkpelle> alkoholin nauttiminen on minusta ihan hyvö juttu mutta en ymmärrä sitä perskännien vetämämistä mitä ihmeen iloa siinä on
29.11.12 14:09
<daemons> Itse ainakin jos olen baareilemaan lähdössä, aloittelen siinä 7-8 aikoihin. Kaupungille 11-12.. Ei aikaisemmin kerkeä, on töitäki.
29.11.12 11:27
<Jakedus> <{^^}> käytä päätäs tai piä se kiinni.
29.11.12 06:16
<latemara> Siis jos tää laki menee läpi niin sehän meinaa vaan sitä, että porukka rupeaa ryyppäämään vaan muutamaa tuntia aiemmin. Ei tällä saavuteta mitään hyödyllistä, ennemminki haittaa vaan ku porukka on baari-iltoina umpituubassa jo 7-8 maissa.
29.11.12 03:42
<Jumikuula> ''kuppilat kiinni viim. klo.01.00 ja esiintyjät lavalle viim. klo. 10.00.'' vitun kukkahattutädit
29.11.12 02:18
<{^^}> Alkoholin vaikutukset kansanterveyteen sivuttu täysin ja puhuttu vain rahasta. Ei näin.
-1
29.11.12 00:25
<Kapa53> "Suomeen kieltolaki ja rikolliset hirsipuuhun niin johan rupee alkoholin käyttö loppumaan! Nice!" Suomeen poliitikoiden kieltävä laki ja sen rikkojat hirteen
28.11.12 23:56
<PenZon> Juu, kieltäminen se ratkaisee kaiken. Alkoholinkäyttökin loppu ku seinään sillä kieltolailla. Ja eihän kukaan ole kannabiksesta kuullutkaan muuten kuin huhupuheena. Saati mistään muista huumeista.
28.11.12 23:35
<daemons> Pitääkö kaikki asiat olla niin kuin entisaikoina? Ajat, tavat ja ihmiset muuttuu..
28.11.12 23:30
<Tohveli> Ei siinä mitään kieltolakia suunitella. Ehkä turha laki jälleen kerran, mutta pitää kyllä ihmetellä miksi ryyppääminenkin on mennyt niin myöhäiseksi entisaikoihin verrattuna. Sen verran kannattaa lähdekritiikkiä olla, että tajuaa tuossa jutussa olevan paljon puppua. Runsaasti kotiinpäin vetoa ja ihan vääriä väittämiä seurauksista.
28.11.12 23:23
<eekizz> Suomeen kieltolaki ja Rikolliset hirsipuuhun niin johan rupee alkoholin käyttö loppumaan! Nice!
28.11.12 22:37
<Jake_Regan> Kieltolaki ei toiminut vuosisadan alussa, eikä toimi nykyäänkään. Minusta lain pitäisi rohkaista ravintoloissa kulutettavan alkoholin nauttimista, kaupan viinan sijaan. Minä tosin olen humanisti(...) joka kaipaa kännnin sijaan (...)njauhantaa oluensa seuraksi.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kahvipöytäkeskustelu

19890 katselukertaa

Amisten renkaiden-ilma-keskustelu

15092 katselukertaa

Muunna irkkikeskustelut rageksi

7375 katselukertaa

Keskustelua masturboinnista

12855 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.