Quantcast

Täältä joululahjat tulevat

Korvatunturin paja

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Täältä joululahjat tulevat | Korvatunturin paja

Julkaistu: 10.12.2012 11:55

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: kido

0 / 5 (4 ääntä)

Täältä joululahjat tulevat | Korvatunturin paja

Eniten ääniä saaneet kommentit

10.12.12 15:24
<Mohnake> Yllättyikö joku oikeasti siitä, että Kiinassakin tehdään töitä?
10.12.12 16:24
<deequ-> Hätkähdyttävää, näyttävät iloisemmilta kuin 90% suomalaisista töissään...

Kommentit

12.12.12 08:27
<snuoq> On niillä ainakin paremman nnäköistä ruokaa kun meidän kouluissa.
11.12.12 16:47
<SuperX> Töitä, rahaa ja ruokaa..
11.12.12 05:30
<GyRo> no mikäs tossa on huonoa? hyvinhän noilla näyttää menevän! vittu paremmalta näyttää kun mun duunipaikka. noi sentään saa näemmä oikeeta lihaa lounaaks.
11.12.12 02:54
<Accure> Oikeastaan enempi vituttaa Suomalaiset työntekijät, jotka saikkuilee saatana, jos on vasemman nimettömän ja vieläpä sormuksen kohdalla haava!
11.12.12 01:04
<lucaz> On ihan järkyttävää kun yhdessä tehtaassa ketään ei ole saikulla tai röökillä koko vitun päivää. Länsimaalaisen silmiä ihan kirvelee näin järjestäytynyt työnteko.
11.12.12 00:15
<juoppolate> mitä vittua? eikö tontut teekkään lahjojani?
10.12.12 22:26
<Atomipingviini> Eipä vaa kukaa mainitse mikä ostovoima sillä 200e palkalla on kiinassa...
10.12.12 20:20
<JokkeJ> Pari ählämiäkin vissii paikanpäällä kun uni maittaa
10.12.12 19:27
<qwerrew> Totta!
10.12.12 18:53
<TapTT> mitä helvettiä qwerrew? Joskus kannattaa vain hengittää syvään, ehkä poistua koneen ääreltä, käydä ostamassa se nallekarhu ja sitten tulla takas ja miettiä onko vuodatus vuodatuksen arvoista. propsit siitä, että suhtaudut intohimoisesti jouluun, niinkin paljon että jaksat kolmen kommentin verran rageta superaleksille. Silti, en usko että noilla kiinalaisilla on puoliakaan niistä oikeuksista ja eduista mitä suomalaisilla kollegoillaan, puhumattakaan palkoista. Saat peukut tuosta "ostan yhelle tytölle nallekarhun, ja tyhjennän sen täytteistä, koska se haluaisi karhuntaljan". Pidä toi.
10.12.12 18:08
<piisp97> usan uusi kampanja kiinan talouden kohtuuttoman nousemisen estäminen
10.12.12 17:54
<qwerrew> ja mikä vitun super?? sä olet niin vitun epä-super että ei toista!! mä en ole ollut koskaan materialisti, vaikka villasukat on kyllä tosi makee juttu, varsinki kun ne on aina niin helppo korjata... mutta tänä vuonna mä menen kauppaan ja ostan yhelle tytölle nallekarhun, ja tyhjennän sen täytteistä, koska se haluaisi karhuntaljan enkä mä pysty sitä sille ostamaan! Ja sit lopuilla rahoilla mä ostan lisää krääsää, että noilla kiinalaisilla riittää töitä, koska mulla ei ole mitään muuta tarvetta niille rahoille joulun alla. vaikkei puuroa, niin saapahan nekin riisiä pöytään!
10.12.12 17:31
<qwerrew> -jatkoa- : Olisko se sitten parempi, jos toi tehdas lakkautettaisiin? Mietippä vähän Superaleksi että millä tavalla se ratkaisee ongelman, että nämä ihmiset päätyvät työttömäksi ja tonkimaan kaatopaikkoja? Onko afrikka sitten parempi tilanne, että kellään ei ole töitä? Jos sulla on joku ratkaisu jolla muutat meidän koko yhteiskunnan infrastruktuurin täysin tasavertaiseksi, niin kerro toki!
10.12.12 17:19
<qwerrew> "grinch" yrittää taas pilata joulun :D griiiinch!!! Joka vuosi cmon!! :D olis kiva jos yhen joulun sais viettä ihan normaalisti juoden glögiä ja syöden porkkana/peruna/maksalaatikkoa, eikä joku olis kokoajan itkemässä. Kuinka ironista se on, että joulun alla joku mussuttaa, että joulu on kaupallinen aivopesujuhla, ja lähettää itse tunteisiin vetoavia manipuloivia juttuja? "tältä näyttää rakkaan pukkimme paja korvatunturilla"?? Oikeasti??? kerro mulle miten tämä eroaa siitä mitä kaupat tekee? :D
10.12.12 16:31
<asdfghjkl> Meidän lapset tekee teidän lapsien lelut
10.12.12 16:24
<deequ-> Hätkähdyttävää, näyttävät iloisemmilta kuin 90% suomalaisista töissään...
10.12.12 16:20
<_Spinal_> Ja siellä painetaan reippaasti hommia.
10.12.12 15:24
<Mohnake> Yllättyikö joku oikeasti siitä, että Kiinassakin tehdään töitä?
10.12.12 14:53
<largehc> <sdkillah> niin varmaan sinäkin, mutta eipä siitä kukaan sinua tuomitse.
10.12.12 14:30
<omanimisukunimi> onpas nuo kiinalaiset rumia.
-2

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.