Quantcast

Apple patentoi soittajan kuvan esittämisen puhelimen soidessa

Apple patentoi soittajan kuvan esittämisen puhelimen soidessa

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Apple patentoi soittajan kuvan esittämisen puhelimen soidessa  | Apple patentoi soittajan kuvan esittämisen puhelimen soidessa

Julkaistu: 11.12.2012 19:14

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: kido

4.13 / 5 (12 ääntä)

Apple patentoi soittajan kuvan esittämisen puhelimen soidessa | Apple patentoi soittajan kuvan esittämisen puhelimen soidessa

Kommentit

14.12.12 08:20
<Erno Liukas> (...) on paras.
12.12.12 18:38
<Swagrid> are you?
12.12.12 11:40
<Gmith> Mekir, olen samaa mieltä että omppulafkan tuotteet on (...)a ja kuluttajat ampuu vaan itteä jalkaan ku ostavat omppuu, mutta tää patentti ei ole puoleksikaan niin typerä ja yksinkertainen ku otsikko antaa luulla. Kyse on selkeesti monimutkasemmasta systeemistä ja kyllähän tuo on aika turha sinänsä mut ihan kiva silti.
12.12.12 06:30
<Mekir> Gmith -> (...) keksintö silti. Tosin äppelssin kohdeyleisöön varmaan puree. En edelleenkään tajua miksi kukaan ostaisi sellaista (...)a, oli kyse puhelimesta tai tietokoneesta. Tietokoneen ymmärrän tietyissä tilanteissa, mutta en 2000e facebook koneena. (...)a vuorattuna "kultaan" ja ihmiset ostaa koska ulkonäkö.
12.12.12 03:43
<JuiCe88> onnee vaan sarjamurhaajille jotka soittaa uhrillensa uhrin talon sisältä.
12.12.12 00:51
<juhkionmies>
-1
11.12.12 23:38
<lucaz> Hessu soittaa mulle ekaa kertaa just nykistä eikä löydy yhtään kuvaa missä se olis siellä.
11.12.12 22:42
<puolisukeltaja> Olen Gmithin kanssa samoilla linjoilla, tuo otsikko on aika provosoiva kun ottaa huomioon mitä otsikossa sanotaan ja mitä tekstistä selviää.
11.12.12 22:35
<Nikotiini> miten vitussa? onhan noita ollu nokioissakin jo pitkät ajat...
-1
11.12.12 20:59
<Galeazzo> Taidanpa patentoida hapen ennen omenafirmaa kun vielä ehtii. Ja ei, en tule perimään rojalteja ilman käyttämisestä!
11.12.12 20:50
<Gmith> Jos nyt edes aukasisitte linkin ja lukisitte. Ei ne ole patentoinut varsinaisesti sitä että se kuva näkyy vaan sen tavan jolla se kuva haetaan siihen ruudulle. Tässä tapauksessa kyse on pikkusen monimutkaisemmasta jutusta ku et hakee profiilikuvan Facebookista ja se on siinä. Ne on patentoinu sellaisen systeemin joka hakee soittajan paikan perusteella kuvan näytettäväksi, eli jos joku soittaa vaikka New Yorkista ja sillä on kuvia Nykistä jossain niin se laittaa sen soittajan kuvia nykistä siihen ruutuun.
25
11.12.12 20:16
<Jaakkoo> pian kaikki puhelimet pitää hommata kiinasta tai jostai missä ei välitetä (...)akaan patenteista... aivan lapsellista, nuo mulkut seisoo enemmän kehityksen tiellä kuin uskovaiset
18
11.12.12 20:14
<stungun> omena on kakka
11.12.12 19:56
<bbnykis> Nippelikeksintö, ei mitään oikeaa merkitystä.
11.12.12 19:51
<Vompatti^^> Noilla patenteilla (...) ei mua houkuttele. Mitä enemmän tollasii kusipääpatenttei ni sitä kauemmas painun koko (...)sta!
10
11.12.12 19:15
<suklaarusina> No on se kumma jos eivät kohta patentoi puhumista ja kuuntelemista...
20

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Applella on taas osattu :/

8146 katselukertaa

Apple tekee ihmisistä tyhmiä

8790 katselukertaa

Nokia piikittelee Applea

9425 katselukertaa

Apple = Kiihkouskovaiset

4673 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.