Quantcast

Suomen nuoriso

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Suomen nuoriso

Julkaistu: 18.12.2012 20:06

Kommentit: 23 kpl

Tarkastaja: Arab

2.28 / 5 (11 ääntä)

Kommentit

29.12.12 09:40
<L-Jam> Lääkefirmat myy koukuttavia lääkkeitä, koska niistä saa eniten massia. Sehän on bisnestä, niinkuin kaikki muukin kapitalismin rattaissa
25.12.12 11:34
<korven_perkele> Pilveä eikä alkhoholia.. Eikä mitään päihteitä pitäisi testata ennenku aivot ovat kehittyneet loppuun saakka. 20+, vuotiaana noin keskimäärin. Lääkkeet on sit erijuttu jos lääkäri määrää. Mutta nykyään esim paniikkihäiriötä hoitaa monet lääkärit psykoosi ja masennuslääkkeeillä. Samoin unettomuutta. Muutama lääkäri on sen mulle sanonuki ettei käsitä miks. riippuvuus tulee päivittäin otettavaan mielialalääkkeeseen. oli se sitte neurolepti, bentso, ssri... ..*huoh* yks syy on että bentsodiatsepiinit on "liian hyviä lääkkeitä" :lähde hesari. .. Mutta se siitä...
-3
23.12.12 02:29
<Make90> Arvon herra tuttei, alkoholihan ei aiheuta psykoosia/haittoja nuoren älyllisen toiminnan heikenemiselle. Juu, tottakai, kaikki päihteet ja huumeet ovat vaarallisia alaikäisille, mutta miksi meidän kulttuuri katsoo sen hyväksytyksi, että 15 vuotiaana saa vetää ekan kännin? Itse en omalle lapselle tule moista mahdollisuutta tarjoamaan. Lyön faktat ja tutkimustulokset pöytään ja selitän asiat, jonka jälkeen annan lapsen tehdä omat päätökset. Mutta auta armias jos lapseni tulee käyttämään ganjabista, alkoholia tai muita päihteitä ala-ikäisinä...
21.12.12 21:36
<Herra_Tutteri> Oli kuinka "vaaratonta" tahansa, niin kannabis kertyy rasvaliukoisena elimistöön ja käyttö voi aiheuttaa mm. psykoosin. On tullut töissä ihan tarpeeksi katseltua nuoria, jotka ovat umpisekaisin pilven aiheuttaman psykoosin jäljiltä pahimmillaan jopa useamman kuukauden. Puhumattakaan keuhkojen vaurioista sekä älyllisten toimintojen heikkenemisestä.
-1
20.12.12 03:14
<Tsiar> Näyttää uhkaavasti siltä että tytöt on kasvatellu kuituhamppua...
19.12.12 23:28
<eski1> Ottamatta kantaa terveysvaikutuksiin, niin olen aina luullut että huumeet olisi kalliita ostaa. Ihmetyttää vain millä alaikäiset rahoittaa harrastuksensa?
19.12.12 14:38
<snuoq> Mieliku vitus.
19.12.12 12:07
<lorentsio> 420 blaze it up muh nigguh XD
19.12.12 11:29
<doomchild> Ja minähän en tuomitse pilvenpolttoa, vaan tuota "lol oon pilves ja gänäs vitu huårat" -asennetta.
19.12.12 11:26
<doomchild> L-jam, lähinnä viittasin tohon "Nelli o alkoholisti <3" kommenttiin. Mut anyway, lapsi on terve kun se leikkii, ei vaan tajua miksi sitä pitää julistaa kuin parastakin ilosanomaa.
19.12.12 03:03
<L-Jam> He eivät ymmärrä niitä haittoja, joita ganjabis heidän aivojensa kehitykselle aiheuttaa. Niin ja <Doomchild> pilven polton ihanuuden julistaminen on enimmäkseen vastareaktio tuomitseville katseille ja narkkariksi haukkumisille. Itse en sitä harrasta kuin tupruttelijoiden keskuudessa, aivan kuin sinäkään et varmaan hehkuta kännitarinoitasi absolutistin läsnäollessa. Vai hehkutatko?
19.12.12 02:28
<L-Jam> <kanakotka> jos omat aivot eivät kykene loogiseen ajatteluun: ganjabispositiivisuus vaikuttaa vain ganjabiksen käytön kasvuun. Nykyään nuoret vastaanottavat päihdekäyttöä glorifioivia viestejä medialta kiihtyvällä tahdilla. 80-luvulla kavereiden horinat ja vanhempien esimerkki olivat pääasialliset kanavat näiden viestien vastaanottamiseen, mutta nykyään kanavia on enemmän ja ne ovat laajempia. Tv-ohjelmat ja poliittiset keskustelut ovat siirtymässä ns. Kannabismyönteisiksi, mikä pienentää nuoren kokeilukynnystä. Pelkään, että nuorten kannabiskäyttö räjähtää käsiin, koska --->
19.12.12 02:18
<Kanakotka> L-Jam, ennen kannabispositiivisuutta, jopa 80 luvulla on turhimmat teinipissikset koulusta tupakkia tuprutelleet ja viinalla lätränneet 13 kesäsestä asti.
-2
19.12.12 01:30
<L-Jam> Kannabiksen suurin aiheuttama ongelma: kehitysvaiheessa olevien nuorten älyllisen potentiaalin vähentäminen. Ymmärtäkää nuoret, että ne sauhut ei haittaa pelkästään keuhkoja vaan myös aivoja. Tunnen muutaman kaverin, jotka on polttanu ylä-asteelta kakskymppiseks asti ja ne on lahjattomia luumuja, jotka harvemmin hymyilee. <Doomchild> Tuskin lapset/nuoret nistin urasta haaveileevat...luulen, että se on pikemminkin nykyajan positiivinen ganjabiskulttuuri ja luonnollinen uteliaisuus, jotka heidät ajaa pilveä polttamaan. Sama homma alkoholin kanssa.
19.12.12 00:35
<turkku_> Mun mielestä feissarimokat yms sivustot voisi tyhmimmistä jutuista jättää nimet sensuroimatta
18.12.12 21:22
<KM1KM> antakaa äkkiä tytöille viinaa ennen kuin pilaavat elämänsä tuollaisilla tappavilla kannabishuumeilla!
18.12.12 21:21
<WremahThD> Jokainen joka on katsonut vähääkään dokumentteja tietää, mitä kannabis tekee vielä kehitysvaiheessa oleville aivoille. Eli ei tarvitse pelätä että näistä enää fiksumpia tulisi.
18.12.12 21:03
<piisp97> onneksi ei ole vastuussa omista teoista eli ihan vapaasti voi rällätä ilman kyttäkuumotuksia ja rikosrekisteriä
18.12.12 20:50
<Corrosive0> Voi olla töitä hakiessa sitten joskus tulevaisuudessa kiva selitellä. Jos nyt edes koskaan hakee töitä.
18.12.12 20:36
<doomchild> On se kumma miten kakara voi kuvitella huumeriippuvuuden tai alkoholismin olevan hauskaa, vaikka maailma on täynnä varottavia esimerkkejä. Pilven polttokin on niinkuin uskonto: harrasta ihan vapaasti, mutta älä perkele julista sitä kaikille.
31
18.12.12 20:24
<ranaka> Jälkiabortin paikka

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Suomen kebabit

22081 katselukertaa

Suomen ufotutkijat ry

20406 katselukertaa

Suomen huonoin laulajakilpailu

19417 katselukertaa

Helikopteri putoaa Suomenlahteen

17214 katselukertaa

Äännestä Suomen 7-ihmettä

17133 katselukertaa

suomen sexpert

26003 katselukertaa

Kelpaatko suomen kansalaiseksi

19694 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.