Quantcast

Tämän tyrmistynyt hiihtäjä löysi hiihtoladun varrelta – katso kuva!

Stop the press! Hiihtäjille kriisiapua?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Tämän tyrmistynyt hiihtäjä löysi hiihtoladun varrelta – katso kuva! | Stop the press! Hiihtäjille kriisiapua?

Julkaistu: 3.2.2013 10:50

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: kido

3.41 / 5 (17 ääntä)

Tämän tyrmistynyt hiihtäjä löysi hiihtoladun varrelta – katso kuva! | Stop the press! Hiihtäjille kriisiapua?

Kommentit

08.02.13 10:07
<Antti27> lievää testosteronia ilmassa!
06.02.13 10:14
<Sir^Anakin> Autoilijat vois kerätä esteet tieltä yhtä nohevasti vaaraa aiheuttamasta.. Oikeastaa ladunkäyttäjille voisi sorvata samanlaisen lain pykälän että vaaraa aiheuttava este on jokaisen velvollisuus poistaa. Ei tarviis valittaa, kun hoitais vaan velvollisuutensa.
05.02.13 17:39
<Swagrid> Saatanan hiihtäjät painukaa vittuun, tänäänki olin kävelyllä lähi mettässä, joku 50-60v äijä akkansa kanssa tulee huutamaan että kävelen muka ladulla, kävelin ihan tien toisessa reunassa, haukkui tyhmäks ja uhkas tulla lyömään, teki mieli lyödä puukolla, joka oli muuten mukana.
04.02.13 21:56
<VeikkoVälikäsi> Jos 5 senttinen kivi kävelee vastaan riinteessä ja vielä ylöspäin niin kyllä silloin on lääkkeet jäänyt ottamatta.
03.02.13 19:46
<kuonalasti> elämä pilalla
03.02.13 15:56
<Charon-> sä diggailet vissiin noist pilkuist
19
03.02.13 14:39
<Knullare> No ei tää viel mitään, ihmiset valittaa ties mistä, oikein säälittää, miten joillakin ei oo elämässä mitään muuta, kun vaan valittaa, jostain niin turhasta..
03.02.13 14:27
<murtunutnenu> Menis Turkuun. Siellei oo mitään pientä vaivaa ladulla.
03.02.13 13:58
<Driki> Hyvin tehty artikkeli ainakin... Kaikille heti mieleen että "tämmönen snobi taas valittaa kaikesta pienestä", vittu jee. Siis oikeesti jos joku on panostanut siihen et hommannut kunnon sukset, millä viittii hiihtää niin kyllähän se vituttaa jos latu on siinä kunnossa ettei niillä suksilla kannata hiihtää kun ne menee pilalle siitä. Pitäis vaan hommata toiset paskemmat sukset noille huonoille laduille mistä löytyy kiviä. Onhan se (...)a että ladulta löytyy kiviä, ja hiihtäjän asenne on surkea, mut ei kaikki "hiilikuituhiihtäjät" ole tommosia valittajia...
03.02.13 13:20
<Kimmop> Tappo melkee
03.02.13 12:07
<rullakebab> PÖYRISTYTTÄVÄÄ!! tarvitsen toisen viikon hiihtolomaa toipuakseni moisesta vääryydestä!! kenen vastuu?? ei edes kaupunki soittanut ja pahoitellut asiaa. Tämä ei jää tähän.
03.02.13 12:04
<Vepsi> PenZonilla huono päivä :D
03.02.13 11:39
<PenZon> Ja sitten ne saatanan samat vatipäät on vielä keskari pystyssä kesällä kun eivät saa autotietä kahen kaistan leveydeltä yksityisomaisuudekseen niitten idioottimaisten rullasuksien käyttöön. Se on helvetti soikoon liikenneväylä eikä mikään urheilupuisto! Saatte seuraavan rullahiihtäjän pyöritellä pois kardaanini ympäriltä koska mittani on aiheen osalta täysi.
20
03.02.13 11:32
<largehc> <soldat> olisi ollut muille armahdus.
03.02.13 11:26
<PenZon> Noi hiilikuituhiihtäjät on kyllä tän maan vihonviimenen syöpä. Se on vittu maailman tärkein asia että pääsee heiluttamaan siinä kokovarstalokondomissa jolle nauraa nauriitkin niitä vitun titaanihiilikuitusauvoja (joista oisivat nasallakin ihmeissään) oman mielensä mukaan vähintäänkin kuuden metrin leveydellä ja korkeudella. Auta armias sitä kitinän määrää jos sillä samalla kuuden metrin kaistalla on joku kävelijä, juoksija, kivi, käpy, luminokare, sähkölinja, orava, hirven jalanjälki tai mikään normaaliin elämään kuuluva. Menisivät saatanan pellet hiihtämän sinne minne pitäskin: luontoon.
10
03.02.13 11:15
<Shekki> Kyl mäki pelkään kiviä. Kiva ajaa autolla ja väistellä kaikkia kiviä, miten jotkut uskaltaa ajaa 2-vaihteella? Kävelemisestä puhumattakaan...
-1
03.02.13 11:03
<soldat> Sehän olis voinu vaikka kompastua siihen kiveen ja taittaa niskat ja halvaantua loppu elämäksi pahimmassa tapauksessa.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Britit tämänkin tietävät:

5768 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.