Quantcast

Raakaa Peliä Raksalla

Tarinaa miten rakentaminen menee Seinäjoella. Lukusuunta on alhaalta ylöspäin.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Raakaa Peliä Raksalla | Tarinaa miten rakentaminen menee Seinäjoella. Lukusuunta on alhaalta ylöspäin.

Julkaistu: 18.2.2013 16:15

Kommentit: 28 kpl

Tarkastaja: Arab

4.5 / 5 (28 ääntä)

Raakaa Peliä Raksalla | Tarinaa miten rakentaminen menee Seinäjoella. Lukusuunta on alhaalta ylöspäin.

Eniten ääniä saaneet kommentit

18.02.13 19:18
<bbnykis> Varmistakaa nyt hemmetti, että teille tulee töihin ammattimiehet. Nykyään kun työvoima tulee venäjältä tai virosta, ei ole mitään takuita, että rakennukselle tulee töihin rakennusmies. Venäjältä voi suomeen tulla vaikka leipuri tai lelukauppias (tulleet vastaan) rakentamaan väliseiniä.

Kommentit

29.07.17 16:35
<huga> Talon paikkaa on muutettu alkuperäisestä..
22.02.13 02:25
<Trilithon> Huhhuh mitä touhua. Tälläistä työnjälkeä kun alkaisin omassa ammatissani (ensihoitaja) soveltamaan, niin ei kukaan jäisi henkiin edes pienen nakkikiskanahistelun jäljiltä.
21.02.13 22:48
<pakseli> Normaalisti pitäisin tuon tapaista blogaamista hevonpaskannillittämisenä, mutta nyt on toveri oikealla asialla, jo on aikakin että joku viitsii vääntää. Nimim. muiden oppirahat maksanut
20.02.13 08:44
<parsakaali> Räjähdin kyllä nauruun osan kuvista nähdessäni. Ikävä juttu kyllä sille, joka tuon työn tilannu :/
20.02.13 08:42
<pelipaallikko> <Arkki> Siis voit pyytää että firma varmistaa sen että luvat on kaikilla kunnossa kun alat väsäämään. Kyl ne osaa jos on luvat, jossei osaa nii potkitaan pihalle, tai ei anneta tehä mitään mitä ei voi korjata
19.02.13 17:32
<__-AxU-__> <Rotten> Kyllä olen mutta luen silti ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle.
19.02.13 15:03
<Apinapallo> Anaboli <- Suojaushan oli hoidettu. Keskeneräisen talon suojaamatta jättämisen vauriot maksoi tappelun jälkeen rakennusfirma. Tämän jutun pääpointti on se että jos ostaa paketti talon normaalisti kuluttajana niin miksei se toimi kuten vittu kaikkea muuta ostaessa. Sanotaan mitä halutaan ja avaimmet käteen. Ei autofirmakaan ilmoita että joo siinä ei ole jarruja, puolet maalista eriväriä kun loppu kesken ja bensatankki on täynnä vettä kun et ollut valvomassa kasausta ja tekemässä reklamaatiota ajallaan.
10
19.02.13 15:00
<Juntas> <Turzka> Omat kokemukset on kyllä päinvastaiset. Koulun porukkaa valvoo kokeneet opettajat jatkuvasti ja tekevät muutenkin vaativimmat työt. Työn nopeus on toki toinen asia mutta eipä ole juosten kustu.
19.02.13 11:56
<stungun> vittu mitä jälkee :D
19.02.13 02:03
<Päärynä> no ei ihmekään että sauma irvistää, kun jonnesukupolvi on toisen asteen koulutuksen iässä...
19.02.13 01:02
<WTF> Esimerkki omalta lähialueelta: Kaksi täysin samanlaista luhtitaloa vierekkäin, eri rakennuttajat. Toisen rakensi suomiporukka, toisen virolaisvenäläisporukka. Veikatkaa kumpi on vuoden jälkeen lähes tyhjillään kun ryssävalmisteisesta kaikki muuttavat naapuritaloon tai muuten vaan pois? Ainiin, ja ryssäporukka asui tuossa rakenteilla olevassa talossa loppuvaiheessa...puolet kämpistä saman tien remonttiin kun talo oli valmis. Äksdee
19.02.13 00:35
<Arkki> Lisäys siltä varalta, ettei kukaan luule rasistiksi. Pari kertaa ollu kesätöissä maalla, jossa oli ollu porukka virolaisia rakentamassa uutta navettaa ja senkin jälkeen pari muuta tekemässä hommia ja osas hommansa ja ei kyl antanu ittestään sellasta kuvaa, minkä julkisesti saa venäläisistä ja virolaisista kun ne tekee suomes töitä. Oli vaan helvetin vaikea ymmärtää niiden puhetta.
18.02.13 21:57
<_mela_> Bolleny, löytyy firmoja joilla on pelkästää suomalaista työvoimaa, ongelma on vaa se että ne firmat hommaa sit virolaisia aliurakoitsijoita.. jotenka oma firma pysyy siinä 100% suomalainen työvoima
18.02.13 21:27
<asdfghjkl> On pikkasen... Siis v***n raskasta lukea valkosta tekstiä mustalla pohjalla!
18.02.13 21:07
<puolisukeltaja> Vaikka Tuossa jutussa tuleekin ilmi aika pahojakin virheitä rakennusfirman puolelta, näin maallikon silmin. Tulee silti pakostakin mieleen miten paljon noista virheistä johtuu siitä ettei blogin kirjoittaja tunnu täysin ymmärtävän urakkarajojen merkitystä.
-2
18.02.13 20:26
<elkki> pistää vituttaa ihteekin jonkun verran, että miten paskaa jälkeä ihmiset voi tehä toiselle! :@
18.02.13 20:24
<Bolleny> arkki, voi kyllä pyytää, mutta firma ei saa syrjiä omia työntekijöitään ja yritäppä löytää suomesta rakennusfirmaa jolla on vain suomalaisia palkkalistoilla.
18.02.13 20:00
<Arkki> Jos joskus pystyttäisi omaa tonttia ja hankkii firman tekeen sen. Voiko vaatia, että työmaalle ei tuoda venäläisiä tai virolaisia tai muita ulkomaalaisia (suoraan esimerkki maista tuotuna) töihin?
18.02.13 19:24
<murtunutnenu> Vituiks menee Finnlamellinkin kanssa.
18.02.13 19:18
<bbnykis> Varmistakaa nyt hemmetti, että teille tulee töihin ammattimiehet. Nykyään kun työvoima tulee venäjältä tai virosta, ei ole mitään takuita, että rakennukselle tulee töihin rakennusmies. Venäjältä voi suomeen tulla vaikka leipuri tai lelukauppias (tulleet vastaan) rakentamaan väliseiniä.
18.02.13 18:29
<Rotten> Axu, oletko lukenut blogia ennen?
18.02.13 17:54
<Destru> No omahan vika se on, kun "säästät" 10 tonnia tilatessa ammattikoulusta, samalla pitkität töitä noin 3 vuotta
18.02.13 17:01
<Felsig> En lue alhaalta ylöspäin. Pitäkää tunkkinne.
18.02.13 16:48
<Anaboli> Onhan toi nyt ihan tolkuttoman huonoa työnjälkeä, mutta suosittelisin asiakasta lukasemaan sopimuspaperit kunnolla ja tarkkaan läpi ennen kun laittaa nimeään alle. Jos sopimuksessa lukee, että asiakas hoitaa suojauksen, niin sillon se hoitaa sen eikä kukaan muu.. Kyllä rakennusfirmat käyttää vastapuolen kokemattomuutta aika usein hyväks.
12
18.02.13 16:33
<__-AxU-__> Alhaalta ylöspäin ?

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Pelaa Kivi-paperi-sakset-peliä

20614 katselukertaa

Domino peliä K-Market Aslakissa

17944 katselukertaa

Peliähän tämä kaikki on

32332 katselukertaa

150 parasta Flash-peliä

28338 katselukertaa

Häiriintynyt peliaddikti

12466 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.