Quantcast

Amnesia: The Dark Descent saa jatkoa alkuvuodesta 2013.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
  Amnesia: The Dark Descent saa jatkoa alkuvuodesta 2013.

Julkaistu: 21.2.2013 01:47

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Arab

2.5 / 5 (6 ääntä)

Amnesia: The Dark Descent saa jatkoa alkuvuodesta 2013.

Kommentit

23.02.13 04:26
<MacroNencer> Hieno peli siitä tulee. Ja tietenki on nämä urpot jotka valittaa ku ei pääse lataamaan peliä torrentin kautta.
-1
22.02.13 21:08
<Galeazzo> <mikko84> for real? Se että käytän jotain termiä, niinkö se nyt menee? Käytät jotain termiä / hymiötä / mitä tahansa --> olet välittömästi [aseta tähän haluamasi termi]? Se, että käytän kiertoilmaisua... Niin, edelleen, milläköhän perusteella? Ja ylipäänsä, onko kyseinen peli sinulle niin maailmoja mullistava että mielipiteeni loukkaa sinua niin syvästi ettet kestä kritiikkiä sitä kohtaan, jolloin sinun pitää tarttua korttiin "henkilö x on besserwisser koska minä tiedän häntä paremmin"? Is that it? Edit: korjasin muutaman typon...
22.02.13 19:20
<Druidi> Frictional gamesin pelit on ollu tähän asti loistavia ja aivan varmasti tulee tääkin hommattua.
22.02.13 18:39
<Mikko84> En ole väittänyt sinua näsäviisaaksi Galeazzo mutta käyttämällä saksankielistä termiä viisastelijasta tekee sinusta oikeasti sellaisen.
-2
22.02.13 17:47
<Galeazzo> <mikko84> millä logiikalla ironisen hymiön käyttö kumoaa kirjoittajan älykkyysosamäärän? Edit: ja millä logiikalla oman mielipiteen esiintuominen tarkoittaa että on besserwisser? Ja sitten kun kohtaat _aidon_ besserwisserin (eli sellaisen joka ei hyväksy mielipidettäsi jonkun täysin typerän tekosyyn varjolla, bw:t tuppaavat olemaan sellaisia), tajuat kuinka räikeä loukkaus rajoitteisia kohtaan on rinnastaa näitä besserwissereihin...
-1
22.02.13 16:00
<Mikko84> Galeazzo nyt vaan trollaa sillä kukaan joka olisi tosissaan ei koskaan käytä hymiöitä ellei ole juuri niitä "Minä olen aina oikeassa tyyppiä" jotka nyt on muutenkin vähän vammaisia.
-3
22.02.13 14:25
<Galeazzo> Ja "amnesia: the dark descent" ei ollut mielestäni pelottava; kuten sanottu, vertaan sitä edelleen elokuvaan "hostel" koska se on vaan typerä, shokkiarvolla ratsastava tuotos vailla mitään pointtia. Jos <^^JoKeRi^^> et tämänkään jälkeen tajua mitä tarkoitan, niin suosittelen että otat vähän enemmän aivokapasiteettia käyttöön ennen kuin annat sormiesi koskettaa näppäimistöä ;)
-2
22.02.13 14:23
<Galeazzo> <^^JoKeRi^^> olenpa pelannut "amnesia: the dark descent"- pelin läpi, ja en tykännyt; päähenkilö on itsekäs páskiainen, samoin antagonisti. Highlander 2- elokuvassa, yksi huonoimmista elokuvista ikinä ammattiarvostelijoiden mukaan, on juoniaukkoja täynnä mutta siinä on sentään briiffi selitys jutuille, eli enemmän dataa kuin amnesiassa. Ja se, että cornelius agrippan ja johann weyerin nimet otetaan mukaan moiseen skeidaan hyödyntämättä mahdollisuuksia, osoittaa pelintekijöiden suunnattoman typeryyden. Ja corneliuksen pää... okei, se oli kekseliästä mutta _suunnattoman_ typerää siltikin!
-1
21.02.13 16:54
<Galeazzo> Páskainen peli jossa typerä, tarkoitukseton ja aukkoineen ammottava juoni (verrattavissa kökköydessään elokuvaan "highlander 2") ja joka on pelimaailman vastine eli rothin huonolle elokuvalle "hostel", saa jatkoa? I don't want to live on this planet anymore!
-3
21.02.13 08:24
<Molierissimo> Alkuvuodesta? Ja alkuvuosi on muka Huhti-Kesäkuu? ha ha haEnsin piti ilmestyä Tammi-Maaliskuussa, sitten lykkäävät taas.
21.02.13 07:04
<L-Jam> Toivottavasti siin on hyvät 3d-efektit... Sit vaa vaippa käyttöön ja projektori päälle
21.02.13 02:56
<mäggi> Kohta taas paskat housussa

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.