Quantcast

Kevätmoutia 2013

Tällästä ois tälle keväälle tarjolla

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kevätmoutia 2013 | Tällästä ois tälle keväälle tarjolla

Julkaistu: 14.3.2013 21:40

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: Arab

3.75 / 5 (8 ääntä)

Kevätmoutia 2013 | Tällästä ois tälle keväälle tarjolla

Eniten ääniä saaneet kommentit

15.03.13 10:55
<doomchild> Vaatekaupoissa pyörimisessä parasta on juuri se silmien pyörittely ja WTF? -fiilis. Parempaa viihdettä saa hakea, etenkin kun näkee jonkun pissaliisan kassajonossa satasen maksavan mummorätin kanssa <3
15.03.13 15:02
<doomchild> vyily, kiitos että vahvistit taas uskoani internetiin. Jokaiseen perusteltuun kommentiin ainoa oikea vastaus on kyseenalaistaa kommentoijan sukupuolinen suuntautuneisuus \o/

Kommentit

17.03.13 07:07
<hammerfix> grandmother 3000 :D
15.03.13 18:17
<Galeazzo> <vyily> tietääkseni olen hetero. Mutta oletko huomannut, että homofoobikot ja toisten seksuaalisen suuntautumisen kyseenalaistavat tyypit ovat yleensä niitä, jotkeivät tiedä miten suhtautua (konservatiiviseen) maailmankuvaansa ristiriidassa olevien tuntemusten kanssa? You're welcome.
-1
15.03.13 15:02
<doomchild> vyily, kiitos että vahvistit taas uskoani internetiin. Jokaiseen perusteltuun kommentiin ainoa oikea vastaus on kyseenalaistaa kommentoijan sukupuolinen suuntautuneisuus \o/
15.03.13 14:12
<vyily> Galeazzo, ihan kurioseettina vain, mikä on sukupuolesi ja seksuaalinen suuntautumisesi? Ei nimittäin ole mitään umpiheteron alfauroksen käsialaa :D
-1
15.03.13 10:55
<doomchild> Vaatekaupoissa pyörimisessä parasta on juuri se silmien pyörittely ja WTF? -fiilis. Parempaa viihdettä saa hakea, etenkin kun näkee jonkun pissaliisan kassajonossa satasen maksavan mummorätin kanssa <3
15.03.13 10:42
<Kppoju> Muoti on sen verran subjektiivinen juttu, että siitä on ihan turha nillittää.
15.03.13 04:59
<Deadkill> <Galeazzo> nyt 90-luvun alun.. C-kasetti takasin!!
15.03.13 00:15
<WremahThD> Helsinki iskee taas, onko pakko näyttää futuristiselta hinttarilta jos ei halua? Miksi suomessa on vain kaljupäisiä pilottitakkeja, ja sitten räikeänvärisiä pillifarkkukyhäelmiä kolmivärisillä kaulahuiveilla? Alkaa näyttämään siltä että kaikkein parhaimmilta näyttävät he, jotka eivät paljon jaksa keskittyä siihen mitä nakkaavat päällensä. Perusfarkut ja t-paita tai huppari päällä mennään. Normityyli on paras tyyli.
14.03.13 23:24
<qwerrew> hahhah, back to the future!
14.03.13 22:30
<nuudeli> mustat kalsarit , sukat , t-paita , huppari .
14.03.13 22:21
<Galeazzo> Se, näyttääkö hyvältä vai kauhealta riippuu ainakin kolmesta tekijästä: käyttäjä - vaate - väritys / pattern. Itselleni eivät esimerkiksi flora-printit sovi ollenkaan, paisley taas erinomaisesti myös raitataustaisella pohjakuviolla (ja jollekin toiselle päin vastoin). Ja julmahuvia lainatakseni; "jätesäkitkin näyttävät hyviltä mallien päällä" tjsp.
14.03.13 22:18
<Galeazzo> Ja muodista itsestään... Jotkin jutut uusiutuvat säännöllisin väliajoin, nyt 90-luvun alun jutut ovat taas pinnalla (niin hyvässä kuin pahassa); paisley, purppuran ja burgundin sävyt puvuissa asti, flora-printti (valitettavasti), pastelliväriset farkut (riippuu käyttäjän sekä värin yhteensopivuudesta näyttääkö hyvältä, hienolta vaiko kauhealta), motorcycle jacket- tyyliset rojut, farkkurotsit ja 90-luvun alun printit yleensä.
14.03.13 22:13
<Galeazzo> <piran> onko erektiohäiriö vai miksi pitää nillittää? Joo, erektio-juttu oli ihan vain vitsi, piti vaan keksiä jotain omaperäisempää :P
-1
14.03.13 22:06
<piran> En halua olla ilkeä, mutta "moutia" :)
14.03.13 22:00
<Zyy> 80-luku saa pysyä siellä parin vuosikymmenen päässä kiitos. Ei tarvitse tulla kadulla vastaan.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Wacken Open Air 2013

2586 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.