Quantcast

Razzizmi here, razzizmi there, razzizmi everywhere

Mistä näitä Rimpiläisiä ja Hazardeja ja muita vihervasureita sataa..?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Razzizmi here, razzizmi there, razzizmi everywhere | Mistä näitä Rimpiläisiä ja Hazardeja ja muita vihervasureita sataa..?

Julkaistu: 15.4.2013 10:52

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: kido

3.62 / 5 (13 ääntä)

Razzizmi here, razzizmi there, razzizmi everywhere | Mistä näitä Rimpiläisiä ja Hazardeja ja muita vihervasureita sataa..?

Eniten ääniä saaneet kommentit

15.04.13 15:29
<joucahainen> Toihan oli todella hyvä artikkeli. Siinähän haukuttiin nimenomaan huutelevia rasisteja idiootteja, jotka sanoo itseään maahanmuuttokriittisiksi, eikä niitä ihmisiä, jotka ovat maahanmuuttokriittisiä ja osaavat keskustella. Jos loukkaannuit niin kannattaa katsoa peiliin.

Kommentit

17.04.13 00:34
<Ayz> Mutta kun teksti ei edes yleistä vaan luo vain kärjistyksen tietyntyyppisestä ihmisestä; itse luot mielikuvasi. Jos puhun yleisesti vittumaisista puita halaavista pössyttelijöistä, nykymaailmasta mitään ymmärtämättmistä kukkahattutätikyylistä jotka luulevat monikulttuurisuuden pelastavan maailman, niin tuskin kukaan asioihin vakavasti suhtautuva siitä loukkaantuu. Yleistystö siitä tulee sitten jos käytät sitä kuvaamaan jotakin toista ihmisryhmää. Tietyt arvot vain myös sattuvat usein osumaan yhteen; harvoin näkee maahanmuuttokriittisiä eu:n kannattajia tai sen vastaisia luonnonsuojelijoita.
16.04.13 20:54
<Zyy> <Ayz> Ymmärsin kyllä. Pointtini oli se, että kaiken tuon teksin sisään on ympätty maahanmuuttajien kritisointi ja että tästä puhuvat ovat heti ''identiteettinsä suomalaisuuden varaan rakentavia internetin sarjaloukkaantujia''. Se minua jäi tässä hiertämään.
16.04.13 18:38
<Ayz> <zyy> tai et ymmärtänyt kontekstia? Ei teksti koske maahanmuuttoa kritisoivia, vaan identiteettinsä suomalaisuuden varaan rakentavia internetin sarjaloukkaantujia. Kyllä minua vituttavat ihmiset jotka tosissaan uskovat johonkin median salaliittoon ja kuvittelevat että keskustelupalstojen "yleiset mielipiteet" kuvastavat automaattisesti kansan enemmistön mielipiteitä, oli teema sitten mikä hyvänsä. Tämänkin linkin postaajakin loukkaantui jonkun suht vähäsisältöisen *kolumnin* yleistyksistä niin että piti tänne postata.
16.04.13 13:59
<kofeiinikahvi> Mikä vittu on ampparit.com?
-1
16.04.13 11:22
<Charon-> Tässä kohtaa vanhankoulukunnan internetvelhot kutsuisivat Tuomassa peppukipeäksi.
16.04.13 09:05
<Rofloplex> tuomas rimpulainen
15.04.13 22:57
<Knullare> En jaksa lukea jos se kerran on jonkun viherpaskan kirjoittama, ihan turha tästä on vääntää, koska ne eivät tule uskomaan totuutta maahanmuuttopolitiikasta vaan vänkäävät niin kauan että totuuden perässä olevat eivät enää jaksa ja luovuttavat ja taas kustaan naamalle..
-2
15.04.13 22:30
<frst453> fuba, vastapuolella kun ei muita argumentteja ole. jotainhan täytyy kuitenkin mölähtää.
-2
15.04.13 22:14
<fuba> Mua nyppii että perussuomalaiset leimataan katkerien ja sulkeutuneiden puolueeksi. Yhtä hyvin voisin tehdä päätelmän että ruottinen kannattaa vihreitä koska hänellä on ipad ja hän on trendikäs
15.04.13 20:44
<Kanakotka> Vihreiden kannatus taas kasvaa tämän artikkelin myötä :D ei saatana mikä junttiporukka. Mutta kuten rectus jo sanoikin, jos ne olisi "saman arvoista" (pahasti sanottu, mutta...) porukkaa kuin suomalaiset, niiden ei tarvisi muuttaa maastaan pois ja kusta toisten asioita muualla. Ei ne kaikki maahanmuuttajat paskasakkia tietenkään ole, mutta hälyyttävän iso osa kumminkin.
-3
15.04.13 17:28
<Kppoju> Kiva, että välillä tälläisiäkin artikkeleita täällä. Taitaa tosiaan monet riemurasialaiset ottaa kuumaa tästä.
15.04.13 16:16
<frst453> Ei tuollainen mamuhihhulin katkera vuodatus ketään kolauta. Huvittaa sitäkin enemmän. Faktatkin kertovat että maahanuuttopolitiikka on perseellään. Mutta eipä sitä... Kun mamuilusta on tehty tabu niin silloin se sitä on.
15.04.13 15:29
<joucahainen> Toihan oli todella hyvä artikkeli. Siinähän haukuttiin nimenomaan huutelevia rasisteja idiootteja, jotka sanoo itseään maahanmuuttokriittisiksi, eikä niitä ihmisiä, jotka ovat maahanmuuttokriittisiä ja osaavat keskustella. Jos loukkaannuit niin kannattaa katsoa peiliin.
15.04.13 12:19
<lanttuloota> hoh-vitun-hoijaa
15.04.13 12:17
<Zyy> Harmittaa vähän, miten tässä artikkelissa leimataan näiden asioiden kritisoijat rasistisiksi junteiksi yleisellä tasolla. Toki näitä ihmisiä on ja heidän ääni kuuluu valitettavankin hyvin, mutta entäs muut ihmiset? Itseäni ei noi muut asiat kosketa, mutta suomen maahanmuuttopolitiikka ei yksinkertaisesti toimi. Se rasittaa valtiota liikaa. Oletan, että tää artikkeli on tehty pienoisessa vitutuksessa ja kohdeyleisön tuntien on ehkä ihan hyväkin, että tarkempi analyysi on jätetty ihan suosiolla pois.
23
15.04.13 11:18
<largehc> Lähettäjää taisi kolahtaa pahastikin tämä artikkeli.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.