Quantcast

Oliko ennen asiat sittenkään paremmin?

Faktoja 80-luvulta ja kauempaakin.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Oliko ennen asiat sittenkään paremmin? | Faktoja 80-luvulta ja kauempaakin.

Julkaistu: 16.4.2013 14:58

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: Jaappo

3.73 / 5 (11 ääntä)

Oliko ennen asiat sittenkään paremmin? | Faktoja 80-luvulta ja kauempaakin.

Kommentit

20.04.13 23:03
<rullakebab> FANTASTISTA!!
17.04.13 10:42
<^PKN^> Ennen ei oltu rasisteja vaan epätietoisia ja pelokkaita, vähän niin kuin hakkarainen viitasaarelta.
17.04.13 01:21
<Vepsi> Ennen oli kunnolista, nytten, ei oo kunnollista, ei saa edes kunnollista kaahvia.
16.04.13 22:54
<Galeazzo> Ja ennen kun homma kärjistyy alppila-aiheen riitelyyn, totean että koulun rehtori on debiili imbesilli; opettaja käytti kohtuulliseksi katsottavia voimakeinoja rauhattoman oppilaan taltuttamiseksi. Mutta vanhempien vastuulle tämä menee; kotikasvatuksella pitää antaa selkeät rajat, ilman väkivaltaa. Jos auktoriteettinsa turvaksi tarvitsee fyysistä väkivaltaa (puhun niin koulusta kuin kodistakin), on kotipuolessa mennyt jokin pahasti vikaan.
16.04.13 22:47
<Galeazzo> <WremahThD> jos aikalaissilminnäkijöiden kokemukset ja kertomukset ovat sallittua materiaalia, niin ei ole mutu-matskua (ja myös ennen vuotta 1990 sattuneet jutut). <Ela-94> Nykyään ei käytetä lisäaineita joita ennen käytettiin niiden haittavaikutusten takia, joten teesisi on virheellinen.
16.04.13 21:40
<Ässis> <Truugen> No olihan jengi ennenvanhaan ihan järjettömän ennakkoluuloista/rasistista. Jos on nykyäänkin, mutta menneinä vuosikymmeninä vielä enemmän. Varsinkin täällä peräpohjolassa.
16.04.13 21:25
<Truugen> Lopetin lukemisen kun kaikki oli taas rasisteja eikä lähiöissä ollut ulkomaalaisisa ja mustalaisetkaan ei saanu hyppiä silmille niinkun nykyään byyhyyyh. Kuinka kaikki pystyi edes olemaan rasisteja jos ulkomaalaisia ei ollut?
16.04.13 20:38
<WremahThD> <Galeazzo> "ennen opettajat löivät myös mielivaltaisemmin ja vähemmin estoin" onkohan nyt näin? Onko tämä faktatietoa vai mutu-tuntumaa? Mitä minä itse muistan niin samat säännöt koski opettajia 1990 luvulla kuin nykyäänkin herran vuonna 2013. Paitsi että kun luokkani oppilas sai raivarin jäätyään kiinni tupakoimisesta ja heitti pulpetin seinään, niin opettaja otti niskasta kiinni ja kantoi käytävälle. Hetken päästä tuli pojan isä jonka kanssa tuli läpsystä vaihto.
-1
16.04.13 20:35
<WremahThD> Silloin kun minä olin kouluikäinen, niin ei huudeltu vittua, saatanaa ja perkelettä eikä manattu muita pimeyden olentoja bussin takapenkillä. Tämä on fakta jonka olen itse todennut. Nykyään ala-astelaiset kiroilee kuin kota-lappalaiset ja kuski saa pienen mutta tehokkaan hermoromahduksen ainakin kerran viikossa. Sairaseläke tulee jo 50 vuotiaana kun verenpaine on katossa ja psykiatrilla joutuu laukkaamaan. Pentu heittelee kuskia paperitolloilla, mutta kuski tietää että jos pysähtyy ja asetusten mukaan jättää häiriköivän lapsen seuraavalle pysäkille, syntyy vitunmoinen syyni asiasta.
16.04.13 18:19
<Galeazzo> <puolisukeltaja> Missäkö faktat? Eikö usean, merkittävän tutkijan haastattelu kerro mitään? Tai aikalaismateriaalin käyttö (lehdet mainoksineen)? Ja eikö ympäristön tilan parantuminen, pienemmät kuolleisuusluvut, parempilaatuiset elintarvikkeet, terveellisyys sekä lisääntynyt ostovoima ole merkkejä paremmista oloista, puhumttakaan muut seikat? <largehc> ennen opettajat löivät myös mielivaltaisemmin ja vähemmin estoin, joten oletko sitä mieltä että fyysisen kurin ja väkivallan salliminen uudestaan olisi hyväksyttävää?
16.04.13 17:41
<puolisukeltaja> Missäköhän ne "faktat" joita kuvauksessa luvattiin? Koko artikkeli kauheeta fiilistelyä kuinka mahdollisuus monimuotoisempaan kulutusjuhlaan on merkki paremmasta yhteiskunnasata.
16.04.13 17:15
<largehc> niin, miesopettajat sai 800 markkaa enemmän kuin naisopettajat. Mutta jos kummaltakin kysytään, kummalla vuosikymmenellä haluaisi olla opettaja, ei liene vaikeaa päätellä vastauksia..
16.04.13 17:09
<Mikko84> Se että oliko ennen asiat paremmin vai ei riippuu näkökulmasta kuten tässä tapauksessa vaikuttaisi olevan vihreän näkökulma mutta ollaanpas realistia ja mietitäänpä tämä seikka mitä vihreät oikeasti on tehnyt Suomen valtion hyväksi?
16.04.13 16:56
<Thorium> mitä väliä oliko joskus ennen asiat paremmin vai ei. ei niitä menneitä aikoja kuitenkaan saada takaisin. kannattais keskittyä nykyhetkeen ja siihen miten minimoidaan tulevaisuuden paskuus :)
16.04.13 16:13
<NewFinFag> No kylläpä oli p*skaa alusta loppuun. Etenkin tuo ulkomaalaisten vähyydestä puhuminen järkyttelevään sävyyn
16.04.13 15:53
<smarakti> katotaa kirjottaaks hesari 2043 samallaisen turhuuden
16.04.13 15:07
<Skeozha> Ihmiset olivat käsittääkseni onnellisempia kun ei kukkahattu tädit ollut kieltämässä kaikkea.
10

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Ennen ja Nyt

29480 katselukertaa

ennen kuolemaa

25898 katselukertaa

Homer Simpson euron kolikossa

14015 katselukertaa

Viimeinen Kuva Ennen Kuolemaa

13866 katselukertaa

Rokkitähdet ennen ja nyt.

12660 katselukertaa

Julkkiksia ennen ja jälkeen

8771 katselukertaa

Laihduttajia ennen ja jälkeen.

10538 katselukertaa

Minihameet ennen ja nyt

19493 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.