Quantcast

Onko Kreikan tukeminen sittenkin hyvä juttu?

Suomen Pankkiin virtaa kerikkalaisia euroja

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Onko Kreikan tukeminen sittenkin hyvä juttu? | Suomen Pankkiin virtaa kerikkalaisia euroja

Julkaistu: 26.4.2013 21:48

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: Arab

2.9 / 5 (10 ääntä)

Onko Kreikan tukeminen sittenkin hyvä juttu? | Suomen Pankkiin virtaa kerikkalaisia euroja

Kommentit

01.05.13 00:35
<mazaroth> "hei suomi, saanks [insert amount here] et voin maksaa velkoi?" "k, T: Käteinen & Urpolainen" "miksi meiltä ei kysytty taaskaan mitään T: Kansa" "vittuako me tarvitaan teidän mielipiteitä T: päättäjät/päättömät" "hei suomi, kiitos kun lainasit [insert amount here], saat ne takaisin nyt" "jee me tehdään voittoa! T: päättömät päättäjät"
28.04.13 10:43
<reaper75> ja uskotteko oikeesti että nyt kaikki on hyvin ja maailma pelastuu.joka vuosihan täältä lähtee eurooppaan valtava rahalähetys ...
27.04.13 19:15
<Ayz> Tottakai asia on näin. vasta siinä vaiheessa kun kriisi päättyy tavalla tai toisella voidaan sanoa kuka oli oikeassa. mikäli kreikka ja muut euromaat selviävätkin kunnialla, perussuomalaisten ja eu-kriitikkojen määrä luultavasti romahtaa ja vuosien turha lietsonta osoittautuu pelkäksi lietsonnaksi samalla kun valtio käärii erittäin hyvät voitot korkeakorkoisista lainoista. jos toisin taas käy, niin tiedä sitten tietystikään.
27.04.13 12:35
<PenZon> Tilanne näyttää pintapuolin hyvältä niin kauan kun kreikka kykenee lainaamaan lisää korkojen maksuun. Pahaa pelkään että se ei jatku kauaa.
27.04.13 10:38
<aksutus> Kyllä se päivä koittaa jolloin annetaan anteeksi kreikan velat ja noille muutamille sadoille tienatuille miljoonille nauraa harakatkin.
27.04.13 10:31
<lucaz> no uutislähde ei ole yhtään sen parempi kuin iltalehti mutta kuitenkin uskottavampaa kuin että suomalaiset veronmaksajat mukamas maksaisi yhden valtion koko velat ja mentäisiin siitä itsekkin konkurssiin.
27.04.13 08:17
<Rotorhead> <eehee> Tottakai on, toi uutinen ei yllätä ku persut ja idiootit <-- enemmän sinne menee kuin sielt saadaan. Idiootti.
27.04.13 00:06
<largehc> kokkeleiden propagandaa.
26.04.13 22:52
<Wiiksi> rohkenen epäillä tuota uutista
26.04.13 22:12
<asdfghjkl> Jos olen ymmärtänyt kreikan tilanteen oikein, eikö kreikka ole ottanut lisää velkaa, joilla se maksaa edellisiä velkoja? Eli eikö ole ihan oletettavaa, että velkoja maksetaan nyt, kun kreikka ottaa lainaa, jolla se maksaa nyt velkojaan. Korjatkaa toki jos olen väärässä.
26.04.13 21:59
<eehee> Tottakai on, toi uutinen ei yllätä ku persut ja idiootit
-5

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Lenin nykyisin, vai onko todella?

26811 katselukertaa

Onko sinulla pakettiliittymä?

23549 katselukertaa

Onko kankkune?

23680 katselukertaa

Onko tyhmyydellä mitään rajaa

11613 katselukertaa

Onko emo pimeä kultti?

10612 katselukertaa

Onko nälkä?

8062 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.