Quantcast

Yllätys: paskaduuni ei kiinnosta nuoria!

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Yllätys: paskaduuni ei kiinnosta nuoria!

Julkaistu: 17.5.2013 10:25

Kommentit: 48 kpl

Tarkastaja: kido

1.4 / 5 (5 ääntä)

Yllätys: paskaduuni ei kiinnosta nuoria!

Eniten ääniä saaneet kommentit

17.05.13 11:29
<Aimelo> Paskat nuoret mitään nirsoja ole. Pitävät rimaa paljon matalemmalla kuin aikaisemmat sukupolvet, sillä jokaista työpaikkaa kohden on nykyään lähemmäs sata hakijaa. Se että teollisuussiivoojaksikin haetaan noista kehitysmaaoloista huolimatta kertoo jo nuorisosta suhteessa 50-60 -lukujen kultalusikoihin.
17.05.13 11:53
<MrRattlehead> Hauska huomata kuinka ihmiset on aina valmiina velvottamaan muita hommiin joihin eivät itsekkään oikeasti menisi. "pistetään työttömät siivoomaan katuja sen rahan eteen" ym. Paskaa vittu.. Kertoo ihmisen putkikatsesuudesta maailmaan ja asioihin. Besides aika noloa jos ei löydä elämästään muuta ylpeilyn aihetta kuin että "minä ainskin tekisin paskahommiakin"..

Kommentit

11.06.13 14:40
<Tro> <sika> ei pahalla, mutta tuo linkki minkä laitoit ei ole kyllä semmonen minkä voisi ottaa tosissaan. Jos lähihoitajan väitetään tienaavan vajaa 3000 euroa valtion leivissä niin kyllä on homma pahasti hakusessa. Ja tiedän kyllä ihan itse mikä se sairaanhoitajan palkka todellisuudessa on. On tullut kyllä kyseltyä myös muilta ihmisiltä, joten käsitykseni siitä on todennäköisesti hieman realistisempi kuin sinun ja linkkiesi.
21.05.13 21:52
<sika> Sairaanhoitajat saavat tehtäväkohtaista palkkaa. Päivätyö poliklinikalla ei ole 2200 euroa arvokkaampi.
21.05.13 21:51
<sika> Lisäksi argumentti "sitä tapahtui ennen ihmistä, joten se ei ole ihmisen aiheuttamaa" on virhepäätelmä. Metsäpaloja tai aavikoitumista tapahtui ennen ihmistä, mutta se ei estä ihmistä aiheuttamasta niitä.
21.05.13 21:49
<sika> <ela-94> Ilmastonmuutoksen aiheuttaja ja ihmisen mahdollinen vaikutus oli vain esimerkki. Ote tuoreesta tutkimuksesta: "97–98% of the climate researchers most actively publishing in the field support the tenets of ACC outlined by the Intergovernmental Panel on Climate Change, and (ii) the relative climate expertise and scientific prominence of the researchers unconvinced of ACC are substantially below that of the convinced researchers."
21.05.13 21:48
<sika> <Ela-94> Sitähän palkkakeskiarvo tarkoittaa. Puolet hoitajista saa enemmän liksaa kuin keskiarvo ja puolet vähemmän. Näin siis, koska kyseessä ei ole aritmeettinen keskiarvo vaan mediaani. Ei yksittäisillä tapauksilla ole mitään merkitystä. Niiden perusteella kuitenkin yritetään runnoa läpi poskettomia palkankorotusvaatimuksia.
20.05.13 23:48
<sika> Meille kaikille on kerrottu, että sairaanhoitajilla on huono palkka, joten tällaisten tilastojen sulattaminen voi viedä hetken. Kannattaa kuitenkin ottaa tavaksi omaksua faktoja. Itse omaksuin tänään sen tosiasian, että ilmaston lämpeneminen taitaa olla ihmisen aiheuttamaa, kun minulle esitettiin faktoja.
20.05.13 23:41
<sika> <Ela-94> http://www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2011/08/30/leikkausvaraa-virkamiehen-leipa-onkin-muita-leveampi/201111826/12 Oheisesti linkistä löytyy faktaa mutun sijaan. Sairaanhoitajan keskipalkka julkisella puolella on itseasiassa suurempi kuin yksityisellä.
20.05.13 23:14
<sika> Vaikuttaa kunnon Tehyläisen argumentoinnilta tuommonen haistattelu ja asioiden kiistäminen ilman faktoja. Aiheutatte itse oman ahdinkonne varsinkin julkisella puolella. Siellä ei sairaanhoitajien työteho pilviä hivo.
20.05.13 23:09
<sika> <tro> sairaanhoitajien keskipalkka suomessa on 2700e vaikka et itse niin paljon saisi. Se on _keskiarvo_, käsite kuuluu sairaanhoitajan amk-tutkinnon kurssien asiasisältöön. Yleisesti vielä huomautan, että on aika hauskaa, että ensin todetaan minun puhuvan "höpöhöpöä", kun sanon palkkojen olevan sillä tasolla kuin on varaa maksaa, ja seuraavaksi kerrotaan asian johtuvan oikeasti kysynnästä ja tarjonnasta. Sitä se juuri tarkoittaa. Alojen palkka määrittyy tarjolla olevien työntekijöiden määrän perusteella. Ammattitaito harvinaisemmalla alalla mahdollistaa suuremman palkkavaatimuksen.
-1
20.05.13 12:19
<cavefish92> Ajelen uusilla mersuilla, volvoilla ja bemareilla. Taukoilen milloin huvittaa ja näen paljon maailmaa. Onko kyseessä paskaduuni?
-1
19.05.13 11:09
<Tro> Kaikki kunnia siistijöille, teette tärkeää työtä, mutta se että nuoret eivät halua tehdä niitä hommia ei tarkoita että nuoret olisivat nirsoja pskoja. Juurikaan ketään ei tässä nykysuomessa voi pakottaa tekemään mitään tiettyä työtä. Kenenkään ei tarvitse pestä yhtäkään vessaa elämässään päästäkseen jonkun suuren yrityksen johtoon. Ja <sika> älä jauha noin uskomatonta paskaa sairaanhoitajien keskipalkoista, josset tiedä asiasta mitään niin jätä kertomatta. Ja voin kertoa, että se 2700 euroakaan ei olisi todellisuudessa riittävä palkka kaikille sairaanhoitajan työkuville. T. Sairaanhoitaja.
18.05.13 11:45
<misterjonne> <Ela-94> Se on surullista että kukaan muu ei sinun mielestäsi mieti ketään muuta kuin itseään. Mutta tosiasiahan se rupeaa tätä nykyä olemaan kun ihmisistä tulee jatkuvasti enemmän itseään ajattelevia paskiaisia.
18.05.13 10:16
<Siiderihai89> Itse aloitan siivoushommat enskuun alussa ja koko kesäksi luvattu hommia. Eipä ole mitää ennakkoluuloja työtä kohtaan, koska mikään ei ole paskempaa hommaa kuin turkistarhalla "apulaisena" oleminen.
17.05.13 22:43
<misterjonne> <Ela-94> Itsehän teen töitä jatkuvasti vaikka saisin saman rahan tukina. Työkokemusta ja halu maksaa omat osani veroista että saadaan tämä maa pysymään kasassa pitävät töissä käyvänä ihmisenä. ns. paskaduuni tämäkin näiden esimerkkien perusteella mitä täällä on ollut.
17.05.13 21:09
<kille> Paskaduuni näyttää yllättävän hyvälle cv:ssä oikeita töitä haettaessa.. :)Kyllä mä ainakin työnantajana arvostaisin sitä, että joku on ollu puhelinmyynnissä tai siivoojana, sillon yleensä on asenne kohillaan.
17.05.13 19:21
<Karhumaha> itsehän siivoan hotellihuoneita näin ensimmäisenä kunnon työnä tällähetkellä ja rehellisesti sanottuna, ei tunnu paskaduunilta. Palkka alussa hitusen yli 8e/h
17.05.13 19:00
<Kanakotka> Siivoajan työ on paskaduunia. Onko mitään järkeä hankkia koulutus alalle x, ja sitten tehdä jotain paskahommaa kuten siivoamista siinä välissä kun ei nyt tällä hetkellä töitä löytynyt? Ja sitten kun niitä löytyy, niin voi voi kun ei voikkaan työsopimusta purkaa ja työt meni jollekkin muulle. Totuus on kumminkin tämä: suomalainen nuori, opintojensa (oli sitten peruskoulu tai korkeampi taso) jälkeen on --keskimäärin-- 2.2 vuotta työttömänä ennen kuin löytää töitä. Jollakin käy tuuri ja saa parissa viikossa palkkatöitä, jollakin venähtää monta vuotta.
17.05.13 17:03
<Hitassi> Eikö nykypennuista ole reissuhommiin?! Saa kuitenkin päivärahan, voi tehä yleensä pitempää päivää ja pääsee jo torstaina kotia!
17.05.13 16:16
<WremahThD> työterveystoimistolla jossa sanotaan ettei sinun kannata tehdä tällaista työtä kun niskat jumittuu niin pahasti. Annetaan lappu kouraan jonka viet työnantajalle, siinä lukee että sinut voitaisiin siirtää tehtäviin joissa niska tai selkä ei rasit, huppista keikkaa sinulla ei jatkukaan työt kun koeaikasi päättyy. Sitten kun olet liikkeellä taas niin näet kuinka joku toinen hyväuskoinen on saanut tämän mahtavan paikan itselleen.
17.05.13 16:15
<WremahThD> Itsekin tähän paskat työolot-juttuun otan kantaa. Hyvin äkkiä loppuu työt jos et suostu tekemään töitä jossa saattaa olla esim. oma terveys vaakalaudalla. Esimerkiksi tuollainen rännien putsaaminen 7 euron tuntipalkalla, jonka vietät 30 asteen helteessä haalarit ja maskit päässä ja kärsit lämpöhalvauksesta. Joka rako täynnä pölyä tjtn. Allasi on sitten niitä "vakituisia" jotka lakaisevat pölyä vähän sivummalle kun sinä kärvistelet yläilmoissa. Sitten kun olet sitä viikon tehnyt eri puolilla kaupunkia etkä pääse enää sängystäkään ylös selkäkipujen ja niskakipujen takia, menet käymään
17.05.13 15:36
<misterjonne> Jumalauta mikä asenne ihmisillä: "Miksi tekisin jos saan sossusta vain 100 euroa vähemmän?" No vaikkapa sen takia että Suomen valtion talous ei kaadu...
-2
17.05.13 15:06
<MrRattlehead> <sika> ehkä nyt vähän takerrun yhteen lauseeseen, mutta olet söpön hyväuskoinen jos kuvittelet työntarjoajan rehellisesti maksavan "sen verran kuin on varaa". Ei todellakaan, kyllä ne sut mielummin alipalkattuna tai minimipalkan mukaan ottaa. Tiien tapauksen, joka saanut töitä kun heittäny haastattelussa palkkatoivetta kysyessä luvun alle alan minimin. Selkis myöhemmin, että muut tekee täysin samaa hommaa ja eräs toinen just taloon tullut sai muutamaa euroa enemmän koska se oli tessin mukanen. Hassua kuinka ei pomot "muistanu" asiasta huomauttaa että "hei kyllä sä muuten enemmän saat"..
17.05.13 15:05
<largehc> ekalla rivillä "sanasta McJob-sanasta". hyvin alkaa.
17.05.13 14:24
<Haerski2> <sika> höpönlöpön. Milläs kristallipallolla lasket vaikkapa siistin työtilan rahallisen arvon? Periaatteessahan se on mittaamaton, koska pölyisissä tiloissa kun tarpeeksi kauan duunia painaa, niin henki siinä lopulta loppuu. Eipä toimi tuo sinun logiikkasi kovin pitkälle. Kuten jo sanoin kysyntä ja tarjonta sen palkan määrää. Jos työ ei vaadi erityistä koulutusta on tarjontaa luonnollisesti aika paljon ja siihen voidaan palkata nuoria aivan törkeillä riistopalkoilla.
17.05.13 14:16
<aksutus> Kyllä se sinänsä on kannattavaa tehdä jotakin kuin ei mitään. Jos pienipalkkaisena joutuu menemään sossuun niin kaikkia tuloja ei oteta huomioon ja jää enemmän käteen. Vaikkakaan ei silläkään erotuksella rikastumaan pääse.
17.05.13 14:10
<WremahThD> Mutta kuten snaottu, miksi tehdä jotain paskaista laitossiivojan duunia jos sossusta saa saman rahan tekemättä mitään? Menet sinne periaatteessa siksi että sinulle voidaan lykätä sen paikan kaikista paskaisimmat työt, kun vakituiset siivojat saavat tehdä niitä puhtaampia ja mukavempia hommia. "kaikkien on pitänyt alussa..." Mutta kun sinä et saa olla siellä firmassa kuin sen 3 kk jonka jälkeen ne vaihtavat uuteen harjoittelijaan. Joudut hyvässä lykyssä tekemään vuositolkulla paskaduunia, ennen kuin jossain vaiheessa saat ehkä inhimmillistä työtä.
17.05.13 14:08
<WremahThD> En tiedä miten muualla maata työtilanne ylipäätänsä on, mutta täälläpäin kiertää ikävä kierrättämiskulttuuri. Opiskelijoita ja työttömiä kierrätetään osa-aikaduuneissa jolloin saadaan maksaa minipalkkaa eli ns. harjoittelijan palkkaa. Sitten ei jatketa työsopimusta vaan otetaan toinen tilalle. Itse siivosin paikallista abc:ta sekä sen yhteydessä olevaa isompaa kauppaa noin vuoden verran. En sano paskaduuniksi, olihan siellä ihan kivaa välissä, mutta raha oli niukassa. Tunteja vähän, työaika heittelevä, kaikki oli bärseestä, mutta jotain oli siitä huolimatta tehtävä. -->
17.05.13 14:02
<sika> Minkäs riemurasian fiksut tarjoaa parannuskeinoksi näihin "epäreilusti" palkkatuihin töihin? Palkkaa nimittäin maksetaan just sen verran kun on varaa maksaa. Jos maksaa vähemmän kuin muut alan toimijat, menee työntekijät sinne. Minimipalkoilla ym pakotteilla varmistetaan vain se, että huonollakin palkalla työllistäminen loppuu.
-1
17.05.13 13:58
<sika> Sairaanhoitajien keskipalkka 2700e/kk, eikö riitä?
-2
17.05.13 12:39
<aksutus> Se on vaan kun "paska duuneissa" ei ole työvoimapulaa, aina löytyy uusia tekijöitä vaikka vain muutamaksi kuukaudeksi kerrallaan ja jos rupeavat vaatimaan parempaa liksaa ja sopimusta niin ei muuta kuin uutta tekijää tilalle ja lopulta hommataan tekijät ulkomailta joille valtio kustantaa lisäksi asunnot ja päivärahat. Mutta Suomessa kun ilmapiiri on tämä, että kaikki on vain työtä vieroksuvien nuorien syytä eikä kukaan voi katsoa miten kieroa peliä etenkin suurimmissa firmoissa pelataan.
28
17.05.13 12:18
<sika> Työstä maksetaan työn tuotoksen arvoa vastaava palkka. Eri työt on eri arvoisia, toisten työ arvokkaampaa kuin toisten.
17.05.13 11:53
<MrRattlehead> Hauska huomata kuinka ihmiset on aina valmiina velvottamaan muita hommiin joihin eivät itsekkään oikeasti menisi. "pistetään työttömät siivoomaan katuja sen rahan eteen" ym. Paskaa vittu.. Kertoo ihmisen putkikatsesuudesta maailmaan ja asioihin. Besides aika noloa jos ei löydä elämästään muuta ylpeilyn aihetta kuin että "minä ainskin tekisin paskahommiakin"..
17.05.13 11:36
<turpasauna> sain kerran kuukauden töistä 100 €. jee.
17.05.13 11:34
<Haerski2> <zilliz> jotkut työt vaan ovat törkeän alipalkattuja suhteessa niiden "paskaisuuteen". Eihän työstä, jossa kukaan ei kovin pitkään viihdy kannata maksaa liikaa, kun aina löytyy riittävän epätoivoisia nuoria sitä tekemään ja kun edellinen lähtee, niin seuraava tyhmä tilalle. Ei mitään vessanpesua tesin minimipalkalla tarvitse sietää, jos palkka ei riitä kunnolla edes peruselämiseen.
17.05.13 11:29
<Aimelo> Paskat nuoret mitään nirsoja ole. Pitävät rimaa paljon matalemmalla kuin aikaisemmat sukupolvet, sillä jokaista työpaikkaa kohden on nykyään lähemmäs sata hakijaa. Se että teollisuussiivoojaksikin haetaan noista kehitysmaaoloista huolimatta kertoo jo nuorisosta suhteessa 50-60 -lukujen kultalusikoihin.
17.05.13 11:28
<petrell> miksi tekisin työtä kun tekemettä mitään saa enemmän rahaa?
17.05.13 10:46
<Esaj2> Ei tässä uutisessa ollut kyse mielestäni siitä, etteivätkö nuoret töitä tekisi, vaan yksinkertaisesti kysyttiin mielipiteitä paskaduunista. Varmasti meillä kaikilla olisi laittaa jokin työnimike paskaduunin alle. Ketä tahansa ärsyttäisi tehdä sellaista työtä, jossa palkkaus on huono, mutta työ voi olla erittäin vaativaa. Ei sitä kukaan täysijärkinen loputtomiin jaksa.
17.05.13 10:39
<Knullare> Ei sen tarviikaan kiinnostaa, sitä on vaan alkuun pakko tehdä, ellei sitten porukat maksa kaikkea
10
17.05.13 10:29
<zilliz> Nuorista on nykyään tullut vain liian nirsoja. Jostain se työura on vain aloitettava ja yleensä se paikka ei ole heti alkuun valkokaulustyötä.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.