Quantcast

Se parempi Eurooppa

Mitä jos Aadolf ois voittanu?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Se parempi Eurooppa | Mitä jos Aadolf ois voittanu?

Julkaistu: 21.5.2013 21:11

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: Arab

2.79 / 5 (23 ääntä)

Se parempi Eurooppa | Mitä jos Aadolf ois voittanu?

Eniten ääniä saaneet kommentit

21.05.13 22:44
<herniläinen> Uusilla alueilla oli muistaakseni melko merkittäviä kaivosalueita, jotka Suomi menetti, kun suomineidon itäinen käsi siirtyi Venäjän omistukseen. Korjatkaa jos olen väärässä.

Kommentit

24.05.13 17:23
<Ayz> <wiiksi> en nyt silti laskisi sitä suomen tappioksi jos vertaa vanhojen neuvostomaiden kehitykseen... :D
23.05.13 15:11
<avv> maapalojen takia ei kannata menettää henkeään
23.05.13 14:57
<Juzbezeus> http://3.bp.blogspot.com/_Vd8Pk94xK_Y/RsPuTA3h3uI/AAAAAAAAACU/p3Wix8AbRYo/s1600/p.jpg Ehkä olis vaan pitäny suostua niihin 1939 vaatimuksiin, saattais Suomella olla vielä suuri osa karjalankannasta ja toinen käsivarsikin jäljellä.
-1
23.05.13 14:11
<jarski99> Se on Adolf
23.05.13 13:48
<Maick3> <hyder>: et taida tietää mitään eugeniikan ongelmista? Tai yleensäkään geeniperimän manipuloinnin vahingollisuudesta. Kirjava geeniperiimä on yleisesti kaikkein hyödyllisin lajin selviytymisen kannalta. Myös ihmisellä mm koska sairaalabakteerit ja (influenssa)virukset tuntuvat kehittyvän lääketiedettä nopeammin.
22.05.13 19:58
<Päärynä> Aunuksen lääni, höhöhö...
22.05.13 14:38
<Makal4> Mielenkiintoinen sivu, harmi vaan kun osa linkeistä ei toimi
22.05.13 10:45
<Mohnake> Lisään vielä sen verran, että suomalaisten sosiaalisuus on myös perseestä. Jokaisella tuntuu olevan näkymätön voimakenttä jonka sisään muilla ei ole mitään asiaa. Ei edes parhailla kavereilla. Ja suomalaisten itsekritiikki on myös hanurista. Yhtään ei kestetä jos saadaan vähän negatiivista palautetta, mutta muille on jatkuvasti pakko vittuilla ja olla sanavalmiina. Katkeruus ja menneessä elo ovat myös hyvä esimerkki isänmaan paskuudesta.
22.05.13 10:40
<Mohnake> <Askila>, tällä hetkellä Suomella ei tosiaankaan mene hyvin. Töitä ei saada vaikka kuinka puskee uutta firmaa markkinoille. Vanhat firmat potkivat lisää työttömiä työkkärin luukulle. Kouluista puuttuu kuri ja tulevat sukupolvet on kasvatettu liikaa äidinmaidolla. Ainiin, sairaanhoitokin on hanurista, koska jonot ovat aivan helkkarin pitkiä, julkisella puolella ei osata tehdä oikeita diagnooseja ja sairaanhoitajista on pula vaikka "avoimia työpaikkoja" olisi vaikka kuinka paljon. Ja elintasoa voit tulla seuraamaan päivittäin Tampereen Keskustorille. Siellä se elintaso kukoistaa Alkon pussissa.
22.05.13 09:16
<turpasauna> Wiiksi, kaliningrad (ent. königsberg)
22.05.13 05:40
<toukopouko^> Olisihan tuo "joulupukinsäkki" ihan kaunis lisä rajoihimme ;(
22.05.13 00:06
<hyder> <mahtikaveri> miksi ei? Tuo oli juuri se ajatusmaailma mitä natsien "uusi eurooppa" piti sisällään. Eugeniikkaa kaikille ja kuvaan sopimattomat lahtipenkille. Painoideksit, rasvaprosentit, kallonmittatikut ja silmävärikortit määrittävät kuka sterilisoidaan ja kuka pääsee suoraan hengestään :)
21.05.13 23:43
<Esaj2> En tiedä, mikä propagandasivusto tämä nyt sitten oli, mutta varsin ruusuisia kuvia ainakin maalaillaan. Jälkiviisaus tunnetusti on aina se paras viisaus. Ongelma vaan on se, että kukaan meistä ei oikeasti voi tietää, mitä olisi tapahtunut, jos saksa olisi voittanut sodan. Olisiko ihmisten massatuhoaminen jatkunut ja olisiko kylmän sodan tapaiseen tilanteeseen joka tapauksessa jouduttu ja ydinsota olisi alkanut. Yhtä todennäköistä olisi siis ollut se, että maailma olisi ollutkin paljon ikävämpi paikka asua.
21.05.13 23:12
<Wiiksi> Onko muuten suomi ainoa maa joka on neuvostoliiton takia pysyvästi menettänyt maa-alueita? Moni maa kun on myöhemmin kaiketi saanut oman valtionsa kaikkineen maineen takaisin jossain vaiheessa?
21.05.13 23:02
<hyder> Oltais voitu ottaa vielä aatulta mallia ja puhdistaa suomi suomenkielisistä, saamelaisista, manneista ja muista puolimongooleista. Mannerheimin ja muiden suomenruotsalaisten geenit kun vaan ovat yksinkertaisesti parempia.
21.05.13 22:44
<herniläinen> Uusilla alueilla oli muistaakseni melko merkittäviä kaivosalueita, jotka Suomi menetti, kun suomineidon itäinen käsi siirtyi Venäjän omistukseen. Korjatkaa jos olen väärässä.
21.05.13 22:29
<Askila> <Mohnake> se että sinä häpeät asua yhdessa maailman parhaissa paikoista (elintaso, koulutus, yms.[en sitä tiedä onko silti paraskaan]) ei tarkoita että kaikki häpeisivät
21.05.13 21:55
<jarva> Niiltä extra-alueilta sais sitä puuta, jos yhtyneet paperitehtaat olis suomen suurin yritys ja suomi tuottais melkein kaiken euroopassa tuotetun paperin niinku tuola lukee...
21.05.13 21:44
<Mohnake> Mitä me muka noilla extra-alueilla tehtäisiin? Ainiin, yhä useampi ihminen saisi hävetä suomalaisuuttaan ja suomen leijonia.
-12
21.05.13 21:31
<kahvisetä> Varmasti parempi, kuin nykyinen.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Poliiseja koijataan :D

40026 katselukertaa

Crazy Frog Baseball

29969 katselukertaa

Itsetyydytys on terveysliikuntaa

39382 katselukertaa

Nykäsen Matti vapautuu

19095 katselukertaa

The Ahnult Phrase-U-Lator

39879 katselukertaa

Poseerausta gallerioissa

87619 katselukertaa

1st book Moses : Exodus

14818 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.