Quantcast

Teknologia kehittyy

This Teen Just Created A Device To Charge Your Cell Phone In Under 30 Seconds

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Teknologia kehittyy | This Teen Just Created A Device To Charge Your Cell Phone In Under 30 Seconds

Julkaistu: 24.5.2013 22:39

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Arab

2.75 / 5 (8 ääntä)

Teknologia kehittyy | This Teen Just Created A Device To Charge Your Cell Phone In Under 30 Seconds

Eniten ääniä saaneet kommentit

25.05.13 21:38
<Esaj2> Ostavatko jotkut öljy-yhtiöt aina nämä keksinnöt kassakaappeihinsa, vai mitä helkkaria, kun kuukausittain näkee näitä "uskomattomia teknisiä saavutuksia", mutta ikinä mikään niistä ei päädy markkinoille.

Kommentit

26.05.13 16:46
<Bolleny> Kanakotka, mikä vittu on grafiini? Mitä jos menisit takaisin koloos opettelemaan asioita ennen kuin tulet tänne suoltamaan paskaa.
26.05.13 10:50
<Kanakotka> Jaha, esaj2, ja selitäppä mitä jokin öljy-yhtiö tekee kyseisellä patentilla, tai sen markkinoilta poissa pitämiseltä? Aloitetaan nyt vaikka peruslogiikalla, ennen kuin aletaan niitä perkeleen salaliittoteorioita jakelemaan.
-1
26.05.13 09:55
<zaxa> superkonkista oli jo viime vuosikymmenellä juttua ammattikorkean sähkötekniikan opettajan kanssa. Akka vaan julisti keksinnön omakseen ja sai fyffeä.
25.05.13 21:38
<Esaj2> Ostavatko jotkut öljy-yhtiöt aina nämä keksinnöt kassakaappeihinsa, vai mitä helkkaria, kun kuukausittain näkee näitä "uskomattomia teknisiä saavutuksia", mutta ikinä mikään niistä ei päädy markkinoille.
25.05.13 19:52
<nofx> Tuliko kellekään muulle heti ensimmäiseksi mieleen että tämän täytyy olla uutisankka koska tyttö ja musta
-1
25.05.13 14:35
<Moe Szyslak> <Kanakotka>Juu se pitää paikkansa, enhän minä siihen puuttunutkaan.
25.05.13 14:10
<Kanakotka> Tärkeimpänä pointtina oli joka tapauksessa, että kyseessä olevat "superkondensaattorit" eivät ole kuvassa esiintyvän naikkosen keksintö, vaan niitä on täälläkin videoissa vilkkunut jo viime vuoden kesäkuussa muistaakseni. Samaisessa videossa myöskin näytettiin, miten grafiinia valmistetaan polttavalla dvd asemalla. Hyvä keksintö, mutta tämä neiti nyt vaan varasti roimat palkkiorahat välistä.
25.05.13 12:02
<Moe Szyslak> <kanakotka>ehkä vähän huonosti artikuloitu, mutta eiköhän tuolla tarkoiteta, että laite on mahdollista rakentaa puhelimen akkuun kennojen tilalle. Kondensaattorit toimivat vähän samaan tapaan kuin akkukennot, mutta ongelmana akkukäytössä on ollut niiden alhainen kapasiteetti. Superkondensaattoreiden myötä eroa perinteisiin akkukennoihin on saatu ainakin kavennettua.
25.05.13 11:48
<Kanakotka> Moe Szyslak, miksi sitten artikkeli viittaa laitokseen seuraavin sanoin: " It’s a tiny gadget that could fit inside cell phone batteries, allowing them to fully charge within 20 to 30 seconds. " ?
25.05.13 11:34
<snuoq> Tolle keksinnölle käy teslat...
25.05.13 10:31
<Moe Szyslak> <kanakotka>nk. Superkapasiittorit <- se on suomeksi superkondensaattori. Ja tuon keksinnön idea on korvata perinteinen akku tuolla kondensaattorilla.
25.05.13 02:52
<Kanakotka> Siis mitäh? Ei todellakaan ollut hänen oma keksintönsä, koska grafiinia käyttävät nk. Superkapasiittorit ovat jo yli vuoden ikäinen keksintö, eikä tuollaista ylimääräistä, harvinaisen vaarallista värkkiä tarvita. Nimh ja Li-ion akut kun ei tykkää vähääkään jos niitä ladataan liian nopeasti.
24.05.13 23:55
<JudgeJor> 1. uutisten väitteet ovat huomattavasti liioiteltuja. 2. Ei ollut oma keksintö.
24.05.13 23:53
24.05.13 23:31
<timpani> Eikä edes tarvitse 14 vuoden insinöörisuunnitelmaa!
-2

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

PS3 ohjain uutta teknologiaa?

14007 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.