Quantcast

Kokeille löytyy aina töitä

Eikä heitä voida korvata roboteilla koskaan. Terkkuja Jyväskylän AO Priimuksen meidän luokan opettajalle joka näin sanoi.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kokeille löytyy aina töitä | Eikä heitä voida korvata roboteilla koskaan. Terkkuja Jyväskylän AO Priimuksen meidän luokan opettajalle joka näin sanoi.

Julkaistu: 29.5.2013 14:40

Katsottu: 5779 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Arab

0 / 5 (3 ääntä)

Kokeille löytyy aina töitä | Eikä heitä voida korvata roboteilla koskaan. Terkkuja Jyväskylän AO Priimuksen meidän luokan opettajalle joka näin sanoi.

Kommentit

01.06.13 21:43
<Apinapallo> Dai: jo tehosekoittimen ostaminen on työntekijöiden korvaamista automaatiolla. Sellainenhan saa paljon enemmän aikaan kuin esim linkin nuudeleita pataan raastava kone, sillä vain ei ole päätä ja vilkkuvia silmiä koristeena. Kyllä vihannesten silppuamiseen saisi joka ravintola palkata heti kaksi jannua jos ne kokeilta vietäisiin. Ja jos ajattellaan toista paljon kokkeja työllistävää alaa eli vaikka koulujen keittiöitä niin miten luulet että kymmenen keittäjää tekee 500oppilaan safkat jos siellä ei ole raskasta automatisointia?
31.05.13 07:11
<DAI> <Debtor>: joo, paitsi ravintolan pitäminen ei ole lähelläkään ruoka_teollisuutta_. Monessako rossossa tai amarillossa tiedät olevan kokkina kasa virtapiirejä, putken pätkiä ja servoja?
30.05.13 23:49
<haistamiini> Jyrkkä ei ihmiskokeille.
29.05.13 19:27
<Shekki> Jaa nytkö ne robotit vie töyt kun ne osaa kokkaa? Eikö porukka tiedä että kuinka paljon robotiikkaa on oikeesti tehtaissa? Auto-tehdas on varmaa yli 50% robotti työtä. Ja kalatin perkataan koneella, oisiha se kiva työ perata joku 2000 kalaa päivässä..
29.05.13 16:49
<koistinen666> Venus-project. Zeitgeist
29.05.13 16:08
-3
29.05.13 15:59
<ZalehanderZ> <Latemara> Olisikin, mutta silloin koko kapitalistinen yhteiskuntajärjestelmä ei toimisi ja tätähän mm. jenkit eivät tahdo.
29.05.13 15:52
<latemara> Tulevaisuudessa kukaan ihminen ei tee työtä vaan robotit tekee ihan kaiken, ja ihmiset saavat keskittyä kaikkeen muuhun mukavaan.
29.05.13 15:08
<Raastaja> Hyvä! Kaikki mahdolliset paskahommat jotka vaan voidaan automatisoida niin tulee automatisoida. Jää ihmisille aikaa järkevämpään tekemiseen ja saadaan ajettua tämä paska velkavankeuteen ja pakkotyöhön perustuva systeemi alas!
29.05.13 15:01
<largehc> vitun idiootti, tuohan on hommaa johon kelpaa vaikka cp-vammainen.
29.05.13 14:51
<Debtor> Shokki-uutinen: Ruokateollisuudessa käytetään automaatiota!
11
29.05.13 14:44
<smarakti> tekee varmaa mukavaa voittoo
29.05.13 14:43
<Thewindcutter> Robots are taking our jaabs! Dykkydyy!
19

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.