Quantcast

NATO expansion in Nordics would force Russian response

Any expansion of NATO to include Sweden and Finland would upset the balance of power and force Russia to respond, Prime Minister Dmitry Medvedev said on Tuesday

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
NATO expansion in Nordics would force Russian response | Any expansion of NATO to include Sweden and Finland would upset the balance of power and force Russia to respond, Prime Minister Dmitry Medvedev said on Tuesday

Julkaistu: 7.6.2013 15:17

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: Jaappo

3.1 / 5 (5 ääntä)

NATO expansion in Nordics would force Russian response | Any expansion of NATO to include Sweden and Finland would upset the balance of power and force Russia to respond, Prime Minister Dmitry Medvedev said on Tuesday

Kommentit

08.06.13 08:48
<Modiglian> Ihan tottahan se Medvedev puhuu. Tuo responce josta Venäjä on jauhanut jo pitkään ei välttämättä olisi hyökkäys NATO:a vastaan, mutta esim. kauppasuhteet saattaisivat muuttua olemattomiksi. Ruotsin osalta tässä kävi nyt vaan niin, että Suomi pärjää paremmin tuossa veänäläiskoneiden käännyttämisessä kun olemme sitä talvisodasta asti harjoitelleet. Ruotsi joutui eka kertaa tähän tilanteeseen ja siksi sähelsivät homman.
07.06.13 23:35
<amcg> Tuota samaahan ne on hokenu jo 20 vuotta.
07.06.13 22:40
<avv> natoon sit vaa ja sotaan. kuulin et armeijassa saa valita oman taisteluluokan ja aseen. lisäksi puolta voi vaihtaa millon vaa
07.06.13 22:34
<WnBKillaH> Ei ne venakot tyhmiä ole. Miksi ne nyt alkais riehumaan kun just pääsivät WTO:n jäseneks? Sitten kun se ei riitä niin asia voi olla eri.
07.06.13 22:08
<largehc> paskapuhetta sanon minä.
07.06.13 19:22
<Nikotiini> vois tosiaan olla jopa fiksumpaa olla venäjän ja kiinan puolella, jos kolmas maailmansota syttyy. lännen puolella vain jenkit on oikeasti iso uhka idälle.
07.06.13 19:21
<aksutus> saattaahan venäjä vastaavasti alkaa värväämään csto:hon lisää maita. So what.
-1
07.06.13 19:13
<Ayz> tietysti suomen liittyminen natoon olisi venäjälle turvallisuusriski. jos suomi liittyy natoon tänne sijoitetaan varmasti ohjuksia ja erilaisia torjuntajärjestelmiä ja ketä muuta vastaan niillä varauduttaisiin kuin venäjää? Ajatelkaa jos venäjä laittaisi suomen rajan täyteen ohjuksia; vaikka tarkoitus ei tietenkään olisi niitä käyttää niin emme me varmasti suomalaisina siitä pitäisi.
18
07.06.13 18:43
<nuudeli> Kun suomi liittyy natoon venäjällä on syy hyökätä. nyt ei ole mitään pelkoa kunhan jenkit aka vitunhomot pysyvät ulkona muiden asioista.
07.06.13 18:40
<Knullare> Kunnon uhoamista täällä, huhhuh :D
07.06.13 18:35
<taikurinhattu> Niin varmaan, kierto ilmaisu! Varmaan vetävät Venäläiseen tapaan itkupotku-raivarit ja kiukuttelevat tulissa suomalaisille tai jotain. Venäjä on paska roisto valtio!
-1
07.06.13 18:16
<Tinkertrain> Kannattaa miettiä vähän pidemmälle ajatellen vaikkapa kolmatta maailmansotaa, että kummalla puolla ollaan ennemmin, känsivaltojen vaiko itä...
07.06.13 17:55
<Pahkasika> Suomi ja Ruotsi natoon MARS MARS!
07.06.13 17:31
<Oikeusneuvos> Suomi Natoon ja heti.
-1
07.06.13 17:00
<pekkatus> nonnii.
07.06.13 16:47
<Rotorhead> Venäläiset liioittelee aina. Välillä joku sanoo että "ihan sama" ja toinen uhkaa ydinsodalla. Puheista kun ottaa 90 % niin ollaan lähellä totutta.
07.06.13 16:25
<Nemiades> Vitut täällä mitkään hyvinvointiyhteiskunnat uskalla enään sotia aloittaa... uhoomista ja mesoomista on mutta kyllähän sitä ääntä aina maailmaan mahtuu.
07.06.13 15:26
<turpasauna> No hui kauhia. En nyt mitenkään natomyönteinen ole mutta rupeaa vituttamaan ryssien asenne. Uhkailee, provosoi ja odottaa että kohdemaat ei liity natoon. Mitä niilläkin nyt on. Itsemurha-varusmiehiä ja joukkotuhoaseita. Ne ei ole enää mitään.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Anatomical Twister.

11856 katselukertaa

Akinator, the Web Genius

16723 katselukertaa

anatomia (Kuvat)

15777 katselukertaa

Weird Anatomical Sculpts

6022 katselukertaa

How To: Building a Terminator

5642 katselukertaa

The governator

4287 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.