Quantcast

XBOX ONE - Käytetyt pelit ja nettivaatimukset!

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
XBOX ONE - Käytetyt pelit ja nettivaatimukset!

Julkaistu: 8.6.2013 12:29

Katsottu: 5527 kertaa

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: kido

3.57 / 5 (8 ääntä)

XBOX ONE - Käytetyt pelit ja nettivaatimukset!

Kommentit

09.06.13 23:42
<Juzu89> weqaz, ei pysty lainaamaan. Ne on lukittu accountiin johon ne on ostettu. Enkä tasan lainaa kenellekään mun steam accountia jossa on ainakin tonnin edestä pelejä. :P
09.06.13 16:15
<Kettu Repolainen> Ei pahemmin ole käytettyjä PC pelejäkään voinut myydä eteenpäin, koska on kaikenmaailman steamit ja orginit ja kertakäyttöiset CD Keyt.
08.06.13 20:58
<jakkeri12> Nyt voisi suoraan sanoa että playstation on parempi kuin xbox. T. Entinen xbox fani.
08.06.13 20:18
<naali> ps4, infamous second son, drive club ja planetside2 siinä alkaa olla alkuun pelattavaa
08.06.13 20:03
<weqaz> Juzu89, totta turiset, mutta eikös se estä ainoastaan nettipelaamisen? esim. jos lainaan skyrimin niin kaverikin joutuu kyllä asentaan steamin mutta pystyy pelaamaan.
08.06.13 19:35
<TONO123> Xbox sucks, Nintendo is ok and Playstation rules.
08.06.13 19:07
<Juzu89> weqaz, lähinnä et se Steamin ilmestyttyä kaikki PC-pelit on siellä. Paitsi BF3. Sitä varten oli pakko asentaa Origin. Ja vaikka ostasin kaupasta ne kumminkin rekisteröidään johonkin tommoseen ja sit sitä ei muut voikaan käyttää. Nyt jos konsoleille tehään sama niin menee loputkin syyt hommata semmonen.
08.06.13 18:03
<Mohnake> <weqaz>, varmaan lähinnä se, että nykyisin lähes kaikki pelit rekisteröidään yhdelle käyttäjälle.
08.06.13 17:40
<weqaz> @<Juzu89> ja mikäs PC pelin lainaamisen kaverille estää?
08.06.13 16:14
<Juzu89> Jos ei voi kaveri käyttää omalla laitteella sun peliä niin konsoleista lähtee se ainut syy minkä takia ne oli PC:tä parempia. Pelin lainaaminen kaverille toista sen peliä vastaan oli kivaa, sit voi ostaa sen pelin itelleen jos oikein tykkäs. Nykysin kun demon on niiiiiiin mennyttä aikaa ja ne tulee vaan super-mega-hype miljardibudjettipeleistä tai ei niistäkään.
08.06.13 15:55
<tappajafin> <kultamulkku> ei ne piraattiversiot edelleenkään vaikuta myynteihin, vaan micro$oft ei tykkää käytettyjen pelien marketista gamestopeissa yms Joka vie helvetisti myyntejä.
08.06.13 15:12
<normi> KultaMulkku voi vittu sinun kanssa
08.06.13 14:32
<KultaMulkku> Oiskohan kuitenkin osa syynä tähän myös pelien piraattiversioiden käyttö, jolloin pelifirmat eivät ole saaneet tuottoja peleistä. Näin varmistetaan, ettei piraattiversioita päästä pelaamaan ja kaikki mahdolliset tuotot saadaan samalla kerättyä, eli ihan oikein. Nyt tästä sitten kaikki köyhät nostavat kauhean haloon kun eivät pääse ostamaan halvalla käytettyjä pelejä/myymään niitä, eikä piraattiversiot tule toimimaan. Ihan hyvä vaan, että kaikki pelit on tilikohtaisia.
-6
08.06.13 14:25
<Neris> Tulevaisuudessa mitään ei omisteta vaikka niistä maksetaankin. Kuulostiko epämiellyttävältä? Äänestä lompakolla. Kuulostiko hyvältä? Huuda: "bää bää" ja rasvaa peräaukko.
08.06.13 14:14
<Mohnake> Microsoft nostattaa hienosti sonyn voittoa ja ps4 myyntiä jo ennen kuin laitteet ovat edes markkinoilla.
08.06.13 12:57
<Don Holttinen> Toivon hartaasti että käyettyjen autojen ajamisesto saadaan joka vitun autoon. Miksi? Yksinkertainen vitun homma: käytettyjen autojen myymisestä autojen valmistajat tai suunnittelijat eivät näe yhtäkään senttiä, kaikki profiikka menee myyjälle, vaikka myydäänkin toisen hengentuotosta. Onko tämä teidän mielestänne jotenkin reilua autojenvalmistajille ja suunnittelijoille?
08.06.13 12:55
<Migus> Mitä tahansa tarpeetonta roinaa (tv:t, tietokoneen vanhat osat, vanhat pelit) pitäisi saada myydä ilman välikäsiä. Sama kun ostaisit sotkasta työtuolin ja päättäisit myydä sen ja työtuolin tekijä tulisi käsi ojossa ovellesi vaatimaan osuuttaan.
08.06.13 12:53
<Gmith> Toivon hartaasti, että käytettyjen tuolien istumisesto saadaan joka vitun tuoliin. Miksi? Yksinkertainen vitun homma: käytettyjen tuolien myynnistä tuolin tekijät tai julkaisijat eivät näe yhtäkään senttiä, kaikki profiikka menee myyjälle, vaikka myydäänkin toisen hengentuotosta. Onko tämä teidän mielestä jotenkin reilua tuolintekijöille tai julkaisijoille?
36
08.06.13 12:39
<Kanakotka> Toivon hartaasti, että käytettyjen pelien pelausesto saadaan joka vitun konsoliin. Miksi? Yksinkertainen vitun homma: Käytettyjen pelien myynnistä pelin tekijät tai julkaisijat eivät näe yhtäkään senttiä, kaikki profiikka menee myyjälle, vaikka myydäänkin toisen hengentuotosta. Onko tämä teidän mielestä jotenkin reilua pelintekijöille tai julkaisijoille?
-17
08.06.13 12:37
<ZalehanderZ> No eipä tule ostettua tätä ainakaan.
29

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Simpsoneita?

35205 katselukertaa

Kivoja tietokone piloja

38209 katselukertaa

XBox 360

26813 katselukertaa

Viinikone

11665 katselukertaa

Taas lentokone onnettomuus

17496 katselukertaa

Mitä tietokoneesi tekee öisin?

24605 katselukertaa

Monitoimikone

32187 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.