Quantcast

"...minun verorahoillani"

SIIS NYT!

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:

Julkaistu: 11.6.2013 10:24

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: Jaappo

4.5 / 5 (10 ääntä)

"...minun verorahoillani" | SIIS NYT!

Eniten ääniä saaneet kommentit

11.06.13 11:44
<Lapsivedenkeitin> Nyt vittu. Tästä tuli mieleen kun espoossa töitä tehdessäni joku suomenruotsalainen pukupelle parkkeeras mersun jalkakäytävälle, hyppäs autosta ulos ja anto ihan pokkana mulle jonku melkein tyhjän mehu/smoothiemukin kouraan ja sano että "vietkö ton hej roskiin ku mulla on ny kiire". Olin siis töissä vartijana. Sain toimistolla sit nuhtelut kun "tänne tuli puhelu että sä olet heittänyt jotain henkilöä jollain mukilla".
60

Kommentit

14.06.13 02:42
<Make90> <Perkelez> toivottavasti (jos edes saat) saat paskavammaisen lapsen. Ja huomaat kuinka raskasta se on jos ei saa apua. Ja kuinka hienoa se on huomata että naapurit äänestää sen puolesta ettei näille voi tarjota apua. Ei kukaan halua nähdä sellaista mikä on rumaa ja poikkeaa normaalista. Tekisi niin mieli ampua kaikki tuollaiset rasistit
13.06.13 18:21
<reaper75> nämä on näitä uusrikkaita paskamahoja mitkä luulevat omistavansa kaiken vaikka ovat pankin talutusnuorassa vielä vuoskymmeniä...
13.06.13 10:56
<shoon> <parsakaali> Senkus poistat hs:n evästeet ja problem solved.
12.06.13 19:35
<parsakaali> Luit juuri 5. maksuttomat artikkelisi viikon aikana vittu mikä jutkumedia.
12.06.13 08:20
<suklaarusina> Ei ne liito-oravat tainneet haitata, kun omaa palatsia sinne rakensi...
11.06.13 19:34
<leksus111> Tää on taas näitä, että rasismi voi kohdistua vaan alkuperältään ulkomaiseen vähemmistöön. Kotimaisia ihmisiä saakin sitten kohdella miten vaan. Kyllä ihmiset on sokeita.
11.06.13 19:02
<^s1m0^> Ennen muinoin oli kaikki poikkeavat jopa piikkilanka-aitojen sisäpuolella. Muistan pappani tarinat järven toisella puolella olleesta hullujenhuoneesta. Ja tämä paikka on nykyisin raamattuopisto ja uskovaisen juhlapaikka. Tuskin kukaan vieraista tietää paikan alkupetää.
-2
11.06.13 18:32
<Vesterpester> Aikalailla yhdestä näkövinkkelistä tehty tämä "uutinen". Haluaisitko ite jotain paskavammasia ipanoita huutamaan ja rieuhumaan naapuriis?
-4
11.06.13 18:05
<shoon> Jaa-a... Nyt alkaa käydä ilmi, että Hesari on kyllä vääristellyt tuota juttua aika tavalla. Vähän kyllä nolottaa ja ärsyttää mennä tällä tavalla halpaan, kun pitäisi aina muistaa, että hesari on mielipidevaikuttaja. No, oikaisua odotellessa...
11.06.13 16:58
<piran> Kyllä Henrik pitäis viedä lampeen.
11.06.13 16:07
<J-aska> Henrik Lampen. kusipää
11.06.13 16:06
<shoon> Kyllä nyppisi asua tuollaisen Lampenin naapurissa. Jaksamista uuden talon asukkaille jo etukäteen...
11.06.13 13:57
<Chandler> Miksei asukkaat laita vastaan kun lähiöön suunnitellaan uutta hiekkasoturikommuunia / moskeijaa? Rakentakoot niitä satulinnojaan sinne aavikolle, ja leikkikööt ak-jihadiaan ihan keskenään.
28
11.06.13 13:21
<PenZon> Varmasti oikein mukavaa porukkaa kyseisen alueen ihmiset.
11.06.13 13:19
<yön_timo> No mitäs tähän nyt sitten. Ihmiset ovat perseestä. ja <Galeazzo>, sinuna pitäisin sen suun kiinni jos vertaat kehitysvammaista idioottiin.
11.06.13 11:44
<Lapsivedenkeitin> Nyt vittu. Tästä tuli mieleen kun espoossa töitä tehdessäni joku suomenruotsalainen pukupelle parkkeeras mersun jalkakäytävälle, hyppäs autosta ulos ja anto ihan pokkana mulle jonku melkein tyhjän mehu/smoothiemukin kouraan ja sano että "vietkö ton hej roskiin ku mulla on ny kiire". Olin siis töissä vartijana. Sain toimistolla sit nuhtelut kun "tänne tuli puhelu että sä olet heittänyt jotain henkilöä jollain mukilla".
60
11.06.13 11:33
<Knullare> Täällä käytetään ihmisten verorahoja ties mihin hulluihin ja älyttömiin juttuihin ja niistä ei kukaan sano mitään, suurinta osaa tavallinen kansa ei varmaan edes tiedä, niin hyvä sanoa se sitten tällaiseen asiaan..
11.06.13 11:30
<aksutus> mutta ku liito-oravat..
22
11.06.13 11:27
<largehc> jos ne nyt on syntyny tollasina niin eiköhän me voida niille edes jotenkuten kunnollinen elämä yhdessä järjestää, eikös nyt vaan?

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.