Quantcast

Miesten himokkaat katseet loukkaavat

Kiitos kivessyövästäni joka uusiutui juuri

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Miesten himokkaat katseet loukkaavat | Kiitos kivessyövästäni joka uusiutui juuri

Julkaistu: 12.6.2013 08:47

Kommentit: 23 kpl

Tarkastaja: Jaappo

4.55 / 5 (10 ääntä)

Miesten himokkaat katseet loukkaavat | Kiitos kivessyövästäni joka uusiutui juuri

Kommentit

26.06.13 10:30
<Juzbezeus> <Pravus> Tarkoitan, että naiset on mullekkin heittäny työympäristössä esim. seuraavaa: "Mikäs tässä ollessa kun täällä on tommosia hyvä kroppasia miehiä töissä" ja "Minkäs ikänen olet? Taidat olla sakkolihaa". Kyllä naisetkin osaa, mutta itse olen vain tuollaisissa tilanteissa hymyillyt ja kohauttanut olkapäitä.
19.06.13 10:12
<Giljain> Kyllä pravus, tuli luettua, ja juttu oli nimenomaan siitä, että miehet nyt ylipäätänsä aina ja kaikkialla riisuvat naisiaan katseillaan, arvostelevat ja himoitsevat heitä. Koko juttu oli miessukuolven kollektiivista syyllistämistä ja naisten uhriuttamista. Olisi myös kiva tietää, että minkälaisessa työpaikassa akateeminen vihervassarifeministi on joutunut olemaan, että on saanut todistaa kollektiivista "tules tyttö polvelle istumaan"- läppää kohdistettuna kaikkiin työpaikan naisiin. Raksallako se roosa on ollut töissä? Luitko sinä, pravus, tuota tekstiä lainkaan?
15.06.13 14:13
<Laitala24> Olisi kirjoituksella enemmän painoa, jos sen olisi kirjoittanut joku muu, kuin eduskunnassa "roiskeläppä"-hameesta muistetuksi tullut Rosa. Toki minihame on nätti asu oikealla naisella ja oikeassa tilanteessa, mutta eduskunta ei ole sellainen paikka.
14.06.13 07:55
<SienetThe> Minusta kirjoitus oli täysin asiallinen. Rasian miehet nyt vaan sattuvat olemaan keskivertoa sovinistisempia eivätkä oikein siedä vastakkaisia mielipiteitä.
14.06.13 02:11
<Modiglian> Impesilli
12.06.13 18:54
<VeikkoVälikäsi> kannattais hieman miettiä miten pukeutuu jos ei kestä katseita, teletappi puku päälle niin ei tule himoavia katseita.
12.06.13 18:13
<Cre4tive> Ei saa yleistää, mutta silti muutama mulkku mies = koko miesyhteiskunta!!! Aika vitun tekopyhää, eikö totta lapsukaiset.
12.06.13 18:12
<Cre4tive> Rosa vois tehdä meille palveluksen, ja tekis jälkiabortin itselleen. Taas niin vitun kaksoistandardinen kirjoitus että hyi vittu sentään. Jos miehet jaksaisi olla yhtä lapsellisia ja laskeutua näissä asioissa samalle tasolle, tämä maailma räjähtäisi. Ensin kirjoitetaan kuinka naiset on ihan yhtä vahvoja kuin miehet ja pystyvät aivan kaikkeen samaan, ja sit kirjoitetaan siitä kuinka tuntee olonsa loukatuksi hissikatseista... Valitus, kun sitä ei kykene lopettamaan on se jo jonkin näköinen sairaus
12.06.13 17:51
<Pravus> Lukiko teistä kukaan oikeasti tuota tekstiä? Kyse ei ole siitä, että miehet "riisuvat katseellaan naisia", vaan missä tilanteessa tätä tapahtuu. Eikä tässä puhuta lainkaan siitä, miten nainen pukeutuu (ei siis ole kyse tästä vanhastakunnon "mitäs pukeudut seksikkäästi, tottakai miehet sit tuijottaakin" väittelystä). Jutussa kritisoidaan lähinnä sitä, miten jotkut miehet käyttäytyvät naisia kohtaan työpaikalla ja -elämässä. Just tuollaiset "istuhan syliin, tyttönen"-jutut ja ulkonäön arvostelu eivät kuulu työ- tai opiskeluympäristöön. Eri asia sit jos ollaan baarissa ja muijalla tissit tiskissä
11
12.06.13 16:58
<hammerfix> ihme plotko. onko vähän huono itsetunto jos katsomisesta loukkaanutaan.
12.06.13 14:32
<PenZon> Niinkuin naiset ei muka kattelis! Ei siitä vaan kannata ahdistua vaikka joku kattookin. Monta kertaa tuijottanu valmiiks suoraan silmiin ku huomannu etä joku skannaa ja sitten seurannu punastumista kun ovat huomanneet että sehän perkele näki. Sitten voi vaan hymyillä ja olla silti tilanteen voittaja.
12.06.13 13:58
<Kanakotka> Naikkonen ensin meikkaa itsensä, ja pitää paljastavia vaatteita "ihan itsensä takia", sitten minihameessa ja bikinitopissa ihmettelee, että mitä vittua miehet toljottaa, voi vittu ku on seksuaalista häirintää taas :((( nyyh!
12.06.13 12:07
<Moukka> ja naisethan eivät miehiä katso sillä tapaa..?
12.06.13 12:04
<Juzbezeus> Kaksoisstandardit
12.06.13 12:01
<polpoti> Nyt on jo hiekkaa pikkareissa.
12.06.13 11:43
<Kapa53> Muistan kun tostakin akasta oli lehdessä juttu muinoin, että käytti eduskunnassa liian lyhyttä hametta. Mitähän sillä oli haettu jos ei miesten katseita.
12.06.13 11:36
<Knullare> Heh, meinasin ensin kirjoittaa, että rosa on hyvä esimerkki siitä, miten suomessa idioottikin voi menestyä ja saada äänensä kuulumaan, mutta se varmaan tuomittaisiin vihapuheeksi, niin jätän sen sanomatta. Sanonpa sitten vaan, että narsistien kanssa on ihan turha tapella, kun eivät he ikinä tajua sitä, että he voisivat olla väärässä. Oho.. Sekin taisi olla vihapuhetta..hups..
19
12.06.13 11:19
<MizoB> Uskon vakaasti, että Roosalla on asiassa perää
12.06.13 10:12
<Don Holttinen> Roosan elämässä ne 10 keski-ikäistä miestä jotka ovat olleet niin kiimassa etteivät ole malttaneet olla kyyläämättä Rosaa ja laukoneet tökeröitä ehdotuksia edustavatkin yhtäkkiä koko Suomen miesväestöä. Loistavaa kvantitatiivista tutkimusta älykkäältä akateemikolta.
12.06.13 09:57
<Nauraja> huomasin itse olevani jo riisuttu
12.06.13 09:02
<largehc> Niin, on se ikävä kun kukaan ei ole tuotakaan rumaa lepakkoa riisunut katseellaan.
12.06.13 09:01
<timpani> Tää Rosa nyt on joku ammattilais-trolli, tai häntä ei kukaan ole ikinä riisunut katseellaan ja haluaa kirjoituksella kostaa miehille.
25

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Miesten Päivä!

16530 katselukertaa

"Tosimiesten" autoja

16890 katselukertaa

Tosimiesten kilpailu

13050 katselukertaa

miesten sukkahousut

6958 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.