Quantcast

Parveketupakoinnin kieltämisestä ei vielä päätöstä

Jotkut haluavat sen kieltää.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Parveketupakoinnin kieltämisestä ei vielä päätöstä | Jotkut haluavat sen kieltää.

Julkaistu: 19.6.2013 12:40

Kommentit: 30 kpl

Tarkastaja: Arab

0 / 5 (4 ääntä)

Parveketupakoinnin kieltämisestä ei vielä päätöstä | Jotkut haluavat sen kieltää.

Kommentit

24.06.13 15:35
<Tro> Lopettakaa se röökin vetäminen niin ongelma on ratkaistu. Ette sairastu eikä teidän tarvi inistä kun pienet kakarat joka kerta kun tupakointia rajoitetaan. Eikö nyt ole jo harvinaisen selväksi tullut, että jos valtio pyrkii täysin savuttomaksi niin silloin, yllätys yllätys, tupakointia rajoitetaan kokoajan enemmän ja enemmän? Taitaa olla se savu sielä teidän pääkopassa jossei vielä ole tämmönen jännä tulevaisuuden asia sinne vintille kiivennyt.
-1
24.06.13 12:59
<Soke Akana> Nielisivät vajakit sen savunsa jos se kerran niin ihanaa on. Muuten kyllä saavat vaikka syödä paskaa, kunhan siitä ei muille aiheudu haittaa. Voisivat vaikka ostaa parvekkeilleen semmoiset paavin lasikopit, ja siellä sitten sauhutella keuhkonsa.
24.06.13 12:38
<juutaan_narttu> mitä iuhmettä sil partsilla sitte ees tekee jos siel ei sais köhyyttäää rrökiä eikä rillata koht ei varmaan saa ennää ees piereksii parvekeellaan xD
-1
23.06.13 23:17
<_Lore_> Pitäisi kieltää. T. Kukkahattutäti
22.06.13 14:21
<SuPo> Myös lemmikkeläimet tulisi kieltää kerrostaloissa, haisevat pahalle.
-2
21.06.13 21:38
<Mohnake> <Juntas>, onglemia ne pienetkin ongelmat on. <Naamapaa>, tupakoijille voisi rakentaa oman katoksen kerrostalojen pihoille. Siellä olisi hyvä paikka niille.
-1
21.06.13 10:23
<Naamapaa> itsehän en tupakkaa polta mutta pitää tupakoijillekkin joku paikka olla, jos tuuletusikkunasta tuleva käry vituttaa niin ikkunan voi pistää kiini
20.06.13 17:10
<Juntas> Kyllä on ihmisillä suomessa kauheat ongelmat. Byhyy tulee savun hajua nenuun. *niisk ;(
20.06.13 15:21
<Mohnake> <largehc>, savu ja paska ovat molemmat omalla tavallaan saastetta, kummastakin voi seurata terveydelle haitallisia asioita ja kumpaakaan ei ole kivaa haistella. Kolme hyvää syytä miksi rinnastin juuri nämä kaksi. Enkä kuvittele, että savun haju on hirveintä mitä kuvitella saattaa, mutta en kyllä "pakosta" halua sitäkään hajua haistella. Se tuntuu olevan hirveän vaikeaa saada joidenkin ihmisten päähän, että se savun haju ei ole mikään miellyttävin tai kukkaisin.
20.06.13 14:50
<largehc> <mohnake> suosittelen ammattilaisten hoitoa, jos rinnastat savun paskaan. näin kolme kuukautta tupakasta irti olleena voin sanoa, että jos se oikeesti on hirveintä mitä pystyt kuvittelemaan, niin vika ei kyllä ole siinä savussa. Ja kyllä niitä allergiataloja astmaatikoille on ihan tarpeeksi.
20.06.13 14:33
<Savonpystykorva> Tupakointi on muuten jännä keskustelun aihe, aina tupakan puolustelijat tulee esittämään "hienoja" mielipiteitään siitä, miksei tupakointia saisi rajoittaa ja miten heillä on oikeus itsensä lisäksi myrkyttää myös ympärillä olijat. Ei kai tästä kukaan tekisi haloota, jos savu ja terveyshaitat pysyisivät vain tupakoijan "reviirillä." Ja olen itse ex-tupakoitsija, en mikään Päivi Räsänen.
20.06.13 14:31
<Mohnake> <largehc>, voin tulla vääntää paskat sun postiluukusta, kun se ei sua haittaisi. Maailmassa on myös astmaatikkoja jotka kärsii näistä savuista kaikista eniten. Kuvittele itsesi hetkeksi tilanteeseen jossa olisi lähes kaiken aikaa hengitysvaikeuksia vain sen takia, että alakerran herra sattuu polttamaan. Ja tuo sama juttu jatkuisi vuosia vaikka vaihtaisit kerrostaloa.
-2
20.06.13 13:47
<largehc> Voi vitja et haisee pahalle :D vitun kukkahattuilijat. Mua rasittaa ihan älyttömästi se, että ihmisten elintapoihin puututaan lakien kautta, koska se "häiritsee" jotain autisteja niiden omissa asunnoissa joille on elämää suurempi asia olla ikinä haistamatta yhtään mitään. Miettikää ihan oikeesti tarkasti, mitä olette tukemassa kun täytyy ihan lailla kieltää asioita, jotka hädin tuskin koskevat teitä itseänne.
20.06.13 13:42
<daemons> Vaikka taloyhtiö on savuton ja omistat asunnosta osakkeen, ei ketään voi kieltää sua polttamassa omassa asunnossa.
-2
20.06.13 02:45
<Ayz> Pointtihan on siinä että mitä sitten jos ihmiset siirtyvät asuntoihinsa polttamaan. Vanhemmissa taloissa eristeet ja ilmanvaihtosysteemit huonoja, se onkin sitten hieman kalliimpi remontti taloyhtiölle jos hajut tulevat toisten kämppiin. ja <MrRattlehead> kanssa täysin samaa mieltä.
20.06.13 01:11
<MrRattlehead> Jokseenkin ironista näitä kommentteja katsoessa, että tälläkin sivustolla vitsailu päivi räsäsen kieltohalusta todella yleistä ja kas kummaa kun kohdalle osuukin se itselle vastenmielinen asia niin ollaan heti kukkahatut ojossa kieltämässä. Siis ettekö te ihmiset oikeasti näe tekopyhyyttänne?
21
20.06.13 00:26
<Nikotiini> vituttaa olla kesällä 5 min välein sulkemassa ikkunaa, kun tulee syövänhaju ikkunasta sisään. itellä vielä käy se savu särkemään päätä.
19.06.13 21:07
<saku00> lässyn lässyn...muuttakaa landelle jos ette kestä pientä savua
19.06.13 19:42
<Savonpystykorva> Kuuffi kiitos kehuista. Oma nickisi huokuu älyä ja cooliutta! :D Mutta joo, se siitä. Minä pidänkin niitä vittu ikkunoita pääsääntöisesti kiinni, joskus vaan täällä suomen maassakin on sen verran hellettä, että olisi kiva tuulettaa kunnolla, ilman tupakan hajua.
19.06.13 19:03
<rippex> Pitkään aikaa tupakoijia yritettiin saada sisätiloista parvekkeelle, ja nyt se siirtyy takaisin sisätiloihin.
13
19.06.13 18:32
<zilliz> tupakointi on kyllä niin junttia ettei mitään järkee!
19.06.13 18:14
<KuuFFi> N1rjak3 <- vammanen nick. Pidätkö sitten siitä että naapurisi ravaavat jatkuvasti alhaalla tupakalla? Pistä vittu ikkunat kiinni.
-3
19.06.13 17:44
<frst453> Kyllä se kielto sieltä vielä tulee ja hyvä niin. Tuohostajat muuttakoot korpeen jos eivät kykene olemaan ilman. Tupakointi on silkkaa mielen heikkoutta ja säälittävää muutenkin.
19.06.13 16:15
<Kanakotka> Ehdottomasti pitäisi kieltää, terveisiä sellaiselta, joka on joskus 3 vuotta niitä remppahommiakin tehnyt. Tupakointi tekee oikein helvetin pahaa vahinkoa huoneistolle(vaikka olisikin vain parvekkeella), ja tästä pitäisi asukkaalta ehdottomasti ottaa korvauksia vahinkojen verran.
19.06.13 15:39
<DAI> @<Mohnake>: siinä tapauksessa kannattaa rueta polttamaan, niin eivät haise enää.
-2
19.06.13 15:16
<Mohnake> Kauan on odotettu, että parvekeröyhyttely kiellettäisiin. Vituttaa, kun verhot ja huonekalut haisee röökille vaan sen takia, kun ei itse polta.
19.06.13 14:09
<Savonpystykorva> En minä ainakaan tupakoimattomana pidä siitä, että tuuletusikkunan kautta tulee alakerran parvekkeelta tupakan haju kämppään.
21
19.06.13 13:40
<Mechanical_Paladin> Olen käyttänyt tupakkaa jo yli 10 vuotta ja kannatan tätä aihetta.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.