Quantcast

Opiskelijan 250 euron stipendi muuttui yllättäen Kelan mätkyiksi

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Opiskelijan 250 euron stipendi muuttui yllättäen Kelan mätkyiksi

Julkaistu: 18.6.2013 21:35

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

4.5 / 5 (9 ääntä)

Opiskelijan 250 euron stipendi muuttui yllättäen Kelan mätkyiksi

Eniten ääniä saaneet kommentit

19.06.13 00:12
<WremahThD> Tämän takia en tee töitä. Ja kehtaavat minulle vielä sanoa työkkärissä että hanki osa-aikaduunia, mene varamiespalveluun tjtn. ja kilinvitut menen. Joudun vielä maksamaan jos teen rehellistä työtä. Tämä meininki on yhtä älytöntä kuin perintöverokin.

Kommentit

07.08.13 11:08
<Itchy-> Edellisvuonna taisin selvitä muutamalla satkulla ja viimevuonna tais tulla 1500 mätky ja odotellessa vielä mitä viimeseltä opintovuodelta tulee vaikka valmistuttu on aikoja sitten. KELA on ihana <3
20.06.13 14:48
<largehc> suorastaan huojentavaa, etten päässyt opiskelemaan. voi edelleen vaan työttömänä valtion rahoja törsäillä mielin määrin.
-1
20.06.13 12:48
<Tro> En ymmärrä miten voi olla vieläkin niin toimimaton systeemi käytössä opiskelijoiden kanssa. Jos opiskelija tekee opintojen ohessa töitä niin että opinnot kuitenkin kokoajan edistyy niin miksi Kelan täytyy sakottaa, jos opiskelija tekee "liikaa" töitä? Silti kokoajan halutaan saada opiskelijat aiemmin ja aiemmin työkentälle. Toi systeemi on täysin toimimaton enkä itse ainakaan tiedä yhtäkään hyvää perustelua sen olemassa ololle.
20.06.13 08:29
<Jiusonium> Kyllä se Kela vaan voi tehdä mitä haluaa. Ei sille itse mitään mahda, jos ei mitään suhteita ole kyseiseen tahoon. Pahempihan tuo on kuin Mafia.
19.06.13 19:45
<Mikael1stClass> <Don Holttinen> Sama homma ku tässä, laskettiin tuloiksi ja lyötiin mätkyt. Että helvetin hienoa. Ja ai saatana mistä mä sain miinuksen?
19.06.13 15:15
<derpaderp> ja tästä opimme että kaikki minkä pystyy tehdään pimeänä.
19.06.13 12:36
<Bolleny> Kanakotka, luuletko tosissaan, että tämä henkilö ei ole valittanut asiasta kuten kuuluu? Kela nyt vaan sattuu olemaan sellainen laitos missä mikään valitus ei mene läpi missä vaaditaan kelaa menettämään tuloja. Ainoa vaihtoehto on viedä asia kaikkien valitusasteiden jälkeen vakuutusoikeuteen jossa se lopulta hylätään viimeisen kerran. Tässä prosessissa saattaa mennä helposti puolesta vuodesta vuoteen.
19.06.13 11:50
<Galeazzo> <turpasauna> miten vedät mamut tähän juttuun? Onko lääkityksesi kunnossa?
-1
19.06.13 09:38
<Don Holttinen> Miquelvonevil kelaa ei kiinnosta vittuakaan kenenkään arpavoitot...
19.06.13 01:43
<Mikael1stClass> Joku tuttu sai arvasta kolme tonnia ja kelalta tuli viiden tonnin lasku, kun ne on niin ystävällisesti maksanu tukia
-1
19.06.13 00:12
<WremahThD> Tämän takia en tee töitä. Ja kehtaavat minulle vielä sanoa työkkärissä että hanki osa-aikaduunia, mene varamiespalveluun tjtn. ja kilinvitut menen. Joudun vielä maksamaan jos teen rehellistä työtä. Tämä meininki on yhtä älytöntä kuin perintöverokin.
18.06.13 23:48
<TinQQ> Kuka vitun idiootti menee suomessa tekemään töitä ja opiskelemaan samaan aikaan. Sakkoahan siitä saa!
18.06.13 23:13
<Kanakotka> Kelan päätöksistä voi valittaa kelalle, ja ne korjataan. Tässä on valitettu lehdille paremman maksun toivossa. Eikö kenellekkään tullut mieleen, että saattaa jokin kusta ihan oikeasti tämän henkilön asioissa...? Ei se välttämättä tiedoitusvälineille totta puhu, vaan hakee palkkiota sieltä. Yksityisyyssuojan takia kun näihin ei kelan puolesta lausuntoa tietenkään anneta, niin helppohan siinä väittää miten kela on kussut asiat, kun kela ei voi kertoa totuutta...
-11
18.06.13 23:08
<turpasauna> hahaha karsika tyhmat suomalaset T: jamal
-2
18.06.13 22:45
<{^^}> Tosi hieno tää Suomen opintotukijärjestelmä, kun niitä pääse kivasti maksamaan takaisin käytännössä samassa suhteessa kun tienaa tietyn rajan jälkeen.
18.06.13 22:00
<shoon> Ja tuo aiempi juttu oli vielä parempi: palkka tuli yhden päivän myöhässä, joten kaverin oli pakko keskeyttää koulu ja palattava töihin tienaamaan rahaa elämiseen.
20
18.06.13 21:58
<ZalehanderZ> Parempi olla huono koulussa kuin panostaa täysillä. Hieno järjestelmä Suomessa.
10
18.06.13 21:57
<MacGyverino> Hyvä Suomi!
24
18.06.13 21:43
<PenZon> Kyllä, tekemiseen kannustava järjestelmä...
33

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.