Quantcast

Muodikas Hitler

Hitlerin kuvilla ja natsisymboleilla koristellut vaatteet ja esineet ovat nostaneet 'Hitler chic' -muodin nuorison suosioon Thaimaassa. Ilmiö on leviämässä muuallekin Aasiaan.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Muodikas Hitler | Hitlerin kuvilla ja natsisymboleilla koristellut vaatteet ja esineet ovat nostaneet 'Hitler chic' -muodin nuorison suosioon Thaimaassa. Ilmiö on leviämässä muuallekin Aasiaan.

Julkaistu: 25.7.2013 21:00

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: Arab

4.47 / 5 (15 ääntä)

Muodikas Hitler | Hitlerin kuvilla ja natsisymboleilla koristellut vaatteet ja esineet ovat nostaneet 'Hitler chic' -muodin nuorison suosioon Thaimaassa. Ilmiö on leviämässä muuallekin Aasiaan.

Kommentit

02.08.13 18:46
<Mottimatti> Hitler loi itselleen tuhannen vuoden muodin ympärimaailmaa. Eikä kolmanen valtakuntaa, kun olunperin suunitteli.
28.07.13 23:39
<Ayz> <puolisukeltaja> pointti on siinä että jok' vitun ikinen ihminen tämän maan kamaralla tietää jo nuo samat jutut, kuvittelet sitten olevasi jokin historianero kertomalla hakaristin menneisyydestä? Ja jos et ymmärrä miten symbolien merkitys muuttuu ajan myötä niin on turha selittääkään. Totta kai hakaristi voi historiallisesti ja kontekstissaan esim. Taiteessa käytettynä olla asiallinen, mutta kyllä pitäisi ymmärtää ettei sitä vaikkapa katumuotiin ole soveliasta missään muodossaan *nykypäivänä* tuoda.
28.07.13 14:27
<rullakebab> Oletteko huomanneet että myös joulutorttu muistuttaa pelottavan paljon hakaristiä.
28.07.13 02:14
<honk> <puolisukeltaja> -> Hakaristi on hieno symboli, mutta tuskin sinultakaan on jäänyt huomaamatta, että tässä kuten 99,9 % Riemurasian svastikamedioissa sillä viitataan nimenomaan Kolmanteen valtakuntaan, joten näsäviisastelu asian tiimoilta on pelkästään typerää. Täällä pyörii kommenttien perusteella liuta alle 12-vuotiaita jonneja, jotka eivät tunne saati ymmärrä Euroopan lähihistoriasta hölkäsen pöläystä. Ainainen "se on Suomen ilmavoimien tunnus", "vain kärjellään seisova svastika viittaa natseihin" yms. bullshit on raivostuttavan esipuberteettista vänkäämistä.
-1
27.07.13 22:26
<puolisukeltaja> <ayz> Se minkä takia joku tulee aina kertomaan hakarisrin menneisyydestä on ihan siinä, että keskusteluissa on aina mukana jokunen sinunlaista musta-valko mailmankuvan omaava henkilö joille hakaristi missä tahansa muodossa edustaa natsismia ja pitää hävittää kaikin keinon. Se että hakaristin päällä istuu kotka tai että musta hakaristi on valkoisen ympyrän sisällä ja punaisella pohjalla ovat selviä natsi-symbooleja ja ovat toki ihan hyviä vihan kohteita, mutta kun hakaristi esiintyy ilman muita viiteitä natsismiin on viha hakaristiä kohtaan ihan turha.
27.07.13 21:26
<Neris> Hyvin oli thaikkubloggari kommentoinut.
27.07.13 17:40
<rullakebab> se on myös suamen ilmavoimien tunnus
-2
27.07.13 12:28
<honk> Ja ne natsit käyttivät sekä vino- että 'normi'-hakaristiä, joten historiaa tuntemattomat jonnet vois jo tosiaan lopettaa näsäviisastelunsa aiheesta, josta eivät selvästikään mitään tiedä saati tajua. http://www.infowars.com/images/nazis.jpg
26.07.13 21:41
<doomchild> Seuraava joka matkustaa tuonne vois tuoda muille vähän tuliaisia :P
-1
26.07.13 20:55
<Sankarimies> Thaimaa on näillä tiedoilla riemurasialaisten taivas
26.07.13 15:32
<Ayz> Joka vitun kerta kun puhuttuna tai kirjoitettuna keskustellaan hakarististä niin aina löytyy se joku helvetin fiksuna itseään pitävä kaveri joka tahtoo kertoa mitä "hakaristi oikeasti ja alunperin tarkoittaa". Koittakaa nyt saatana ymmärtää että se on maailman vanhin läppä jonka kaikki ovat jo miljoonaan kertaan kuulleet ja myös se, että käsitteiden merkitykset muuttuvat ajan myötä.
26.07.13 12:43
<^PKN^> Aasiassa hitleriä ihaillaan, koska monet eivät edes tiedä mitä se on tehnyt. Juttelin indonesialaisen likan kanssa vähän aikaa sitten ja kertoi, ettei siellä kouluissa saa opettaa esim toisen maailmansodan juttuja (lähinnä japani-usa).. euroopan hommat ei niitä tuolla kiinnosta.
-1
26.07.13 02:04
<Naamapaa> <Jooseppi50> hyvä havainot, samaa svastikaa on käytetty monessa yhteydessä ja se on alunperin onnea tuova merkki. Hitler kääsi vain svastikan seisomaan kärjelleen että muutkin natsitoverit erottaisivat sen tavallisesta
-1
26.07.13 01:45
<Jooseppi50> no jätän sanomatta sen että kannattaa varmaa jättää katsomatta googlesta, että mitä hakaristi tarkoittaa. Saattaa varmaan järkytää teitä.
-3
26.07.13 00:16
<Nikotiini> No nyt menee jo yli. Hitrelistä on kiva vitsaille internetissä, mut jätetään ne natsijutut rauhaan irl. natsien univormut on kyllä komeita, pakko myöntää.
25.07.13 22:58
<largehc> sama ilmiö riemurasiassa.
28
25.07.13 22:29
<Mikko84> Niin ja tosta tulikin yllättäen mieleen se Fingerporin strippi.
25.07.13 22:27
<Mikko84> Rantautuiskohan toi muoti tännekkin?
25.07.13 21:41
<WremahThD> Mein führer on aina muodikas.
25.07.13 21:24
<rippex> Hitlers fried chicken. Kävisin syömässä.
20

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Hitler

14576 katselukertaa

Stalin vs Hitler sarjakuva

15110 katselukertaa

Hitlerin jättitankki

12160 katselukertaa

koska Hitler

6798 katselukertaa

Hitler viini

4234 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.