Quantcast

Muslimit haluavat omat vapaapäivät

Anas Hajjarin toive: Lisää vapaapäiviä, mutta vain muslimeille.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Muslimit haluavat omat vapaapäivät | Anas Hajjarin toive: Lisää vapaapäiviä, mutta vain muslimeille.

Julkaistu: 3.9.2013 06:26

Kommentit: 23 kpl

Tarkastaja: Arab

2.3 / 5 (5 ääntä)

Muslimit haluavat omat vapaapäivät | Anas Hajjarin toive: Lisää vapaapäiviä, mutta vain muslimeille.

Kommentit

10.09.13 10:43
<Sampoe> Jos tämä menee läpi, perustan kirkon jossa vapaata on tiistaista sunnuntaihin ja joka toinen maanantai, mutta valtion tulee maksaa ylläpito. Kuka liittyy kirkkooni?
09.09.13 10:50
<Erno Liukas> Niino, sitten muslimit kouluun ja töihin kirkollisina vapaapäivinä. Dan!
03.09.13 21:58
<rullakebab> Aika ovelia. Juuri kun kristillisiä pyhiä ollaan muuttamassa työpäiviksi vaaditaan muslimeille omia vapaapäiviä. Jos Loppiainen ja helatortai siirtyvät lauantaille niin liityn muslimiksi, jotta saisin ansaitsemani vapaapäivät.
03.09.13 17:53
<Seke> Perkele! Miten edes kehtaa ehdottaa moista liirumlaarumia! Maailmassa on monia muslimimaita jossa juuri muslimeiden tarpeet on huomioitu. Pitäisi siis olla varsinaisia paratiiseja eikös? VAI MIKÄ ON ETTÄ TÄMÄ MAA PITÄÄ MUUTTAA YHDEKSI NIISTÄ??? HÄH?!?!? Kyllä taas pistää vihaksi jumankauta!
03.09.13 17:08
<Sankarimies> Haistais vaan pitkät paskat musulmaanit. Muuttais saudi-arabian muslimiparatiisiin, jos haluaa elää länsimaisesta "vääräuskoisuudesta" vapaina.
03.09.13 16:31
<PenZon> Maassa maan tavalla. Paitsi muslimit.
03.09.13 16:23
<Toza> Tarkoittaako tämä myös sitä, että muslimeilta poistetaan joululomat ja muut kristilliset vapaapäivät?
03.09.13 14:38
<KuuFFi> Lopettaka vittu nyt jo se kulttuurin rikastaminen!
03.09.13 12:40
<eehee> Mun puolesta noi ylimääräset vapaat vois muuttaa lomapäiviks, jotka vois sitte itte päättää millon pitää. Ei sitte pysähtyis koko suomi jonku helatorstain takia. Kouluissa vois pysyä nykynen käytäntö.
03.09.13 11:58
<Downing> <auer123> voisin tulla mukaan, mutta oma henkikulta on sen verran kallis että jääköön idea vain paperille
03.09.13 10:35
<Elqds> Mun mielestäni nykyiset pyhäpäivät voisi muuttaa "kaikillevapaapäiviksi". Ilman mitään uskonnollisia rituaaleja.
03.09.13 09:57
<Savonpystykorva> Saahan sitä haluta ja toivoa, Suomessa on kuitenkin (vielä toistaiseksi) sananvapaus.
03.09.13 09:41
<Kanakotka> Tämän voisi jo hyväksyäkkin, ottaen huomioon kuinka suuri osaa vapaapäivistä on suoraan kristinuskosta. Tosin niin, että muslimit sitten tekevät töitä niinä päivinä kuin muut vetävät lonkkaa kristinuskoon liittyvinä vapaapäivinä...
03.09.13 09:30
<auer123> Vois itekkin mennä muslimimaahan vaatimaan omia kirkollispyhiä.
34
03.09.13 07:30
<KultaMulkku> Vapaapäiviä mistä? Työstä? Hahaha. Edit: jaa niin olikin mainittu, että nimenomaan lapset saisivat vapaita koulusta, sitähän minäkin, että eivät muslimit mitään töitä teekään.
28
03.09.13 06:40
<Jakedus> En kannata, sit pitäs lisätä jokasel muullekki uskontokunnal omansa. onhan nykyset vapaapäivät kristittyjä, mut ne on ollu nyt nii kauan et niihi ollaa totuttu ettei niit ruveta pois ottaa ja ne kuuluu suomalaisuuteen. Ottakoot omat vapaapäivänsä työn kerryttämist vapaista noita varten.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.