Quantcast

Malaysian kadonnut kone löytyi!

Freelance journalist: ?Hijacked flight 370 passenger sent photo from hidden iPhone tracing back to secret U.S. military base Diego Garcia?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Malaysian kadonnut kone löytyi! | Freelance journalist: ?Hijacked flight 370 passenger sent photo from hidden iPhone tracing back to secret U.S. military base Diego Garcia?

Julkaistu: 7.4.2014 12:01

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: kido

2.63 / 5 (8 ääntä)

Malaysian kadonnut kone löytyi! | Freelance journalist: ?Hijacked flight 370 passenger sent photo from hidden iPhone tracing back to secret U.S. military base Diego Garcia?

Kommentit

09.04.14 11:09
<mr_big> largehc taitaa olla homppeleita?
-10
09.04.14 09:28
<largehc> iPhonen työntäminen anukseen lienee muutenkin applen käyttäjille ihan normaalia toimintaa.
12
08.04.14 18:46
<BBT> Itse uutisen informaatioarvo ei päätä huimaa, mutta tuntuu kyllä erikoiselta, että matkustajakone voi noin vain kadota. Luulisi USA:lla, Kiinalla ja Venäjällä ainakin olevan jatkuvaa tutkatietoa kaikkialta maailmasta.
08.04.14 15:29
<RynkkyRitva> Normaalijorma: IBM työntekijä, joka ei ehkä ole tyhmimmästä päästä ja saatta tehdä yllättävän fiksujakin päätöksiä ahdistuksen tullen ja, joka on ehkä joskus asunut B-rapussa, saattaisi olla helpompaa kuin A-rapun pojille tuo puhelimen änkeminen aanukseen.
-2
08.04.14 02:28
<skeletori> ei ihme että pelkkää mustaa näkyy jos kaveri säilöö luurinsa niinki pimeään paikkaan
-2
07.04.14 18:32
<Normaalijorma> Kaveri oli jemmannut Applephonensa hanuriinsa? Kuka IBM:n työntekijä tumppaa luurin hanuriinsa kun tulee paniikki koneessa? Taisiis sehän vissiin on normikotelo sille merkille.
17
07.04.14 14:07
<Ile26> Mutta ei tuo kuva liity itse uutiseen muulla tavalla kuin että se on Diego Garciasta. Kuvan kerrottiin olevan musta, mikä siis lähetettiin siitä omenapuhelimesta. Kuitenkin tämä uutinen on lähellä totuusarvo nollaa. Voi olla täysin keksitty, sellaista se media on.
07.04.14 13:35
<macko57> http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Garcia#United_States_military_activities http://en.wikipedia.org/wiki/File:B-1_Bombers_on_Diego_Garcia.jpg Katsokaa sama kuva vuodelta 2001. Paitsi koska liskot osaa tällä kertaa jopa peittää jäljet!
-3
07.04.14 12:51
<testo_jolle> Nyt äkkiä folio-kauppaan!
07.04.14 12:42
<Ile26> Ylläripylläri liskomiehet taas asialla.
07.04.14 12:26
<karvonen> Verkkomedia in english
07.04.14 12:24
<nuudeli> En olis yllättyny.
07.04.14 12:18
<Harbaa> Nyt oli kyllä too soon..
-1

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kadonnutta etsimässä

12015 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.