Quantcast

Kohta ei voi syödä enää!

Mehiläiset kuolevat, eikä kasvit enää lisäänny. Harvardin tutkijat ovat selvittäneet syyn ja se syy piilee torjunta-aineissa.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kohta ei voi syödä enää! | Mehiläiset kuolevat, eikä kasvit enää lisäänny. Harvardin tutkijat ovat selvittäneet syyn ja se syy piilee torjunta-aineissa.

Julkaistu: 27.5.2014 14:34

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

0 / 5 (3 ääntä)

Kohta ei voi syödä enää! | Mehiläiset kuolevat, eikä kasvit enää lisäänny. Harvardin tutkijat ovat selvittäneet syyn ja se syy piilee torjunta-aineissa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

28.05.14 19:43
<Bolleny> Kasveihin ruiskutetaan hyönteisiä tappavia aineita ja sitten ihmetellään miksi hyönteiset kuolevat.

Kommentit

31.05.14 16:40
<Fettukani> Jos on kyllästynyt 'Superpahat lääketehtaat' -aiheeseen, kannattaa tutustua lähemmin esimerkiksi Monsanto -yhtiön toimintaan. Suomessa myy mm Round Uppia.
31.05.14 16:38
<Fettukani> Pölyttäjien määrien vähenemisestä on ollut puhetta ja huolta jo monta, monta vuotta. Torjunta-aineilla epäillään olevan suuri vaikutus, kuten myös muilla ilman saasteilla, taudeilla (esim. ceranae -loinen on tehnyt joukkotuhoja) ja luontaisten elinpaikkojen vähenemisellä (samoin kuin jopa magneettikenttien ja radioaaltojen on epäilty sekoittavan pistiäisten suuntavaistoa). Suurinpiirtein kaikkea mahdollista esitetty. Täysin tyhjentävää selitystä ei liene saatu vieläkään, mutta kyllä monet tutkimukset viittaavat esimerkiksi torjunta-aineiden olevan osasyyllisiä tilanteeseen.
30.05.14 16:17
<Kanakotka> Bolleny, tarkastettu jo, tutkimusta ei ole edes saatettu päätökseen vielä...
29.05.14 12:28
<Kartzaz> Jos ihmiskunta katoaa tuon takia, nii jo on saamatonta sakkia.
29.05.14 01:10
<Bolleny> Kanakotka, mitä jos vaikka lukisit noi tutkimukset, joihin tuo uutisartikkeli viittaa?
28.05.14 23:06
<Kanakotka> Hetken selailun jälkeen, kyseessä on vain content aggregator roskasivusto. En pistäisi hirveästi painoarvoa sivustolle jolla on esim. tällaisia artikkeleita: "Mitä McDonaldsin burgerissa oikeasti on?! Otimme selvää katsomalla McDonaldsin sivulta!" ja "Plastiikka kirurgian failit! Katso nyt!"
28.05.14 23:01
<Kanakotka> Nyt vähän lähdekritiikkiä... vieressä pyörii samat "more on the web" paskat mitä mm. verkkomedia ja buzzfeed ryönää ympäriinsä, "LIKETÄ MEITÄ FEISBUUKISSA HEI" poppuppi pomppii silmille n. minuutin jälkeen... Katsotaan sitten kun kyseessä oleva tutkimus on edes saatettu päätökseen, saati sitten vertaisarvioitu. Ei se tee siitä yhtään todempaa, jos se harvardissa on tehty. Kokeiltiinhan harvardissa aikoinaan ESP:täkin, ja aluksi oli näyttöä sen toiminnalle...
28.05.14 19:43
<Bolleny> Kasveihin ruiskutetaan hyönteisiä tappavia aineita ja sitten ihmetellään miksi hyönteiset kuolevat.
28.05.14 14:40
<Nikotiini> Ne kadonnu meidän astiankuivauskaappiin. 2 pesää ne on kasannu sinne...
27.05.14 17:19
<The Reaver> thx thx

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kivat "meikit"

75793 katselukertaa

Teini + Viina

72368 katselukertaa

Kauniita naisia bikineissä

187312 katselukertaa

Simpsoneita?

35197 katselukertaa

Terveisiä ylemmältä taholta

43961 katselukertaa

Leffakliseitä

19492 katselukertaa

Puupeili.

19055 katselukertaa

TeiNIX 1.3 - 1.9

36523 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.