Quantcast

Tutkijat pelkäävät: Geenien peukalointi johtaa superihmisten tuottamiseen

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Tutkijat pelkäävät: Geenien peukalointi johtaa superihmisten tuottamiseen

Julkaistu: 21.3.2015 20:11

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: kido

1.75 / 5 (6 ääntä)

Tutkijat pelkäävät: Geenien peukalointi johtaa superihmisten tuottamiseen

Eniten ääniä saaneet kommentit

22.03.15 08:37
<baldersson> mikäs siinä on pahaa että ihmiset pääsee eroon taudeista ja heikkouksista

Kommentit

26.03.15 19:31
<HelvetinKettu> see olisi noin 126 vuotta lisää ilman pillua
26.03.15 09:32
<JuiCe88> Sacaros On niiden pakko pelätä ylikansoittumista..
-2
23.03.15 18:58
<Kanakotka> DAI Maapallo pystyy nykyisellä keskivertoelintasolla ja tekniikan osaamisella elättämään 17 miljardia ihmistä. Tämä tietenkin olettaen, että ensimmäisen maailman päästönormit ym.s. laitetaan pakolliseksi ympäri maailmaa. Esim. USA ja Kiina yhdessä saastuttavat enemmän kun loput maapallosta yhteensä, vaikka loput saastuttaisivat 80% enemmän kuin nyt.
23.03.15 17:51
<DAI> baldersson: Ai mitä pahaa? Ollaan jo nyt hätää kärsimässä, kun ihmisiä on "vain" 7,5mrd. Tähän kun lisätään 50% lisää elinikää ja poistetaan lukuisat luonnollisen kuoleman aiheuttajat, ei tilanne missään tapauksessa tule ainakaan parantumaan.
23.03.15 10:34
<Kanakotka> Tutkijat pelkäävät? Paskan marjat, mitä uutisointia taas... Tutkijat eivät pelkää periaatteessa mahdottomuuksia, koska tutkijat varmasti tietävät näiden todennäköisyyden... Ei mitenkään yllättävää, ettei kyseessä olevaa artikkelia linkata, koska sen lukeminen todistaa hesarin mouhotuksen täydeksi paskanjauhannaksi. Tässä kyseisen tutkimuksen pääosa: http://www.sciencemag.org/content/347/6228/1300.full?sid=6b7aa9d4-f8f9-449b-b392-2e57c33603d4
22.03.15 18:50
<Sacaros> Ei pelkäävät, vaan toivovat. 150 vuoden elinajanodote, immuunius syövälle ja muille kehon omista häiriöistä johtuville sairauksille, jatkuvasti uusiutuvat solut hermosoluja myöten varmistaen täyden toimintakyvyn läpi elämän, pieniltä nisäkkäiltä tuttu horrostila helpottaen avaruudellista matkustamista, ei halvaannuksia, alzheimeria eikä puutostiloja. Tiede voi mahdollistaa kaiken, jos sen annetaan tehdä työnsä.
11
22.03.15 08:37
<baldersson> mikäs siinä on pahaa että ihmiset pääsee eroon taudeista ja heikkouksista

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Suomen ufotutkijat ry

20396 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.