Lähettäjä:

Vesterpester Vesterpester

17 Vuotta Orjana

Kukaan ei tiedä minne tulevaisuus britit kärrää, mutta nyt valjaat ovat sentään heidän omissa käsissään

2.1 / 5 (82 ääntä)

17 Vuotta Orjana - Kukaan ei tiedä minne tulevaisuus britit kärrää, mutta nyt valjaat ovat sentään heidän omissa käsissään

Julkaistu: 26.6.2016 14:00

Tarkastaja: kido

2.5K

Lähettäjä: Vesterpester Vesterpester

Otsikko: 17 Vuotta Orjana

Kuvaus: Kukaan ei tiedä minne tulevaisuus britit kärrää, mutta nyt valjaat ovat sentään heidän omissa käsissään

Hakusanat: Nigel, Farage, Brexit, Britannia, EU, Englanti, United, Kingdom,

2.1 / 5 (82 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-06-26 14:11:02

+2425

<nanom117>

en tiedä kursiivista kovin paljoa, mutta eikö tuossa lue 17?

123

Aika: 2016-06-26 14:57:27

+12813

<nytjo>

kyynaama Ei EU:lla ole omaa armeijaa. Jos joku hyökkäisi Suomeen ei britit tulisi meitä auttamaan armeijallaan. :D Ei brexit vaikuta millään tavalla Suomen NATO politiikkaan, tai ei ainakaan saisi vaikuttaa. Foliohattuilua voisi myös olla "Britit erosivat EU:sta joten meidän on nyt pakko liittyä natoon koska sen johdosta Venäjä hyökkää"-tekstisi.

54

Aika: 2016-06-26 14:58:23

+22366

<labani>

kyynaama ei eu:lla ole yhteisiä puolustusvoimia, eli ei meidän puolustus voi sen vuoksi heikentyä, että britit jättää Eu:n. Melko typerä täytyy olla, jos laskee puolustuksensa Eu-maiden varaan.

38

Aika: 2016-06-26 16:02:48

+69078

<WremahThD>

kyynaama Mitäpä jos vähän edes tutustuisit aiheeseen ennen kuin kirjoittelet? Miten helvetissä EU-jäsenyys liittyy jotenkin turvallisuuteen, kun se ei ole edes millään tavalla sotilasliittouma? Eiköhän EU-jäsenyys meinaa enemmänkin sujuvia kauppoja mannerten välillä, sekä kasapäin yhteisiä säädöksiä ja sääntöjä, eikä mitään helvetin sotilasliittoumaa. NATO on sitten sotilasliitto, mutta se on täysin eri asia. Ja mikäli luulet että EU:sta eroaminen on sama asia kuin ikkunasta lentäisi hammaskeiju ja heilauttaisi taikasauvaa ja kaikki muuttuisi paremmaksi/huonommaksi niin väärässä olet.

35

Aika: 2016-06-26 16:04:21

+69078

<WremahThD>

kyynaama Pitää kyetä käsittämään että isot muutokset tekevät isoja notkahduksia taloudessa, mutta ne eivät ole millään tavalla pysyviä tai vakiona olevia. Jokainen joka tässä vaiheessa tulee demonisoivien tai ylistävien lippujen kanssa heilumaan ja sanomaan että nyt on asiat TÄYDELLISESTI, on enemmän pihalla kuin Britit EU:sta. Katsotaan 5 vuoden päästä miten asiat menee ja tehdään sitten johtopäätöksemme miten mikäkin asia on vaikuttanut.

30

Kommentit (37)

Piilota OFF-Topic keskustelu

27.06.16 19:48

<Flatronokia> EU on syöpä, aina ollut mutta nyt se on muuttunut pahanlaatuiseksi ja leviää nopeasti. Mieluummin eroaisin EU:sta ja olisin aidosti Suomen kansalainen. EU.ssa olo on sama kuin ampuisi itseään jalkaan siksi kun vihollinen käskee. EU:sta eroaminen on taistelua kumartamatta kellekkään tai millekkään. Ennen suomalaiset meni läpi harmaan kiven, tulevaisuudessa meitä ja meidän EU:n pehmennyttämiä päitä heitellään niillä kivillä, mahdollisesti ihan ilman vertauskuvia. Ei pidä alistua tämmöseen paskaan. Mitä vittua sanon lapsille tai lapsenlapsille jos semmosia ikinä viittin ees hommata?

27.06.16 19:45

<labani> Downstream Eu on hidas ja kankea järjestelmä. Maa on jo vallattu ennen kuin kukaan ehtii apuun. En luottaisi pätkääkään muiden eu-maiden apuun. Se ei ole automaatio, vaan siihen tulee vaikuttamaan mm. kunkin maan sisäpolitiikka. En usko, että monikaan maa antaisi suoraa sotilaallista tukea, vaan se annetaan materiaaliapuna. Eu:lla on myös muita sopimuksia, joilla pyyhitään tällähetkelläkin p*rsettä. Mm. Schengen-sopimus.

27.06.16 17:18

<kyynaama> hehee eli viidennen kolonnan maanpetturi @nytjo jo valmiiksi polvillaan Lord Putinin edessä, armoa anoen lahjoittamassa Itämeren strategisesti tärkeimmän upean saariston itädiktatuurin alaisuuten. Toivot siis Suomen (ja muiden Itämeren maiden) paluuta venäjän vasallivaltioksi. Voi teitä Donetskin trolleja :D , fanitat siis ihan oikeasti venäläisfasistien meininkejä? Krimin valtaus ja etninen puhdistus on ihan jees? 300 hollantilaisturistin alasampuminen, sattuuhan noita? Tsetseenien teurastus ok? Georgian miehitys, hieno juttu? Tanskan uhkailu ydiniskulla, miksipä ei? ETYKin romutus, hienoa?

27.06.16 13:09

<nytjo> kyynaama Miten nyt Venäjä yhtäkkiä muuttui ihannevaltiokseni? Hienoa argumentointia. Suomessa ei ole mitään mitä Venäjällä ei olisi yllin kyllin, paitsi muutama sotilaallisesti taktinen paikka löytyy NATOn hyökkäyksen varalle. Annetaan niille vaikka Ahvenanmaa, niin on yksi rahareikä vähemmän ja "todistamme hyvän tahtomme". Venäjä hyötyy Brittien erosta ehkä niin, että pahimmat talouspakotteet saadaan neuvoteltua pois. Ukrainaan Venäjä hyökkäsi, koska tarvitsi tietyn pisteen hallintaansa. Valkovenäjälle mahdollisesti, jos tarvitsee sieltä nato-rajan vastaista tukikohtaa. Suomessa näitä ei oo

27.06.16 12:42

<tumppux> kyynaama Juurihan naton joku iso herra sanoi, että nato ei ehtisi tulla auttamaan suomea jos venäjä hyökkäisi suomeen...

27.06.16 03:39

<kyynaama> @WremahThD Jos sinäkin olisit käynyt peruskoulusi loppuun niin varmasti muistaisit miten pelonsekaisessa post-soviet-Suomessa EY-jäsenyysdebatin ydinkysymyksenä, jota kaltaisesi neuvostoihmiset (kepu, väyrynen ja stalinistit) yrittivät viimeiseen asti vältellä, oli nimenomaan eurooppalaisen yhteistyön turvallisuuspoliittinen ulottuvuus. Koivisto muistelmissaan Esko Aholle toukokuussa 1993: ”Turvallisuuspoliittiset syyt olivat mielestäni se näkökohta, joka kaikkein voimakkaimmin puhui siihen suuntaan, että meidän piti EY:öön liittyä." Mutta tätä ei minusta saanut mennä julkisuuteen sanomaan”.

27.06.16 03:08

<kyynaama> @nytjo Brexit vaikuttaa ja sen tuleekin mitä suurimmissa määrin vaikuttaa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan. Tilannekuva Euroopassa on juuri muuttunut dramaattisesti. tuskin ihannevaltiosi putinistinen Venäjä brexitin vuoksi Suomeen hyökkää, mutta epäilemättä hyödyntää hajanaisen ja heikentyneen euroopan tilaa valtapoliittiseen öykkäröintiin esim lisäämällä painostusta ulkopoliittisesti heikoimpien etupiirimaidensa suuntaan (Suomi, Valkovenäjä, Ukraina). Baltit NATO-maina luonnollisesti ovat tälle onneksi immuunimpia

27.06.16 02:28

<Beattila> Downstream EU ja takuut:D

26.06.16 22:40

<WremahThD> Downstream Siinä se olisikin, jos nyt alettaisiin kuumottelemaan ja maalailemaan Brittejä samaan tahtiin kuin mitä esim. Venäjää ollaan, että saataisiin tehtyä "varmuuden vuoksi" jonkinsortin liittouma :D Joo-o, saahan sitä haaveilla.

26.06.16 21:43

<Downstream> labani labani WremahThD EU:lla on Lissabonin sopimuksessa myös turvatakuut ja on olemassa myös CSDP. yle.fi/uutiset/ranska_haluaa_kayttoon_eun_turvatakuut__katso_ylen_kirjeenvaihtajan_arvio_pyynnosta/8460087 Yksi vaalien esille tuomista ongelmakohdista oli kaavailtu EU:n yhteinen armeija en tiedä onko tämä hanke vasta haaveen tasolla, mutta näin omasta mielestä kuullostaa todennäköisemmältä Brexitin jälkeen että tälläinen muodostetaan, sillä Britannian asevoimat ovat Euroopan kovimmat eivätkä kuulu jatkossa tämän lausekkeen piiriin.

26.06.16 19:30

<Dickbutts> Lol, porukat ei oo näköjää kuullu et EU suunnittelee EU maiden omaa armeijaa.

26.06.16 19:25

<WremahThD> Kyuukami Ottaako joltain osin tunnon vai kunnon päälle kun omat näkemyksensä pitää perustella? Sen sijaan että heittäytyisit uhriksi ja syyttäisit Rasialaisia fasismista ja valkoisen ylivallan ihannoinnista, voisit edes lukea uudelleen mitä olet itse kirjoittanut. Et ole antanut ainuttakaan perusteltua mielipidettä vaan ainoastaan yleistänyt termeillä "hirveästi rasismia" ja että "nämä ja nämä ja nämä halutaan ulos maasta", antamatta ainuttakaan perustetta sille että millä perusteella sanot näin. Tulet antamaan jotain teelusikalla mutta vaadit itse kauhalla? Silloin kannattaa pysyä hiljaa.

26.06.16 18:41

<Poliska> Jaaa aaa...Muuten vaan Skotlanti ja Pohjois-Irlanti suunittelevat itsenäistymistä. Punnan kurssi heittelee. Kaupan käynti vaikeutuu ja tukien saaminen. Brittien valta tulee kutistumaan. Enemmän näen että Britit ampuivat itseään jalkaan ja rampauttivat itsensä.

26.06.16 18:26

<Jepau> Rasian poliitikkojen rinkirunkkaus

26.06.16 17:24

<Kyuukami> Pchia Taidan ottaa neuvosta vaarin

26.06.16 17:09

<Kyuukami> Anje Nimenomaan Eurooppalaisista maahanmuuttajista onkin kyse. Englannissa on hirveästi rasismia esim. Puolalaisia ja Romanialaisia kohtaan. Myös Kiinalaiset ja Intialaiset halutaan nyt pois maasta, huolimatta ovatko toisen tai kolmannen polven mamuja - ihonväri ja se että "ei ole Englantilainen" riittää. Tämä RR:n fasismin ja valkoisen masterracen ihannointi ottaa välillä niin päähän.

26.06.16 16:33

<SuojaKerroin> noh, pääasia että suuret eurooppailaiset pankitkin joutuu ehkä opettelemaan että ihmisiä ei voi kupata loputtomiin. Hyvä näin...

26.06.16 16:16

<Kyuukami> Maahanmuuttajien lähtö Englannista ei olis ollenkaan niin hyvä juttu kuin voisi luulla. Mamut tekee minimipalkkatöitä, joita valtaväestö ei suostu tekemään. Halpa työvoima pitää hinnat alhaisena, sillä valtaväestö ei haluat maksaa korkeita hintoja. Eli tuskin sieltä lähiaikoina ollaan potkimassa mamuja pihalle.

-14
26.06.16 16:10

<WremahThD> Pchia Roomassa naiset kulki toinen tissi paljaana joten ei lähellekään.

26.06.16 16:04

<WremahThD> kyynaama Pitää kyetä käsittämään että isot muutokset tekevät isoja notkahduksia taloudessa, mutta ne eivät ole millään tavalla pysyviä tai vakiona olevia. Jokainen joka tässä vaiheessa tulee demonisoivien tai ylistävien lippujen kanssa heilumaan ja sanomaan että nyt on asiat TÄYDELLISESTI, on enemmän pihalla kuin Britit EU:sta. Katsotaan 5 vuoden päästä miten asiat menee ja tehdään sitten johtopäätöksemme miten mikäkin asia on vaikuttanut.

26.06.16 16:02

<WremahThD> kyynaama Mitäpä jos vähän edes tutustuisit aiheeseen ennen kuin kirjoittelet? Miten helvetissä EU-jäsenyys liittyy jotenkin turvallisuuteen, kun se ei ole edes millään tavalla sotilasliittouma? Eiköhän EU-jäsenyys meinaa enemmänkin sujuvia kauppoja mannerten välillä, sekä kasapäin yhteisiä säädöksiä ja sääntöjä, eikä mitään helvetin sotilasliittoumaa. NATO on sitten sotilasliitto, mutta se on täysin eri asia. Ja mikäli luulet että EU:sta eroaminen on sama asia kuin ikkunasta lentäisi hammaskeiju ja heilauttaisi taikasauvaa ja kaikki muuttuisi paremmaksi/huonommaksi niin väärässä olet.

26.06.16 15:59

<kyynaama> Brexit tiputtil Lontoon pörssin arvoa 25 vuoden EU-jäsenmaksujen verran. Päivässä. Bravo Farage & Boris

-23
26.06.16 15:57

<kyynaama> Suomenkin EU-jäsenyys aikanaan oli mitä suurimmissa määrin turvallisuuspoliittinen ratkaisu, vahvemipa yhdessä ystävien seurassa jne. BREXIT samoin muuttaa dramaattisesti Euroopan turvallisuusympäristöä ja näin koko viimeisimmän selonteon perusasetelmaa - vai totaalinen idiootti (tai tyypillinen suomalainen poliitikko) jättää tämän huomiotta.

-22
26.06.16 15:06

<Wulfram> Nigel "Nig" Farage.

26.06.16 14:58

<thirvi> labani Aivan. Muutoksenhalu on tuon äänestystuloksen takana. Ihan sama mitä tehdään, kunhan tehdään jotain.

26.06.16 14:58

<labani> kyynaama ei eu:lla ole yhteisiä puolustusvoimia, eli ei meidän puolustus voi sen vuoksi heikentyä, että britit jättää Eu:n. Melko typerä täytyy olla, jos laskee puolustuksensa Eu-maiden varaan.

26.06.16 14:57

<nytjo> kyynaama Ei EU:lla ole omaa armeijaa. Jos joku hyökkäisi Suomeen ei britit tulisi meitä auttamaan armeijallaan. :D Ei brexit vaikuta millään tavalla Suomen NATO politiikkaan, tai ei ainakaan saisi vaikuttaa. Foliohattuilua voisi myös olla "Britit erosivat EU:sta joten meidän on nyt pakko liittyä natoon koska sen johdosta Venäjä hyökkää"-tekstisi.

26.06.16 14:57

<L-Jam> kyynaama Jos Venäjä ryhtyy laajentamaan reviiriään, nii kyllä niiden brittienki pitää liittyä sotaa, ällös pelkää. Ei EU:ta ollu ekan eikä tokan maailmansodan aikaankaan

26.06.16 14:55

<labani> Kukaan ei tiedä mihin tulevaisuus britit kärrää, mutta ei sitä kyllä tiedä vaikka kuuluisikin eu:hun. Kriisistä toiseen.

26.06.16 14:40

<kyynaama> paikalliset persutrollit ja muut foliohatut saivat tahtonsa läpi ja suurella todennäköisyydellä ejektoivat Skotlannin ja Pohjois-Irlannin yhdistyneistä kuningaskunnista. Bravo. Ja Putin kiittää heikentyneestä Euroopasta. NATO ajankohtaisempi kuin koskaan Suomelle EU:n suurimman sotilasmahdin vetäytyessä

-32
26.06.16 14:35

<nytjo> 10v sitten 30% koululaisista puhu Lontoossa jotain muuta kieltä ku englantia kotonaan. Nykyään määrä voi hyvin olla yli 50%. Late much, me ehittäisiin vielä estää maamme valloitus. Mutta maan tapana on toimia vasta kun on liian myöhäistä.

26.06.16 14:35

<olliko> Eiköhän tästäkin leffa väännetä

26.06.16 14:33

<Tikrutin> Jos keittäis teetä.

26.06.16 14:33

<thirvi> Britit vois ottaa siirtomaat takaisin haltuun. Vähän monikulttuurisuutta ja sivistystä afrikkaan takaisin, kun ei ne tunnu omillaan pärjäävän.

26.06.16 14:14

<Kurkottaja> Hyvin sitä tulee briteillä tulee menemään, jos ne ei kuse tulevaa sopimusta EU'n kanssa. Punnan arvo on jo noussut takaisin melkein kokonaan entiseen tilaansa, mutta 'pysyjät' yhä kauhistelee toissapäiväistä tipahdusta.

26.06.16 14:11

<nanom117> en tiedä kursiivista kovin paljoa, mutta eikö tuossa lue 17?

123
26.06.16 14:02

<Habbala> Myös Kouvostoliiton tulisi erota orjuudesta ja julistautua itsenäiseksi. Ei välttämättä menisi hyvin, mutta ainakin olisi ohjat omissa käsissä.

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 43 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mikä saisi sinut hankkimaan lapsia?

Ei mikään. En halua lapsia.
Jos taloudellinen tilanteeni paranisi.
Jos löytäisin löytäisin parisuhteen. Mies -> naisen.
Jos löytäisin löytäisin parisuhteen. Nainen -> Miehen.
Jos löytäisin löytäisimme pysyvän työpaikan/isomman asunnon
Haluaisin lapsia mutta nykyinen kumppanini ei halua.
En halua lapsia, mutta kumppanini haluaisi.
Haluaisin lapsia mutta nykyinen kumppanini ei voi saada lapsia.
En voi saada lapsia, mutta nykyinen kumppanini haluaisi.
Muu.. vastaus kommenteissa.

SAMANKALTAISIA

B-17 Käynnistys

16 007 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.