Quantcast

Lähettäjä:

matkamies matkamies

Aarteenvartija

Isonvihan aikoihin Pohjois-pohjanmaalla mellastavilta kasakoilta piilotettiin omaisuus ennen pakoa, ja nuo kätköt suojattiin vahvoin ja muinaisin loitsuin. Valitettavasti usein omistajat eivät koskaan saapuneet aarteidensa luokse, joten nuo vartijat jäivät tehtävänsä vangeiksi. Toisinaan vapautta halajavat aarteenvarijat yrittivät jopa houkutella ihmisiä löytämään aarteen, mutta useimmiten rahvas ei halunnut olla missään tekemisissä henkiolentojen kanssa.

3.9 / 5 (92 ääntä)

Aarteenvartija  - Isonvihan aikoihin Pohjois-pohjanmaalla mellastavilta kasakoilta piilotettiin omaisuus ennen pakoa, ja nuo kätköt suojattiin vahvoin ja muinaisin loitsuin. Valitettavasti usein omistajat eivät koskaan saapuneet aarteidensa luokse, joten nuo vartijat jäivät tehtävänsä vangeiksi. Toisinaan vapautta halajavat aarteenvarijat yrittivät jopa houkutella ihmisiä löytämään aarteen, mutta useimmiten rahvas ei halunnut olla missään tekemisissä henkiolentojen kanssa.

Julkaistu: 10.1.2017 22:01

2.5K

Lähettäjä: matkamies matkamies

Otsikko: Aarteenvartija

Kuvaus: Isonvihan aikoihin Pohjois-pohjanmaalla mellastavilta kasakoilta piilotettiin omaisuus ennen pakoa, ja nuo kätköt suojattiin vahvoin ja muinaisin loitsuin. Valitettavasti usein omistajat eivät koskaan saapuneet aarteidensa luokse, joten nuo vartijat jäivät tehtävänsä vangeiksi. Toisinaan vapautta halajavat aarteenvarijat yrittivät jopa houkutella ihmisiä löytämään aarteen, mutta useimmiten rahvas ei halunnut olla missään tekemisissä henkiolentojen kanssa.

Hakusanat: hirviö, aarteenvartija, myytit, myyttinen,

3.9 / 5 (92 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-01-10 22:09:55

+224754

<aleksi_i>

En hahmota tuosta olennosta vittuakaan.

159

Aika: 2017-01-10 22:45:19

+5129

<täävaan>

Mitä vittua! Taas lähti kommentti! Ei voi olla totta! Saanko saatanan Kido ja Arab puhua tämän loppuun???

74

Aika: 2017-01-10 22:40:55

+5129

<täävaan>

Tässä jo jonkin aikaa mietin yhtä juttua. Laitan sen nyt mediaan ja tää on varmasti off-topic, mutta voihan tän nähdä vaikka metacorroosiona tai morfoosina tai vaikka morfiinina. Pitkään tuntemani työkaveri on (nyt kun myöhemmin tätä ajattelen) puhunut paljon trans-sukupuolisuudesta. En kiinnittänyt tähän oikein huomioo, heitin jonkun puujalka-jutun ja mentiin eteenpäin. Tässä ihan vähän aika sitten tuli (tarkka päivämäärä jääköön salaan, ettei varmasti yhdisty mihinkään) sitten kahvitunnilla avautuminen. Meinas jalat lähtee alta.. jatkuu

68

Aika: 2017-01-10 22:49:17

+5129

<täävaan>

..jatkuu. Alkoi avautuminen. Kertoi vaihtavansa sukupuolta. Ei olla mitkään sydän-ystikset, mutta varmaankin ainoa tällä työpaikalla, joka tietää hänen aikeensa. On kuulemmma pitkään säästänyt tähän rahaa ja kertoi kuinka vaikeaa on kaikki. En oikein osannut vastata, siksi sanoin, että kertoi, ei juteltu, koska meni vähän niinku jauhot suuhun. Tämä oli minulle ylläri, ja kavereina pysytään. Mikähän ylläri se on vanhemmille? Vaimolle? jne. Vaikeaa on varmasti ollut. Helppo täällä huutaa kaikkea ja sitten kun näkee, mitä toinen on paininut, ei olekaan sanoja. (ollaan vielä ns miesten-alalla)

66

Aika: 2017-01-10 22:13:52

+5129

<täävaan>

aleksi_i Se on tossa ihan jalkojen välissä

58

Kommentit (35)

Piilota OFF-Topic keskustelu

19.01.2017 22:27

<Bluk> käwäii Ei, ymmärsit väärin. Itsetuhoisuus nousee leikkauksen jälkeen.

19.01.2017 03:33

<käwäii> Balrog Aa, okei. Noh, asia on monitahoinen. Ehkä se syy voi olla pitkälti geeneissä, tarkoitan että johtuu vain siitä millaiseksi on syntynyt. Toisaalta on hyvä nähdä että tuo itsemurhariski alenee leikkauksen jälkeen. Josta voisi implikoida että se jollain tapaa auttaa yleisesti katsottuna ihmisen elämää.

15.01.2017 14:53

<fretkillr> japsu- loppuka argumentit ku jouduit turvata ad hominemiin :D olet selvästi rasisti koska sina haukku minu hoono soomikieli. vitturasiisti.

13.01.2017 22:23

<Bluk> käwäii No siis joo? En implikoinut tällaista. Tuo siis mitä ehdotat, ettei leikkaus liity asiaan(?), ei selitä prosenttien kasvua. Samaisesta taulukosta nähdään myös, että kohonnut riski on leikkauksen haluavilla, muttei niin korkea kuin leikatuilla. Pointti oli että eka virke on totta kyllä, mutta leikkauksen tekeminen ei korjaa asioita. Lisäksi hormonihoidot laittavat pään sekaisin ja nostavat riskiä. Ei varmaan kovin moni tollai läpällä muuta sukupuolta, joten tästä ei ole aineistoa, mutta voisin väittää että se on korkeampi kuin tavallisella ihmisellä.

12.01.2017 16:09

<japsu-> fretkillr En ole valittanut mistään ja ei ole mikään ihme että juntti joka kirjoittaa tuollaista paskaa ei osaa edes kirjoittaa kunnolla. Sitä paitsi voisit edes vastata mulle eikä väärälle henkilölle joka ei ole vuoden 2008 jälkeen täällä käynyt. Sulla on itellä pahemman luokan aivovamma kaikesta päätellen.

11.01.2017 22:41

<käwäii> Balrog Niin mutta eiköhän kyseessä ole enemminkin se, että trans-ihmiset tekee enemmän niitä itsemurhia siksi, koska sisällä kalvaa niin paljon epätietoitoisuutta siitä että kuka oikeasti olen ihmisenä, tai millainen pitäisi olla, ja että ei ole ketään kenelle puhua asiasta, tai ketään kuka pystyisi vaikka auttamaan. Eli siis en oikein usko että se itsemurhariski kasvaa tuosta äkikseltään jos nyt muuttaisin sukupuoltani.

11.01.2017 22:14

<osbourne2> täävaan ketään ei oikeesti kiinnosta täällä lukea keksimääsi tarinaa

11.01.2017 18:03

<fretkillr> Japsu se on mielisairaus, itke miten paljon haluat, se ei ole normaalia ja sitä ei pitäisi normalisoitua. jos ihmiset tajuais mistä nämä sairaudet tulee, katsokaa vaan mitä syötte. korjaan, mitä raskaana olevia naisia syö että sikiölle kehittyy aivot väärin. NWO kaiken takana.

11.01.2017 11:53

<WremahThD> Balrog Siksi sanoinkin että jos tuntee asian olevan oikea valinta. Ei tietenkään ole mikään pieni juttu tuollainen leikkaus, ja aika paljolti ei-niin-helposti kumottavissa oleva toimi. Se nyt on varma ettei minkään hetken mielijohteen perusteella kannata värkkejä poistaa, mutta me emme tiedä kuinka kauan aikaa kyseinen henkilö on asian kanssa paininut.

11.01.2017 11:51

<Finlandlion> aleksi_i Avaa silmät

11.01.2017 10:58

<voipojux> No ei se nyt voi olla niin kamalaa. Mäkin olen homo eivätkä vanhempani hyväksy asiaa vieläkään.

11.01.2017 08:02

<japsu-> Nii ja ne jotka pitää mielisairautena transsukupuolisuutta niin suosittelen lukemaan aiheesta : https://fi.wikipedia.org/wiki/Transsukupuolisuus

11.01.2017 06:43

<japsu-> täävaan mutta sukupuolta ei vaihdeta vaan korjataan..

11.01.2017 03:02

<Bluk> täävaan WremahThD Kerro sille, ettei leikkaus ja hoito välttämättä paranna oloa. Trans-ihmiset ovat yli 10 kertaa todennäköisemmin itsetuhoisia, ja luvut ovat vielä korkeampia niiden keskuudessa, jotka ovat leikkauksen tehneet. http://williamsinstitute.law.ucla.edu/wp-content/uploads/AFSP-Williams-Suicide-Report-Final.pdf (sivu 8).

11.01.2017 00:17

<täävaan> WremahThD Sanon tämän, kiitos. fretkillr noin minäkin ajattelin, nyt en tiedä, miten ajattelen. Kiitos Rasia. Täältä saa aina tukea, vittuilua, neuvoja, tietoa, oikeastaan mitä hyvänsä. Ihan joka juttuun löytyy aina joku "tietäjä", vastaväite, totuus, tai siltä väliltä. Ois oikeesti mielenkiintoista nähdä kaikki nuo tyypit tua nickien takana. Mahtava saitti, vaikkakin pahasti sensureoitu.

11.01.2017 00:05

<fretkillr> täävaan työkaverisi selvästi mielisairas, harmi että sitä on normalisoitu.

-12
11.01.2017 00:00

<WremahThD> täävaan Sano sille että jos tuntee asian olevan hänelle oikea valinta niin antaa mennä. Ihmiselo on tällä planeetalla aivan liian lyhyt siihen että eläisi kuten toiset haluaa, sen sijaan että eläisi kuten itse parhaiten näkee.

10.01.2017 23:44

<täävaan> lask90 Pöh, minä en ainakaan päättänyt pahastua. Sinulla on ollut paljon hyviä juttuja, jotka olisivat ansainneet enemmänkin plussia. Se on toki mielipiteeni ja se siitä. Kyllä ymmärsin, ettet tosissasi ollut! Minäkin heitän monesti ihan älyvapaata juttua ja nimitetäänkö tätä sitten trollaamiseksi vai sarkasmiksi, se on makuasia. En tosiaan tiedä miksi, mutta jengi tulee useasti jutteleen mulle kaikenlaisista asioista. Ehkä siksi, etten tuomitse. En tiedä. Yksi ystäväni sanoi, kun puhuttiin näistä sanoi, etten tuomitse. Tuomitsen paljon, vaan en koskaan ystävyyttä. btw, minussakin on vikoja.

10.01.2017 23:41

<lask90> Täävaan okei ehken ihan tosissani tuota ehdotellut, purat ongelmiasi ja minä heitän aina vain vitsiä. Aika karu tilanne eipä ole sattunut kohdalle. Miten voitte enää tehdä juttuja yhdessä? Kun toinen meikkaa? Onko muuten rasiassa yhtään transsukupuolisia, että saataisiin vertaistukea ongelmaan?

10.01.2017 23:27

<täävaan> Laitila Ei ole ei. Kyllä tähän on pitkä tie kaiketi kuljettu ja siinä on ollut (itse maksettuja) psykologeja ja ties mitä lie. Ehkä hän vain halusi avata tien näin. Koittaa, kuinka päästään vaikeimmista asioista. En tiedä. Toivon hänelle kuitenkin voimaa ja kaikkea hyvää. Ei varmasti ole helppoa ollut.. eikä tule olemaan. Ainakin sen sain sanottua, että pysytään kavereina. Ehkä vähän tollanen tokasu, mutten oikein muutakaan saanut suustani.

10.01.2017 23:22

<Laitila> Läävaan, ei kaikki ihmiset kertoessaan asioita odota minkäänlaista vastausta. Se että jo pääsee sanomaan ne asiat jollekkin, joka ei heti suhtaudu negatiivisesti voi olla jo paljon. Ennen tuli itekin ajateltua joidenkin kertomuksiin, että mitä tuohon pitäisi sanoa. Sitten tuli huomattua, että pelkällä kuuntelulla on iso merkitys. Jos kyseinen tyyppi pääsee hormonihoitoihin niin psykiatrit on puhunut kyllä hänen kanssaan, että onko aivan varma asiasta. Se ei ole ilmeisesti pieni prosessi.

10.01.2017 23:15

<täävaan> lask90 Olen kaikkiruokainen. Ööö. tota. ei toi nyt ihan heti ihan rehellisesti sanoen ekana tullut mieleen. Mutta se kyllä tuli, että seuraavan kerran kun mennään kapakkaan, meillä on ehkä eri kiinnostuksen kohteet. En osaa ihan oikeasti oikein suhtautua tähän.

10.01.2017 23:13

<lask90> täävaan ei ole mielessä käynyt kokeilla seksipuuhia kaverin kanssa leikkauksen jälkeen? :)

-14
10.01.2017 23:10

<Weego> Hitto nää sun kuvat on siistejä! Itekö tehny kaikki? Olisko näitä lisää jossain ihailtavana?

10.01.2017 22:49

<täävaan> ..jatkuu. Alkoi avautuminen. Kertoi vaihtavansa sukupuolta. Ei olla mitkään sydän-ystikset, mutta varmaankin ainoa tällä työpaikalla, joka tietää hänen aikeensa. On kuulemmma pitkään säästänyt tähän rahaa ja kertoi kuinka vaikeaa on kaikki. En oikein osannut vastata, siksi sanoin, että kertoi, ei juteltu, koska meni vähän niinku jauhot suuhun. Tämä oli minulle ylläri, ja kavereina pysytään. Mikähän ylläri se on vanhemmille? Vaimolle? jne. Vaikeaa on varmasti ollut. Helppo täällä huutaa kaikkea ja sitten kun näkee, mitä toinen on paininut, ei olekaan sanoja. (ollaan vielä ns miesten-alalla)

10.01.2017 22:45

<täävaan> Ainiin, siellä oli "se" sana. Haistakaa vittu, yritän uudelleen.

10.01.2017 22:45

<täävaan> Mitä vittua! Taas lähti kommentti! Ei voi olla totta! Saanko saatanan Kido ja Arab puhua tämän loppuun???

10.01.2017 22:40

<täävaan> Tässä jo jonkin aikaa mietin yhtä juttua. Laitan sen nyt mediaan ja tää on varmasti off-topic, mutta voihan tän nähdä vaikka metacorroosiona tai morfoosina tai vaikka morfiinina. Pitkään tuntemani työkaveri on (nyt kun myöhemmin tätä ajattelen) puhunut paljon trans-sukupuolisuudesta. En kiinnittänyt tähän oikein huomioo, heitin jonkun puujalka-jutun ja mentiin eteenpäin. Tässä ihan vähän aika sitten tuli (tarkka päivämäärä jääköön salaan, ettei varmasti yhdisty mihinkään) sitten kahvitunnilla avautuminen. Meinas jalat lähtee alta.. jatkuu

10.01.2017 22:34

<Garbanzo> aleksi_i Varpaat?

10.01.2017 22:30

<Paheksu> aleksi_i Minä hahmotan vitun hyvin.

10.01.2017 22:25

<GMonkey> Vähän niinkuin Anne Berner, mutta ei yhtä vittumaisen näköinen.

10.01.2017 22:20

<BetBet> Saakelin rahvas... Ite autan aina henkiolentoja, kun sauma on.

10.01.2017 22:18

<mikis-> siellä oli pellonpientareet omaisuuksia täynnä. Typerät uskoivat johonkin henkiin kun ois vaan keränny aarteet parempaan talteen.

10.01.2017 22:13

<täävaan> aleksi_i Se on tossa ihan jalkojen välissä

10.01.2017 22:09

<aleksi_i> En hahmota tuosta olennosta vittuakaan.

159

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.