Lähettäjä:

Rattorusina Rattorusina

Aina mukana homojutuissa

4.6 / 5 (77 ääntä)

Aina mukana homojutuissa

Julkaistu: 27.9.2018 10:16

Tarkastaja: Pyrex

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Rattorusina Rattorusina

Otsikko: Aina mukana homojutuissa

Hakusanat: aina, mukana, homo, tapahtuma, uskovainen, jeesustelu, kyltti,

4.6 / 5 (77 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-09-27 10:50:18

+33467

<Chandler> +5 RR

LordDiablo Sateenkaariväki kaikessa ärsyttävässä huomionkipeydessään on silti vähemmän haitallisia hihhuleita, ainoa hyvä puoli (kristityissä) uskovaisissa on enään se, että se hidastaa islamin ylikävelyä. Uskonnot ei kuulu järkevään ja nykyaikaiseen yhteiskuntaan, niin kauan kun tällä planeetalla kumarrellaan mihinkään ilmansuuntaan tai toivotaan hokkuspokkustemppuja maagisilta spagettiolennoilta tai muilta suosituimmilta satuolennoilta niin me ollaan rotuna vasta pari askelta luolamiestä pidemmällä.

139

Aika: 2018-09-27 10:47:08

+8195

<Puaso> +5 RR

Miten esim. homous voi vituttaa jotakuta niin paljon, että oikein jaksaa askarrella kylttejä ja lähteä mieltä osoittamaan erilaisiin homojen tapahtumiin? Millainenkohan ihminen tuollainen mahtaa olla noin niinkuin muuten elämässä ja miten tuollainen suhtautuu muihin häntä ärsyttäviin asioihin? Jos vaimo laittaa vaikka vessapaperin väärinpäin telineeseen, niin onko tällaisilla joku kyltti sitäkin varten odottamassa että voi mennä vaimolle osoittamaan mieltä ja vittuilemaan? Sitä tässä vaan yksikseni pohdin.

95

Aika: 2018-09-27 11:33:53

+69181

<WremahThD> +5 RR

Heksa420 Jumalista on kiva väitellä filosofisessa merkityksessä :D Ei sinällään siitä ITSE jumalasta, vaan jumalan olemassaolon mahdollisuudesta ja siitä mitä se edustaisi ja sen olemassaolo merkitsisi. Ei se oikeastaan poikkea science-fictionista, se on vain kivaa aivojumppaa.

8

Kommentit (24)

Piilota OFF-Topic keskustelu

01.10.18 22:33

<Von Hiren> WremahThDAlkuun se on kivaa, mutta 20 vuoden kuluttua ei jaksa kiinnosta uskonnot tai niistä väittely enää paskan vertaa. Nykyään on alkanut välttää kaikkea uskontoihin liittyvää, paitsi joskus törmää väkisinkin hemmetin huntupäisiin ämmiin kaupunkien ostoskeskuksissa. Onneksi ostoskeskuksiin ei ole pakko mennä, ainakaan usein.

27.09.18 21:19

<FoxShot> Puaso Joitakin harmittaa kun tekisi mieli homoilla, mutta oma maailmankuva on sitä vastaan. Sitten se pitää kieltää muiltakin, jos ei ite saa jotain tehdä. Sitten myös se, että kun on jotain vastaan niin ulospäin näyttäisi siltä, ettei itse ainakaan ole sellainen. Useimmiten tällaisia on ne äänekkäimmät homophoobikot on.

27.09.18 21:11

<Paheksu> Kaksi idioottia samassa kuvassa. Molempien provosointi toisiaan kohtaan ruokkii toinen toistaan. Ikiliikkuja.

27.09.18 19:10

<Vilemaani> Heaven by 7 siellä tykittelee menemään.

27.09.18 18:59

<Aradia> Katsoin dokumenttisarjaa kuolemantuomioista (Yle Areenassa taitaa olla vieläkin "Kuolemaantuomitut", suosittelen lämpimästi). Sarjassa haastateltiin niin kuolemantuomion vastustajia ja kannattajia. Koin vähän koomisena, että molemmat osapuolet usein vetosivat mielipiteensä oikeellisuuteen kristinuskolla ja Raamatulla. Toinen selittää Mooseksen laista (~Hammurabin laki) ja toinen anteeksiannosta ja kymmenestä käskystä.

27.09.18 18:10

<VeikkoVälikäsi> Kristityt uskovaiset perustavat kaiken raamattuun mutta eivät ymmärrä että raamatun sisältöä on aikojen saatossa muuteltu monet kerrat "oikeammaksi" (luetaan: paremmin omiin etuihin sopivaksi). Ennen Guttenbergiä raamattua kopiotiin ja käännettiin käsin ja tuskin ilman kirjoitusvirheitä, muutoksia tai virheitä.

27.09.18 16:10

<pikkumusta> WremahThD sää et taida olla kissan palvelija orja ja ruuan antaja. se on vielä kehittyneempi, onhan sillä henkiäkin kai 9.

27.09.18 15:29

<Why> Jumala palkitsee kun oikein kylttien kanssa menee vittuilemaan muille. Siitä saa myös hyvän olon kun tuomitsee muita. Jumalan tahto on, että ihmiset loukkaavat toisiaan. Toisaalta on sekin ihmeellistä, että toitottaa joka puolelle miten sukupuolielimellään puuhailee tai mikä tuottaa seksuaalista nautintoa. Heterot yhtykää...

27.09.18 14:18

<WremahThD> DAI Kiitos, harjoittelen päivittäin istuessani Lootus-asennossa vesiputouksen alla.

27.09.18 14:08

<DAI> WremahThD: Ihan hyvä seivaus. ;)

27.09.18 13:57

<WremahThD> DAI Hmm... ehkä tekstini oli aseteltu hiukan vääränlaisesti. Oli vasta ekat aamukahvit menossa, voi olla syynä. Tarkoitin siis tiivistettynä lähinnä sitä, ettei väitellä jumalan tai jumalien olemassaolosta, vaan siitä mikä merkitys ihmiskunnalle niiden olemassaololla olisi, jos hypoteettisesti näin nyt jostain syystä kävisi. Kyse ei siis ole entiteetin olemassaolosta, vaan olemassaolon mahdollisuuden vaikutuksesta ihmisiin, vähän kuten Loch Nessin hirviö, Isojalka ja niin edelleen.

27.09.18 13:10

<Heksa432Hz> DAI Kiva tietää että en ollut ainoa jolla menee aivot solmuun tuota tekstiä ratkoessa.

27.09.18 13:03

<DAI> WremahThD: "Väittelen jumalan olemassa olosta, merkityksestä, vaikutuksesta ja vaikutteista, mutta EN VÄITTELE JUMALSTA." Nyt vedit sellaiset aivojumpat, että mikään reaalimaailman logiikka ei pysy sen mukana. :D

27.09.18 12:53

<Monskuu> Puaso Turun pridea kävin katsomassa. Siellä risteyksessä esiteitä jako joku hihhuli. Että luoja pelastaa ym. Oli tavallinen 60 vuotias mies. Mutta samaan tapahtumaa osallistu Turun seurakunta pappeineen marssille. :D

27.09.18 12:38

<pikkumusta> hoomoilu on homojen hommaa.

27.09.18 12:25

<Tenkainen> Vapautta on myös se että antaa ihmisten vapaasti elää omassa kuplassa täynnä sääntöjä, jotka omasta mielestä ovat ahdistavia, mutta toinen pitää niistä. Kunhan se toinen osapuoli ei omalla vapaudella tuhoa toisen vapautta. Yhtälailla amerikkalaisen mentaliteettinen "viedään vapautta" ei ole vapautta, koska osapuoli jota pakotetaan amerikkalaiseen "vapauteen" kokee sen pakottamisena.

27.09.18 12:01

<Lecimx> Todellinen uskonnonvapaus on kun ei ole uskontoja.

27.09.18 11:33

<WremahThD> Heksa420 Jumalista on kiva väitellä filosofisessa merkityksessä :D Ei sinällään siitä ITSE jumalasta, vaan jumalan olemassaolon mahdollisuudesta ja siitä mitä se edustaisi ja sen olemassaolo merkitsisi. Ei se oikeastaan poikkea science-fictionista, se on vain kivaa aivojumppaa.

27.09.18 11:31

<Heksa432Hz> Älkää hyvät ihmiset lähtekö sille tielle että rupeette väitteleen Jumalasta sillä se ei ole johtanut koskaan muutakuin älyttömyyksiin jos taas puhutaan uskonnosta niin se saattaapi olla eri asia, sillä näkisin sen ideologiaksi josta on helpompi saada sanallinen käsitys.

27.09.18 11:19

<Giljain> WremahThD Nimenomaan. Meidän tietomme on vain se tieto, mitä pystymme viidellä vajavaisella aistillaamme keräämään. Totuus saattaa olla täysin kosketuksemme ja käsityksemme ulkopuolella. Chandlerin kaltaiset oman aatteensa fundamentalistit voi jättää omaan arvoonsa.

27.09.18 11:11

<WremahThD> Chandler Me olemme tämän planeetan kehittynein eliömuoto, joten meillä ei ole edes tietoa millainen on kehittyneempi olento, voimme ainoastaan arvailla. Tämän takia ei voi sanoa, että jumalista luopuminen veisi meitä eteenpäin. Se voi hyvinkin olla harhaluulo, sillä on mahdollista, että ulkoavaruudessa olevilla tuhatkertaisesti kehittyneemmilläkin elämänmuodoilla VOI olla jotain uskonnollisia taipumuksia. Ne voivat jopa olla todistaneet jonkin jumalankaltaisen olennon olemassaolon, jokin perkeleen kosminen arkkitehti tai mikälie :D

27.09.18 10:50

<Chandler> LordDiablo Sateenkaariväki kaikessa ärsyttävässä huomionkipeydessään on silti vähemmän haitallisia hihhuleita, ainoa hyvä puoli (kristityissä) uskovaisissa on enään se, että se hidastaa islamin ylikävelyä. Uskonnot ei kuulu järkevään ja nykyaikaiseen yhteiskuntaan, niin kauan kun tällä planeetalla kumarrellaan mihinkään ilmansuuntaan tai toivotaan hokkuspokkustemppuja maagisilta spagettiolennoilta tai muilta suosituimmilta satuolennoilta niin me ollaan rotuna vasta pari askelta luolamiestä pidemmällä.

139
27.09.18 10:47

<Puaso> Miten esim. homous voi vituttaa jotakuta niin paljon, että oikein jaksaa askarrella kylttejä ja lähteä mieltä osoittamaan erilaisiin homojen tapahtumiin? Millainenkohan ihminen tuollainen mahtaa olla noin niinkuin muuten elämässä ja miten tuollainen suhtautuu muihin häntä ärsyttäviin asioihin? Jos vaimo laittaa vaikka vessapaperin väärinpäin telineeseen, niin onko tällaisilla joku kyltti sitäkin varten odottamassa että voi mennä vaimolle osoittamaan mieltä ja vittuilemaan? Sitä tässä vaan yksikseni pohdin.

27.09.18 10:37

<LordDiablo> Hihhuleita molemmat osapuolet

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 29 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Osallistutko internet arvontoihin?

Kyllä
En
Minulla on Adblock
Mikä internet täh?

SAMANKALTAISIA

Koira mukana kuntosalilla

10 501 katselukertaa

Aina ei voi onnistua.

21 051 katselukertaa

Kasvienjalostusta on tehty aina

14 066 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.