Lähettäjä:

satkis satkis

Antti rinne tiesi

Ammattimies on ammattimies!

4.4 / 5 (96 ääntä)

Antti rinne tiesi - Ammattimies on ammattimies!

Julkaistu: 8.4.2020 19:12

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: satkis satkis

Otsikko: Antti rinne tiesi

Kuvaus: Ammattimies on ammattimies!

Hakusanat: Antti, rinne, tiesi, ennustus, korona, työpaikka,

4.4 / 5 (96 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-04-08 20:15:24

+30841

<juippi10> +5 RR

Ainoa kommari joka on täyttänyt lupauksensa. Vahingossa.

83

Aika: 2020-04-08 19:38:51

+6379

<what_moonbone> +5 RR

Kaikki jotka ymmärsivät hallitusohjelman, tiesivät tuon lauseen sisällön jo silloin.

40

Kommentit (38)

Piilota OFF-Topic keskustelu

12.04.2020 02:41

<realtaste> huoh Yllättymään? Kuten sanoin, milloin ihmishistorian aikana kehitys-suunta EI olisi ollut sotaan päin? Miksi tartuit tähän, kun en edes väittänyt vastaan? Sillä itseä vain kovasti ihmetyttää tuo omien tappaminen.Onko sotatila automaattisesti kaikki vastaan kaikki asetelma vai puolustaako suomalaiset rajoja ja resurssejaan kun tilanne pahenee? Ja mikä _pieni vähemmistö_ riittää tämän skenaarion laukaisemaan? Vastaus, ei mikään. Sadat vähemmistöt, ehkä. Tämäkin riippuu täysin valtioiden johdoista ja toimista. Melko paljon pitää vielä tapahtua että nämä sinun ww3 skenaariosi toteutuvat.

11.04.2020 10:01

<huoh> realtaste Tiesitkö muuten et kaikki äärioikeisto (natsi) järjestötkin ovat joka vuosi isompia ja isompia? tää ilmiö tapahtuu ympäri eurooppaa, ja myös siellä jenkeissä. Jossain vaiheessa nuo on tarpeeksi isoja, ellei jotain muuta kerkeä tapahtua ennen sitä. Toinen juttu on nuoriso joka jengiytyy, koska töitä ei ole. Nuo nuoret vihaavat yhteiskuntaa ja viranomaisia. Pitääkö vielä jatkaa listaa?

11.04.2020 09:55

<huoh> realtaste Tuut yllättymään vielä, kun nyt iskee luultavasti massatyöttömyys ympäri planeettaa. Jos ei tää riitä laukaisemaan sitä, niin venaappas kun ilmastonmuutos vähän pahentaa elinoloja täällä planeetalla. Vesikriisi ja sen aiheuttama ruokakriisi onjo yksi syy minkä takia sota syttyy. mene ottamaan selvää vaikka intian ja pakistanin "vesisota" tilanteesta. Sielläkin tulee syttymään sota, se on vaan ajan kysymys. Resurssit loppuu pallolta. Aika kiva että otit tuon jenkkien sisällissota propagandan puheeksi, kun en edes sitä propagandaa ole edes lukenut. Elä sä vaan poika kuplassa.

11.04.2020 01:54

<realtaste> huoh 'kehityssuunta tällä hetkellä on (sisällis?)sotaan päin.' Aika helppo heitto. Milloin ihmishistorian aikana kehitys-suunta EI ole ollut sotaan päin? Mutta mitään sisällis-sodan merkkejä ei ole. Varsinkin jos näitä suomen oikeiston ja vasemmiston pieniä* eroja meinaat, sillä ne unohdetaan melko nopeaa jos alkaa sotatoimet lähestyä. (*vrt. usa) Ja jos sotatoimiin joudutaan, niin silloin puolustetaan rajoja.

11.04.2020 01:39

<realtaste> huoh No, mikä tilanne tässä on menossa niin pahaksi että pitää 'tappaa oman maan kansalaisia'? Tai mikä 'pieni vähemmistö riittää' laukaisemaan sen? Sulla on ihan pointtia osassa juttua, mutta osa taas menee niin heittämällä yli etten edes jaksa.. Ja tuo sun sisällis-sota ajattelu on juuri sitä mitä amerikassa kovasti aivopestään, hyvin uponnut suhun.. :)

10.04.2020 18:52

<huoh> kapa53 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9925b90c-cf68-46ae-8356-a70ea89d3935 Tässä on reilu kaksi viikkoa vanha uutinen. Eli taaskaan ei perustu totuuteen tää mölinä.

10.04.2020 18:51

<huoh> eric Ei siinä, että mielipiteitä on suuntaan tai toiseen, mutta kun ne mielipiteet perustuu lähes joka kerta valheisiin ja lammasmaiseen joukkoälyyn. Eli tarvitaan aina se muutama, joka saa muut lampaat tuohon samaan touhuun mukaan. Valitettava fakta on se, että isoin enemmistö kansasta ei ajattele ollenkaan omilla aivoillaan, vaan menee tuon lammasälyn mukana. Ja tuo tuleeko sota tulevaisuudessa, niin aivan varmasti. se että tilanne on vielä "hyvä" ei tarkoita sitä, että se olisi sitä tulevaisuudessa hyvä. Tää kehityssuunta tällä hetkellä on (sisällis?)sotaan päin. Tähä viel massatyöttömyys

10.04.2020 12:41

<Why> Se on tässä maassa niin helppoa kun luulo on ,että yksi poliitikko pystyy poistamaan kaikki ongelmat. Jos ei pysty niin sitten sitä voi alkaa polkemaan suohon. Oma puoluekanta politiikassa ei merkitse mitään kunhan pääsee vittuilemaan muille ja olemaan oikeassa asioissa joilla ei niin väliä. Ratkaisut on niin helvetin helppoja, että ihmeellistä ettei niitä ratkota viikossa.

10.04.2020 01:30

<aabee> Harmi, että Antti selvisi espanjan matkasta.

09.04.2020 23:30

<Kapa53> Se onkin jonkun hyttysen skeidan kokoisen suomen vasemmistohallituksen vika, kun kiinalaiset vetävät jotain lepakon paskaa paljaalta. Mielestäni hallitus on toiminut tässä esimerkillisesti. Ja mikä parasta, oppositio ei vingu normaaliin tapaansa vaan antaa maan johdolle työrauhan kuten kuuluukin.

09.04.2020 17:48

<kezu> Antti Rinne tuo vanha oraakkeli.

09.04.2020 09:02

<eric> huoh Olen kyllä kuullut. Ja saatat olla osittain oikeassa, mutta mun mielestä ollaan vielä aika helvetin kaukana jostain sisällissodasta. Suomessa asiat on ihan hyvin. Se että ihmisillä on mielipiteitä suuntaan jos toiseen, tai jos joku vihaa mainitsemiasi liikennevalvontakameroita ja syyttää poliitikkoja juonittelusta, ei nyt ihan vielä ennusta mitään valtion sisäistä kriisiä. Ite äänestän Persuja ja emäntä Vihreitä ja siitä huolimatta meilläkin menee tosi hyvin. Itseasiassa se on just hauskaa kun väitellään kumpiko onkaan oikeassa ja leikkimielisesti vittuillaan toisen puolueesta. :D

09.04.2020 08:31

<huoh> eric Et vissiin ole kuullut termistä kybersota? Meeppäs poika sivistämään itseäsi. Esim. Venäjä itse myöntää tämän avoimesti. Mitäs luulet tekeekö kiina tätä? Sinun mielestäsi ilmeisesti ei tee, onhan maailma niin ihana paikka, eikä täällä kenelläkään ole mitään tavoitteita. Näinkö luulet? Kiinallahan nuo tulevaisuuden tavoitteetkin on aika vaatimattomia, mitäs nyt haluaa vain hallita maailmaa. pikku juttuja. ja jos luulit, että vain kiinalla ja venäjällä on täällä tavoitteita niin erehdyksissä olet. Mitäs tavoitteita vaikka Islamilla vois olla? Ja onhan noita...

09.04.2020 07:57

<eric> huoh Näytä mulle kansa jossa ei ole vastakkainasettelua. :D No okei, ehkä joku Pohjois-Korea, kun siellä et voi ilmaista mielipiteitäsi. Mä luulen että sulla on nyt jonkinlainen vahvistusharha ton sun asian kanssa kun tunnut olevan niin varma että jokin ulkovalta meitä koittaa hajottaa.

09.04.2020 07:23

<huoh> realtaste Ja ei sil oo mitään merkitystä, uskooko enemmistö paskaa vai vähemmistö, kun jo se pieni vähemmistö riittää siihen että saisi melkosen kaaoksen aikaan. Mutta joo eihän mitään sotia yms. voi tapahtua tulevaisuudessa, kun eihän niitä ole koskaa ennenkään ollut historiassa. eikä pandemioita, eikä mitään muitakaan kriiseja ole ollut. tulevaisuus on pelkkää lintujen laulua ja ihanuutta.

09.04.2020 07:19

<huoh> eric Ymmärrätkö, että täällä maapallolla on eri tahoja, ja jotkut eri tahot voi hyötyä siitä, että kansa on länsimaissa vastakkain, viranomaisiin ei luoteta jne. mitä ne tahot vois olla? No vaikkapa joku muu valtio, joka on länsimaitten vihollinen? Sitä paitsi venäjäkin ihan avoimesti myöntää tämän, mutta sitten jos siitä puhuu, niin on salaliittoteorihoin uskova hörhö. Nuo salaliittoteoriohin uskovat hörhöt on nimenomaan niitä propagandan uhreja, jos et sitä siis vielä ole ymmärtänyt.

09.04.2020 07:12

<huoh> realtaste On sitten koulussa, töissä, ulkona, baarissa ,kaverin luona tai ihan missä vain jossa jostain keskustellaan, niin tuota samaa paskaa saa kuulla ihan oikeassa elämässäkin ja ihan helvetin paljon. Kaikkein eniten tuota saa kuunnella nimenomaan ryypätessä kaveriporukassa, kun idiootit yhtäkkiä luulevat olevansa fiksuja. Eric Ei se ole salaliitto, että kansa on vastakkain. fake newssit ei myöskään ole salaliitto? se on iha fakta, että vastakkainasettelua, fake newssiä ja epäluottamusta viranomaisiin yms. levitellään minkä kerkiää ja idiootit uskoo ne ilman mitään kritiikkiä.

09.04.2020 07:09

<eric> huoh Jaa ok. Puheenpartesi vain oli kuin suoraan Ylilaudalta, kun puhuit mm. lampaista, sodasta ja tuhosta. Tämmösenä poikkeusaikana on helppoa nähdä salaliittoja siellä täällä. Ite en lähtis semmoseen mukaan.

09.04.2020 07:01

<realtaste> huoh Semmoset psykoosit sieltä.. Tosi jännä juttu tosiaan, harmi vain että se on täysin omaa kuvitelmaasi. Vai meinaatko että muutama äänekäs potilas rasiasta = koko suomen väestö? Milloin viimeksi olet käynyt pihalla ja jutellut ihmisten kanssa?

09.04.2020 06:50

<huoh> Ja se on ihan sama kuinka moni öyhöttäjä väittää, että asia ei ole näin, niin asia on juurikin niin. Ymmärrän toki, että sakot vituttaa, mutta ei kannata mennä lukemaan internettiä silloin kun noin vahvat syyt confirmation biasille löytyy.

09.04.2020 06:48

<huoh> eric Ollut viimeksi ylilaudalla yli kuukausi sitten, enkä siellä muutenkaan paljoa liikuskele. Mutta kyllä täälläkin esim. kun noi liikennevalvontakamerat otettiin käyttöön, niin hirveä öyhötys siitäkin, kuinka ne on mukamas laitettu huonoon paikkaan kun antavat sakkoja. Totuushan on, että joku öyhöttäjä saanut sakot ja sitten lukenut mielipiteitä erittäin vahvan konfirmaatio biasin kanssa, ja taas on saatu luottamusta viranomaisiin ja hallitukseen pudotettua. Mukamas laitettu rahastus periaattella, vaikka todellisuudessa sen takia kun ihmiset ei nouda rajoituksia muuten.

09.04.2020 06:38

<eric> huoh Otetaan nyt ihan rauhassa vaan ja seurataan tilannetta. Ei mennä paniikkiin. Käydään välillä metsälenkillä, ja luetaan hiemaan vähemmän uutisia ja Ylilautaa.

09.04.2020 05:46

<huoh> Oikeestaan vittuakos tätä täällä jatkamaan, ei tätä voi enää pysäyttää. Ei tuu olemaan mukavaa tappaa oman maan kansalaisia jos tää tästä eskaloituu, koska ulkovallat onnistui aivopesemään kansan vastakkain. PERKELE! Siellä ryssät ja lännenvihaajat nauravat tälläkin hetkellä partaansa.

09.04.2020 05:37

<huoh> En voi muuta todeta enää kuin sen, että ulkovallat on näyttäny voittavan kybersodan. Idiootit eivät tajua, että noi samat tahot levittävät propagandaa sekä vasemmistolaisille ja oikeistolaisille. vittu ne on onnistunut asiassa hyvin. Vai väittääkö joku täällä ettei muka ole onnistuneet? Ei oo mitenkään mahollista, että mielipiteet voi olla jokaisessa asiassa noin vitun vastakkain? ihan kaikessa. Noi kaikki monta sukupuolea jututkin on luultavasti alunperin vaan tehty sen takia, jotta saadaan mahdollisimman paljon vastakkainasettelua aiheutettua. Jos tästä sota syttyy, niin "hyvät" syyt oli.

09.04.2020 05:16

<huoh> Jännää juttu, että osalle oikeistosta suurin ongelma tässä koronakriisissä on se, kuinka nykyinen hallitus saa tästä tekosyyn sille kun kaikki menee päin vittua. En ota siihen kantaa, että saako vai ei, mutta onko se enää tässä kohtaan niin merkityksellistä? Tuhontiellä ollaan jokatapauksessa joka vitun maa tällä planeetalla. Kyllähän sitä pystyy sitten tän kriisin jälkeen arvioimaan, miten tämä hallitus pärjäsi muitten maiden hallituksiin verrattuna. Se on jännää miten lampaat valitsee puolensa vasemmistosta tai oikeistosta, ja sitten mystisesti se oma puoli on aina "oikeassa". Vitun lampaat.

09.04.2020 02:10

<kalalala> Joku vois lähettää vaikka ilmatiivinkupillisen yskää hailanderille.

09.04.2020 00:43

<juippi10> MUAHAHAHAHAAA

08.04.2020 23:52

<aleksi_i> Tuppuraista voisi vedellä sillee kovilla otteilla.

08.04.2020 23:27

<kapo79> Vääntö politiikasta on ehkä parasta viihdettä just netin huumorisivuston kommenttipalstalla, jatkakaa toki

08.04.2020 23:09

<Nokturnal> highlander100 ole hyvä ja kerro meille mitä eroa on kommunistilla ja sosiaalidemokraatilla?

08.04.2020 22:59

<jokuvaan> Ei jaksais joka päivä lukea kommenteissa vääntöä politiikasta. "vassarit sitä, persut tätä"....Kuinka te jaksatte...

08.04.2020 22:44

<highlander100> juippi10 Juttujesi perusteella vaikuttaa, että olet jatkuvasti humalassa. Itse en tuhlaa aikaani ryyppämiseen, ei kiinnosta moinen, kun ei tarvitse paeta itseä eikä maailmaa.

-21
08.04.2020 22:30

<juippi10> highlander100 Oli ihan pakko antaa sulle plussapeukku. Näin 4.2 promillen humalassa se tuntui ihan loogiselle ratkaisulle.

08.04.2020 22:18

<highlander100> juippi10 voi juippi juippi sua. Ei tiedä edes sosiaalidemokraatin ja kommunistin eroa. Ja tuolla pohjalla sitten kommentoidaan. Hävetys.

-17
08.04.2020 20:15

<juippi10> Ainoa kommari joka on täyttänyt lupauksensa. Vahingossa.

08.04.2020 19:38

<what_moonbone> Kaikki jotka ymmärsivät hallitusohjelman, tiesivät tuon lauseen sisällön jo silloin.

08.04.2020 19:36

<hunterhelmsley> suti666 tuon "lähiaikoina" voi myös korvata sanalla "aina"

08.04.2020 19:18

<suti666> Suomen politiikka on lähiaikoina ollut erittäin kummallista. Jopa niin ihmeellistä etten ymmärrä siitä yhtään mitään vieläkään.

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 21 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Miten tämä hetki vaikuttaa sun normi elämään?

paljon
ei mitenkään
vähän

SAMANKALTAISIA

Elefantti kerää roskat

8 696 katselukertaa

Tason timantti risteys

14 600 katselukertaa

Romanttinen ele

11 913 katselukertaa

Fantti uudella jalalla

10 852 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.